BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > Купа Сезон 22

Купа Сезон 22

Set priority
Show messages by
This Post:
00
226025.118 in reply to 226025.116
Date: 1/4/2013 12:08:58 PM
Buldozerchetata
A Grupa
Overall Posts Rated:
1111
Ами как да коментирам като ти не искаш и да чуеш и си гледаш там някви си неща. Ето пак ще обенся, даже и по-простичко .... Стартова 5-ца на Денвър - 480 000 в заплати , моя стартова 5-ца - 305 000 в заплати ... както може би виждаш разликата не е дразнещо голяма.... Още нещо ... Аз - домакин , Денвър - гост.... още нещо ..... Аз - МОЦ , Денвър - ПИК ..... и още нещо ..... при положение че и двамата Гледаме Вътре ... ако не се лажа на тази тактита са най-важни Центъра и Тежкото Крило (май.... защото играта може и да се е променила и вече плеймекъра да е най-важен) .... ама мисля че тези двамата са най-важни .... значи ако погледнеш има една графа ... Точки на 100 изтрела ( под Отборни Рейтинги се намира ) ... ще забележиш че дори там на позиция Център го превъзхождам .... И ако това не ти стига за да разбереш че победата ми е съвсем закономерна... незнам какво повече да коментирам.... ааа забравих ... ФОРМАТА на играчите също е доста важна.. при положение че неговите бяха в "прилична", "средна" форма, а моите в "силна", "изкусна".

This Post:
00
226025.119 in reply to 226025.117
Date: 1/4/2013 12:17:51 PM
Spartak_Plovdiv
II.3
Overall Posts Rated:
8686
само да уточня, че чичо Гошо беше абсолютно наясно, че ще го мочат. затова и пусна титулярите, ако нещо се получи-получи.
игра пик не защото е високомерен или е искал да обиди някой, а защото така ги вижда нещата за купата - пик и пик за ент, пък докъдето стигне. не му е за първи път да отпада от отбор от по-ниска дивизия, заради пик срещу мотс + домакинско предимство.

гледам нещо форума живна :))).

This Post:
00
226025.120 in reply to 226025.119
Date: 1/4/2013 12:21:59 PM
Buldozerchetata
A Grupa
Overall Posts Rated:
1111
Да да... не ме е обидил, нито пък е високомерен.. просто така реших да го напиша, не се сетих за друга дума :))) Все пак и аз на това се надявах, шанса ми беше ПИК на МОЦ ..... При Нормал си отпадах....

This Post:
00
226025.122 in reply to 226025.121
Date: 1/4/2013 12:57:24 PM
White Chocolates
II.2
Overall Posts Rated:
162162
Хвани ме някой път на маса

Доколкото помня, НИКО, ТИ трябваше да ни организираш следващата среща, през октомври, и до ден днесшен ТАКА И НЕ Е СТАНАЛА :)

This Post:
00
226025.124 in reply to 226025.108
Date: 1/4/2013 8:06:18 PM
Overall Posts Rated:
1818
Чакай ся, айде да си имаме уважението. Нямаше да напиша нищо ама нищо против теб, докато не ме намеси с моето "високомерие". Айде малко да си мериш приказките, какво ми е високомерното ? Играя си ПИК, последствията са си лично за мен. Отпаднах за купата, ще тренирам по-лесно, нито съм мрънкал, че ме МОТС-на, нито нищо. МОТС е част от играта и мисля, че няма смисъл някой да се сърди, че е МОТС-нат. НО да ме изкарваш високомерен, дълбоко бъркаш човека. Аз за купата играя само ПИК, не знам дали си наясно, освен ако не съм в много напреднала фаза в турнира. Разбирам, че нещо си се превъзбудил от "голямата победа", но не е това начинът да си изразяваш радостта. Плюс това аз съм един средняк в А група и нямам претенции за нищо повече.

This Post:
00
226025.125 in reply to 226025.115
Date: 1/4/2013 8:12:05 PM
Overall Posts Rated:
1818
С тази твоя "високомерност" до никъде няма да я докараш. Да говориш на Нико, че ще го биеш като мече в довар е смешно. Първо той е един от малкото хора, които я разбират тая игра, второ много добре си прави сметката и мога да ти кажа, че ако реши.. 10 сезона няма кой да го бутне от челните места в "А" група. Не мисля, че подобно отношение ще ти помогне за по-лесна комуникация с бъдещите ти съгрупници. И ... това, че претендираш, че си играл 9 сезона по-рано от него.... когато ти беше топ отбор е имало 30-40 отбора и сте вадили прилилчно-силно линии, така че недей плаши гаргите :).

This Post:
00
226025.126 in reply to 226025.125
Date: 1/5/2013 5:47:53 AM
Buldozerchetata
A Grupa
Overall Posts Rated:
1111
Както вече казах относно "високомерието" в предният ми пост, просто друга дума не се сетих, може би беше по-правилно нещо друго да кажа, ама на... не се сетих... така че не съм го казвал с лоши чуства, идеята на поста беше в началото шеговита, че разбираш ли отбори от долните дивизий не трябва да се подценяват, защото когато са домакини и им се пуска ПИК може да се получат изненади, и второ вече по-късно започна да се променя и накрая въпроса стана дали е заслужена тази моя победа или е просто тото. Това е, нямал съм нищо против теб докато съм коментирал твоето "високомерие" , просто не съм употребил правилните думи и много бих се радвал ако занапред евентуално обаркам някоя дума никой да не ми се ядосва, казвам ви нямам нищо против никой тук, но се хваща яд когато нещата се преекспонират и не се гледа реално на дадена среща или нещо от сорта. Хубаво е като се гледа даден мач, да се видят всичките неща, а не само че единият отбор е от А група, а другият от 3-та дивизия. Това кой колко разбира играта, бях предупреден да не го обсъждам, защото не е нормално, така че няма да го правя повече .... нека трофеите говорят вместо мен :)))) Това дали е смешно че ще бия някой като се върна в А група, мисля че само времето може да го покаже :))) И да когато аз бях сред водещите отбори вадих "прилични" и "силни" линий, но тогава всички вадеха такива.... А и може би тогава играта беше малко по-забавна, защото хората играеха различни атаки и различни защити и се опитваха да се излъжат един друг, а не като сега .... да знаеш кой какво ще играе, но мисля че с времето и това ще се промени. Колкото до това че е имало 30-40 отбора, май нито ти, нито Нико може да го знае, но имаше повече, даже ако не ме лъже паметта може да е имало дори и повече активни отбори отколкото има сега, ама не мога да бъда сигурен - забравил съм, то няма и значение де.

This Post:
00
226025.127 in reply to 226025.117
Date: 1/5/2013 5:54:31 AM
Buldozerchetata
A Grupa
Overall Posts Rated:
1111
Точно това имам предвит ... хората просто си пишат и не се опитват да разбера защо нещо се е случило... важното е да се пише. Кала... само ще ти кажа че си далеч от истината, и че можеше да питаш защо съм го направил, а не да остроумничиш, ама така си решил, няма лошо :))) Да ме бяхте попитали за да ви светна защо съм го направил :)))

This Post:
00
226025.128 in reply to 226025.126
Date: 1/5/2013 6:16:30 AM
Overall Posts Rated:
1818
Значи... няма да е лошо да започнеш да си подбираш изразните средства в такъв случай, защото така не може човек да се ориентира какво искаш да кажеш. Както и да е, не съм от хората, които се обиждат, но и не се оставям да ме настъпват или принижават. Победата ти не е плод на "тото". Вярно е, че вадя по-добри линии, но има странични фактори, домакинското предимство в тая игра е смазващо. Отделно ПИК на МОТС и нещата се променят в твоя посока. Няма нищо лошо да има изненади. Аз не съм от колегите, които мрънкат, че са моснати. Има хора, които щяха да ореват форума и ти много добре го знаеш това. Аз също нямам нищо против теб, просто ме издразни с думата "високомерие" и затова реагирах по този начин. Иначе може би си прав за стария вид на играта, когато сте се надлъгвали. Да, било е доста по-интересно. Все пак съм на мнение, че трябва да ги има отбори като теб, от 2-ра и 3-та дивизия, които са корави и могат да бъдат препъни камък на висшистите. Иначе закво я играем тая игра като няма изненади ? Поздрави.

Advertisement