BuzzerBeater Forums

Slovenija - I.1 > Sezona 38

Sezona 38

Set priority
Show messages by
This Post:
00
285170.116 in reply to 285170.115
Date: 6/10/2017 12:18:32 PM
Ainmosni
SKL
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Homines ex spatio
Zanimivo... v prvem polčasu je pet od šestih ekip, ki se borijo za obstanek, doseglo 45 točk. Najprej sem mislil, da kar naprej klikam isto tekmo.

From: Mr.X
This Post:
00
285170.117 in reply to 285170.116
Date: 6/10/2017 5:58:20 PM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
2 tedna nazaj na 3jem mestu.Sedaj pa v II. ligi. Verjetno bi jaz izločil matematike , tako da Kerlci se vam opravičujem, še sam nisem verjel da mi 4 kroge do konca rata iz 8 na 4.mesto ..

This Post:
00
285170.119 in reply to 285170.118
Date: 6/11/2017 1:21:58 PM
Overall Posts Rated:
335335

Finale bo tako ponovitev lanskega (in pa zadnjih dveh pokalnih final), nekaj mi pravi, da se bova s Clementinom tega počasi naveličala, vsi drugi so se pa verjetno že. No, prihodnjo sezono bo najbrž vseeno drugače, saj sem se že po koncu pokala odločil, da se bom v bodoče še nekoliko bolj posvetil treningu in morda koga spravil do repke, nedavno podpisani Linhart se zdi v tem pogledu kar obetaven, je pa vprašanje, če bo ob tem mogoče ohraniti tudi konkurenčnost.

Ja res, že četrti zaporedni enak finalni obračun v zadnjih 2 sezonah, mislim da se kaj takega že dolgo ni zgodilo. Sicer se ne bi branil nadaljnjih finalnih obračunov če bi ti bili nepredvidljivi in bi o zmagovalcu odločale malenkosti, tako pa so Pigsi na vsakem obračunu veliki favoriti in tudi tokrat lahko na uspeh upam samo v primeru kakšne poškodbe ali izključitve v njegovem moštvu, kar mu sicer ne želim, je pa to eden od faktorjev ki tudi lahko vplivajo na končne razplete. Tako kot osebne napake. Če mi uspe zdržati do konca tekme z vsemi igralci prve peterke potem lahko naredimo tekmo zanimivo do konca, vendar Pigsi imajo tako vsestranske igralce, da se vedno ustvari kakšen "missmatch" ki pošlje enega od mojih igralcev po hitrem postopku na klop, in potem nismo več konkurenčni, saj nimamo tako dolge klopi. Žal tudi moja Cachard in Grocsik hitro izgubljata na sposobnostih, u primerjavi z "lanskim" finalom sta izgubila skupaj 10tspjev tako da bo presenečenje še težje kot prejšnjo sezono. Volčanšek se sicer lepo razvija in je boljši kot prejšnjo sezono vendar bo to premalo, sicer pa je ekipa nespremenjena od prejšnje sezone.

Zaradi staranja ključnih igralcev pa tudi jaz s koncem te sezone začenjam rebuild ekipe, tako se zagotovo za nekaj časa poslavljam od finalnih obračunov :) Tudi 4 srebrne kante v 2 sezonah so zadovoljile :)

This Post:
11
285170.120 in reply to 285170.119
Date: 6/12/2017 2:25:26 AM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15281528
Second Team:
Kerlci II
Čestitke obema finalistoma, v zadnjem obdobju sta res razred zase, čeprav je že malo kazalo, da bi ju rudar in docholidaj lahko premagala.

Čestitam tudi Matematikom, ki so se na koncu okrepili in bili prepričljivo močnejši nasprotnik. Žal sem za "nagrado" za 5. mesto dobil ravno najtežjega iz rdeče skupine in se tako, upam da za kratek čas, poslavljam iz SKL. Tepla me je predvsem prekratka klop in tudi nekateri igralci so za klubsko košarko enostavno predragi. Berlak je sicer super igralec, verjetno eden najboljših v naši ligi, če ne kar najboljši, ampak je koristen kvečjemu v reprezentanci, medtem ko bi jaz v klubu raje imel tri vsestranske igralce z 80k plače. Vseeno pa je pač ljubljenec vodstva kluba, tako da ga bomo Kerlci obdržali ter malo žrtvovali klubske uspehe. Medtem ko drugih preplačanih igralcev v svojo ekipo ne bom več pripeljal, Korzeniowski, ki ga prodajam, mi je bil prej v napoto kot v korist, čeprav ni slab. Zame zgrešen nakup, ki je preprečil, da bi imel dva ali tri močne rezerviste, ter bi lahko dejansko malo rotiral prvo postavo.

This Post:
11
285170.121 in reply to 285170.120
Date: 6/12/2017 5:07:49 AM
KK Matematiki
III.4
Overall Posts Rated:
2424
Pozdravljeni...
Po dolgem času se spet oglašam (bi se več, ampak sem zelo na tesnem s časom, otrok, gradnja hiše, služba, in ... zato je tudi trpel BB in posledično najslabša uvrstitev v SKL).
Deschamps se ti opravičujem, ker sem te izločil - vsak pač gleda v dobrobit svoje ekipe, zato sem se pred končnico malo okrepil (niti ne pretirano, bolj sem čez sezono imel smolo z izgubljenimi tekmami, ker sem dajal prednost treningu), na račun tega sem moral prodati slovenskega talenta Nikola Zakotnik ((40636486)) - za katerega mi je zelo žal (najrajši bi ga kupil nazaj)... Strokovnjaki kaj pravite, kdaj ima možnost priti v reprezentanco?
V naslednji sezoni načrtujem nakup Slovenskega talenta za treniranje pod košem, kateri pa že ima dokaj razvite zunanje skile...
Moja ekipa je tudi že dokaj v letih, potrebna bo pomladitev - upam, da najdem dovolj časa za selekcioniranje igralcev...
Skratka prihodnjo sezono ali dve bom še naprej se poskusil obdržat v SKL, nato pa bomo videli kaj bo prinesel čas ;)

Jaz sem pričakoval, malo drugačni finale...ampak so me spet presenetili Pigsi na vseh področjih (od dobre taktike, predvidevanja ter seveda njihovih vsestranskih igralcev...) - ČESTITKE OBEMA FINALISTOMA

P.S.če je komu zanimiv kateri moj igralec, se lahko še dogovorimo glede cene....

From: Mr.X

This Post:
00
285170.122 in reply to 285170.120
Date: 6/12/2017 8:23:19 AM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
Medtem ko drugih preplačanih igralcev v svojo ekipo ne bom več pripeljal, Korzeniowski, ki ga prodajam, mi je bil prej v napoto kot v korist, čeprav ni slab. Zame zgrešen nakup, ki je preprečil, da bi imel dva ali tri močne rezerviste, ter bi lahko dejansko malo rotiral prvo postavo.

Poglej moje igralce da se potolažiš o zgrešenih nakupih. Odkar se prodal Williamsa je edin pameten nakup Cemal Kürkçü pa še tega sem preplačal , ampak ok , brez njega nebi obstal verjetno.

This Post:
00
285170.123 in reply to 285170.122
Date: 6/12/2017 9:37:15 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Poglej moje igralce da se potolažiš o zgrešenih nakupih.

Pa saj nisi mel tako napačne nakupe, igralci posamezno zgledajo zelo v redu - recimo:

Oranli je super center, edino plača mogoče malo visoka, pa vseeno, super center.

Sobisiak tudi zgleda v redu, samo ne za SF-ja, meni osebno za PF-ja pa super igralec s takšno plačo (za SF pa prenizka ZO/MS)

Hengguan je tudi super branilec, ampak ne sovpada s tvojim namenom igranja notranjih taktik, sam pa ne more nositi igre v napadu na zunanjih taktikah.

Kürkçü - se ne spomnim kako je izgledal ko je bil na trgu, verjetno pa je vsestranski center z visokimi zunanjimi skilli.

Torej nakupi sami po sebi niso bili slabi, je bila pa ekipa kot celota sestavljena brez prave ideje/vizije, kako naj bi končni izdelek izgledal - tuki je največja prednost Pigsov, ki vedno ve kakšen tip igralca njegova ekipa potrebuje, ker ekipe ne sestavlja na instant ampak tekom večih sezon, kjer v nulo pošteka kako ekipa deluje in kaj treba dopolnit/kjer so luknje.

This Post:
00
285170.124 in reply to 285170.123
Date: 6/12/2017 9:41:10 AM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
Želel sem zamenjati in igrati na zunanje taktike. Je bil pa Muse cisti polom.. Pa sem se premislil , kupil tri centre in igral pod koš da obstanem.Pri tem mi pa ni uspelo prodati Hengguana da bi si kupil še 2 branilca za notranje taktike.Tako da sedaj grem pa v prenovo ekipe.S tako ekipo Pigsov ne bom premagal še dolgo..

Last edited by Mr.X at 6/12/2017 9:41:27 AM

From: Deschamps

To: Mr.X
This Post:
00
285170.125 in reply to 285170.124
Date: 6/12/2017 10:53:49 AM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15281528
Second Team:
Kerlci II
Meni se tydi tvoji igralci niso zdeli zgreseni. Najbolj vsec mi je bik Zika Zmaj ( ), ki se mi je zelo dopadel, ko sem ga videl. No, ali pa je bil tisto Brcanski od oceana, ta dva Srba sem ves cas mesal Ampak mislim, da sta bila kar podobna.

Ja, ekipo, ki se "posteka" je pa se malo tezje sestaviti, sploh ce prvic naskakujes nivo SKL-ja. Tako da ti bo moj naslednji cilj.

Advertisement