Както вече казах относно "високомерието" в предният ми пост, просто друга дума не се сетих, може би беше по-правилно нещо друго да кажа, ама на... не се сетих... така че не съм го казвал с лоши чуства, идеята на поста беше в началото шеговита, че разбираш ли отбори от долните дивизий не трябва да се подценяват, защото когато са домакини и им се пуска ПИК може да се получат изненади, и второ вече по-късно започна да се променя и накрая въпроса стана дали е заслужена тази моя победа или е просто тото. Това е, нямал съм нищо против теб докато съм коментирал твоето "високомерие" , просто не съм употребил правилните думи и много бих се радвал ако занапред евентуално обаркам някоя дума никой да не ми се ядосва, казвам ви нямам нищо против никой тук, но се хваща яд когато нещата се преекспонират и не се гледа реално на дадена среща или нещо от сорта. Хубаво е като се гледа даден мач, да се видят всичките неща, а не само че единият отбор е от А група, а другият от 3-та дивизия. Това кой колко разбира играта, бях предупреден да не го обсъждам, защото не е нормално, така че няма да го правя повече .... нека трофеите говорят вместо мен :)))) Това дали е смешно че ще бия някой като се върна в А група, мисля че само времето може да го покаже :))) И да когато аз бях сред водещите отбори вадих "прилични" и "силни" линий, но тогава всички вадеха такива.... А и може би тогава играта беше малко по-забавна, защото хората играеха различни атаки и различни защити и се опитваха да се излъжат един друг, а не като сега .... да знаеш кой какво ще играе, но мисля че с времето и това ще се промени. Колкото до това че е имало 30-40 отбора, май нито ти, нито Нико може да го знае, но имаше повече, даже ако не ме лъже паметта може да е имало дори и повече активни отбори отколкото има сега, ама не мога да бъда сигурен - забравил съм, то няма и значение де.