Pozdravljeni...
Po dolgem času se spet oglašam (bi se več, ampak sem zelo na tesnem s časom, otrok, gradnja hiše, služba, in ... zato je tudi trpel BB in posledično najslabša uvrstitev v SKL).
Deschamps se ti opravičujem, ker sem te izločil - vsak pač gleda v dobrobit svoje ekipe, zato sem se pred končnico malo okrepil (niti ne pretirano, bolj sem čez sezono imel smolo z izgubljenimi tekmami, ker sem dajal prednost treningu), na račun tega sem moral prodati slovenskega talenta Nikola Zakotnik (
(40636486)) - za katerega mi je zelo žal (najrajši bi ga kupil nazaj)... Strokovnjaki kaj pravite, kdaj ima možnost priti v reprezentanco?
V naslednji sezoni načrtujem nakup Slovenskega talenta za treniranje pod košem, kateri pa že ima dokaj razvite zunanje skile...
Moja ekipa je tudi že dokaj v letih, potrebna bo pomladitev - upam, da najdem dovolj časa za selekcioniranje igralcev...
Skratka prihodnjo sezono ali dve bom še naprej se poskusil obdržat v SKL, nato pa bomo videli kaj bo prinesel čas ;)
Jaz sem pričakoval, malo drugačni finale...ampak so me spet presenetili Pigsi na vseh področjih (od dobre taktike, predvidevanja ter seveda njihovih vsestranskih igralcev...) - ČESTITKE OBEMA FINALISTOMA
P.S.če je komu zanimiv kateri moj igralec, se lahko še dogovorimo glede cene....