BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: pazinok
This Post:
00
256406.115 in reply to 256406.1
Date: 4/4/2014 2:40:27 PM
Overall Posts Rated:
335335
θελω να ενημερωσω και τους 3 βασικους υποψηφιους καθως και ολη την ελληνικη κοινοτητα οτι σεζον με σεζον αλλαζουν τα δεδομενο οσο αφορα την εθνικη ομαδα..προσωπικα δεν ξερω τι γονοταν παλαιοτερα με τον μαμου αλλα υποθετω οτι γινοταν σε μικροτερο βαθμο..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡΣ..οταν ανελαβα εγω μου ειχε κανει μια αναφορα ο γκεθο τοτε και ουτε που τον πιστεψα..ο ανερχομενος προπονητης της εθνικης λοιπον..σας το λεω απο τωρα οτι θα φαει πολλες πορτες στα μουτρα..τα αναπαντητα μνμτ πανε και ερχονται..εχω πολλα παραδειγμτα..ο μανατζερ του τυρογαλου?τον επελεξα διοτι ειχε επικοινωνια μαζι του ο στεφανος αλλα μαζι μου ουτε να μου μιλησει..:O και τον επελεξα εναντι του μπιτουλα που εξισου ειχε <σκληρο> μανατζερ..γενικα εγω επελεγα παικτες αναλογα με την επικοινωνια που θα ειχα μαζι τους..και ηθελα να ξερω οτι θα ειναι σε καλη κατασταση..του γεροθοδωρου ο μανατζερ?πολυ σκληρος για να πεθανει..οσο παιρνουσαν οι δευτερες και δεν εβλεπε το σημαιακι ομως..αναγκαστηκε να μου στειλει μονος του..
συνεχιζω να μιλαω για την εθνικη και μονο..
περπατησαν ηδη αρκετα οι κρανιδιωτης και γιαννιωτης και οι δυο στιλοβατες του ροστερ..προσωπικα τον δευτερο θα ρισκαρα να τον καλεσω και φετος..δεν εχουμε ψηλους κυριοι..εκει ποναμε..οχι μονο στα ριμπαουν..αλλα και στα δευτερα που λεμε..στηνβ περιφερεια..κατι εχουμε..για εσωτερικη τακτικη προ παντων..εχουμε και κανα δυο για εξω που τους εχω εκτος ροστερ..
εαν ο μαμου μου ελεγε οτι ξερεις..παρε την εθνικη..ασχολεισου εσυ με τον ταδε τομεα..και ασε με εμενα να κανω τακτικες κτλ θα κατεβαινα παλι..ειναι οτι πιο σωστο εχω ακουσει να <θησιασουμε> μια,δυο σεζον για την εθνικη και να μην ζητησουμε αποτελεσματα..ετσι κ αλλιως με την κληρωση που πηραμε δεν θα παιρναμε τπτ παραπανω :P
παντως ειναι πιο δυσκολο απο οσο ακουγεται..

From: PILIDER

To: manu
This Post:
00
256406.116 in reply to 256406.114
Date: 4/4/2014 2:48:49 PM
Overall Posts Rated:
8585
Να σαι καλα Μανο!Επισης να πω πως οποιος και να βγει εγω ευχαριστημενος θα ειμαι γτ ξερω οτι και εσυ θα κανεις το καλυτερο για την εθνικη!Εγω δεν θα ρωτησω για μια θεση στο τιμ γιατι βλεπω οτι υπαρχουν ηδη πολλα παιδια που επιθυμουν να σε πλαισιωσουν.
Ωστοσο να δηλωσω απο τωρα οτι θελω να αποτελω ενα κομματι (οποιο και να ναι αυτο) στην u21 του χρονου γτ με ενθουσιαζει πολυ ο τομεας της μικρης εθνικης!

Ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος έχει γαλήνη για να δέχεται τα πράγματα που δεν μπορεί να αλλάξει, έχει δύναμη για να αλλάξει τα πράγματα που μπορεί και σοφία για να μπορεί να καταλάβει τη διαφορά.
From: Giwrgis
This Post:
22
256406.118 in reply to 256406.106
Date: 4/4/2014 4:01:34 PM
Tromokrates B.C
IV.10
Overall Posts Rated:
1414
Γεια σε ολους!!

Πιστευω πως ειναι και η σειρα μου να πω καποια πραγματα σχετικα με ολα οσα συμβαινουν γιατι αν με το καλο βγει ως προπονητης ο jeronimo θα ειμαι και εγω στο προπονητικο τιμ.Αρχικα θα ηθελα να εκφρασω τη δυσαρεσκεια μου αφου αντι να καθομαστε να φτιαχνουμε πλανα για να εχει μια καλη πορεια η εθνικη τωρα που πλησιαζει το πρωταθλημα καθομαστε και τρωγομαστε λες και ημαστε αντιπαλοι χωρις να κοιταμε το κοινο συμφερον που ειναι η επιτυχια της εθνικης.Ακομα θα ηθελα να προσθεσω πως κατα τη γνωμη μου αλλα και πολλων αλλων οι πιο "εμπειροι" παικτες με το παιχνιδι θα πρεπει να βοηθουν τους πιο "απειρους" για να μπορεσουν να τα πανε καλα αφου μπορουν να διαθεσουν περισσοτερο χρονο απο καποιους αλλους.Επισης θα πρεπει να σταματησουν οι διακρισεις σε βαρος των μανατζερ που ειναι πιο νεοι γιατι το αν καποιος ειναι στην Α1 ή στην II ή στην III δεν σημαινει απολυτως τιποτα.Ολοι δικαιουνται μια ευκαιρια να αναλαβουν την ομαδα.Τελος θα ηθελα να τονισω πως προσπαθω οσο μπορω να ειμαι αμεροληπτος και πιστευω πως ο καθενας εχει δικιο για το δικο του λογο αλλα οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι με βαση μονο τα λεγομενα του ο jeronimo θα κανει τα παντα για την ομαδα και πρεπει να τον στηριξουμε ο καθενας ξεχωριστα.Γι'αυτο το λογο προτεινω να σταματησουν οι λογομαχιες και να συνεργαστουμε ολοι μαζι για την εθνικη μας!! :)

Σας ευχαριστω ολους για το χρονο σας!!

This Post:
00
256406.119 in reply to 256406.1
Date: 4/4/2014 7:59:48 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Καλησπέρα σε όλους.

Παρακολουθώ τις εξελίξεις διαβάζοντας όσα γράφονται. Δεν έχω ουσιαστικά να πω κάτι τόσο σημαντικό ή να προσφέρω ενεργά, αλλά θα ήθελα να τοποθετηθώ λιγάκι σχετικά με τι εστί εθνική και εθνικός προπονητής.

Τρεις τομείς ορίζουν μια επιτυχημένη θητεία: αποτελέσματα στους αγώνες, επικοινωνία με την κοινότητα, επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες παικτών και χτίσιμο αυτών με συγκεκριμένο πλάνο.

Τα αποτελέσματα είναι το πιο σημαντικό και το λιγότερο σημαντικό από όλα. Το πιο σημαντικό γιατί όλα για τις νίκες γίνονται. Δεν παιδευόμαστε για να χάνουμε και να τρώμε σφαλιάρες, ενώ παράλληλα οι επιτυχίες είναι που διασφαλίζουν μια συνέχεια σε όλα. Επιτυχίες = περισσότεροι εθελοντές είτε για σκάουτιν είτε σαν χορηγοί που θα αγοράσουν και θα προπονήσουν national potential players και φυσικά μεγαλύτερη προβολή και κίνηση στην διάσκεψη. Είναι όμως και το λιγότερο σημαντικό όπως σε περιπτώσεις ΝC που λειτουργούν λες και πρόκειται για την ομάδα τους, δεν μιλάνε, τσακώνονται και γίνονται εριστικοί κτλ.

Η επικοινωνία με την διάσκεψη είναι πάρα πολύ σημαντική. Υπάρχουν μάνατζερς-άνθρωποι που είναι πιο επικοινωνιακοί από άλλους, που μπορούν να προβάλουν καλύτερα μια κατάσταση και δουλειά που γίνεται και που ρε αδελφέ μας καταφέρνουν να μας προσελκύσουν σε αυτό το τρυπάκι των εθνικών και να μας κάνουν να περάσουμε καλά και να διασκεδάσουμε. Αν είχαμε δύο άκρα που στο ένα είχαμε τον τέλειο μάνατζερ που έφερνε το Χρυσό αλλά δεν μιλούσε ούτε στον εαυτό του και στο άλλο κάποιον άμπαλο μάνατζερ που δεν θα έφερνε ούτε πρόκριση αλλά που με τον οποίο θα περνούσαμε καλά και θα περιμέναμε πως και πως το ματς της Δευτέρας και που νιώθαμε κομμάτι μας την εθνική, ε εγώ θα προτιμούσα τον δεύτερο, τον άμπαλο. Αλλά δεν τον θέλουμε και μυρουδιά τον NC για να είμαστε ειλικρινείς.

Τέλος είναι η επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες, η πιο απαιτητική σε εργατοώρες ευθύνη του NC. Ο μεγαλύτερος εφιάλτης από όλους! Όποιος το έχει ζήσει ίσως έχει αισθανθεί κάποιες στιγμές μια επιθυμία να πέσει το διαδικτυακό παιχνίδι για 2 μέρες για όλους τους χρήστες και για άλλες δύο για όλους πλην του ιδίου. Μιλάμε για παλαβή δουλειά που πολλές φορές δεν αναγνωρίζεται κιόλας, ψυχοφθόρα, και ατελείωτη για τους 6 μήνες που διαρκεί μια θητεία. Ειδικά για το ελληνικό μπάζερ που δεν έχουμε βάση δεδομένων αλλά ούτε και μια καρτέλα με κορυφαίους παίκτες.

Θέλω να καταλήξω στο ότι η θέση του NC είναι υπέρμετρα απαιτητική για τον οποιοδήποτε. Αυτό πρώτον αν θέλετε λειτουργεί σαν ανασταλτικός παράγοντας για τους περισσότερους χρήστες. Δεύτερον όσοι αποφασίζουν να εμπλακούν και να διεκδικήσουν και την ψήφο της κοινότητας πρέπει να είναι ταπεινοί και μετριόφρωνες, αφού οι πιθανότητες αποτυχίας είναι παραπάνω από ενδεχόμενης επιτυχημένης θητείας. Πάντα φυσικά εφόσον ο πήχης είναι ψηλά, συγκρινώμενος απόλυτα δλδ συγκρινώμενος με το τέλειο, και όχι συγκρινώμενος σχετικά δλδ συγκρινώμενος με κάποια άλλη θητεία.

Γιατί μας τα λες όλα αυτά ρε μεγάλε? Που θέλεις να καταλήξεις? Τι θέλει να πει ο ποιητής?

Τα παραπάνω τα γράφω πρώτον γιατί είμαι νούμερο και μου αρέσει να λέω το μακρύ μου και το κοντό, αλλά πέρα από αυτό κυρίως για να φωτογραφίσω τις δυσκολίες της θέσης του εθνικού προπονητή. Κάποια παιδιά πρέπει να αντιληφθούν καλύτερα πόσο παλούκι είναι και κάποια άλλα ότι έχουμε ανάγκη από εθελοντές-βιτσιόζους διατεθιμένους να ξοδέψουν τόσες ώρες από τον προσωπικό τους ελέυθερο χρόνο.

This Post:
00
256406.120 in reply to 256406.119
Date: 4/5/2014 6:00:51 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
III.6
Overall Posts Rated:
663663
καλησπερα και απο εμενα ,θεωρησα σκοπιμο να τοποθετηθω σε αυτην την εκλογικη μονομαχια σε αυτες τις εκλογες και να εκφρασω δημοσια την προσωπικη μου γνωμη .

υστερα απο αρκετες σεζον στο παιχνιδι που λατρευω και ενω εχουν δει πολλα τα ματια μου και εχουν ακουσει ακομα περισσοτερα τα αυτια μου θα ηθελα να υποστηριξω την υποψηφιοτητα ενος νεου μανατζερ του ''τζερονιμου'' και αυτο οχι γιατι τον ξερω ,ουτε ενα μηνυμα δεν ανταλαξαμε αλλα θεωρω οτι ειναι επιτελους η καταλληλη ευκαιρια να εκλεξουμει ενα νεο μανατζερ .

θελω να με διορθωσει καποιος εαν στην ιστορια του παιχνιδιου εχει αναλαβει σαν πρωτο τιμονι την εθνικη απο την 4η κατηγορια ...?

πιστευω οτι μπορουμε αυτην την χρονικη στιγμη να δοκιμασουμε και αυτην την συνταγη ..εξαλλου οι συνεπειες δεν θα ειχαν θυματα για κανεναν λογω.

επισης θα μπορουσαμε να εχουμε στο αρχειο της εθνικης τυχον εκλογη ενος νεου μανατζερ και θα ειμαστε σε θεση να κανουμε συγκρισεις ...

ο μανου και το επιτελειο του ειναι μια αξιολογη περιπτωση αλλα πιστευω δεν θα αλλαξει σε καμμια περιπτωση την υπαρχουσα κατασταση !

This Post:
00
256406.121 in reply to 256406.119
Date: 4/5/2014 6:13:45 AM
Overall Posts Rated:
7070
Διάβασα αυτή την ενδιαφέρουσα συζήτηση που ανοίξατε εδώ αφορμόμενοι από τις εκλογές της Εθνικής και επειδή προπονώ παίκτη που προορίζεται για την ανδρών και γενικά παρακολουθώ ανελειπώς τις εξελίξεις και τα παιχνίδια της Εθνικής με καίει πάρα πολύ το θέμα της Εθνικής μας. Αναγκάζομαι λοιπόν να πάρω και εγώ θέση στη συζήτηση!

Προσωπικά, είχα θερμοπαρακαλέσει τον Πάνο εδώ και 1 μήνα να συνεχίσει το απίστευτο έργο που προσφέρει μέρχι στιγμής, καθώς όμως αυτός δεν μου έδινε μια καταφατική απάντηση από τότε ανυσηχούσα για την διαδοχή του NC και να που οι ανησυχίες μου δυστηχώς βγήκαν αληθινές. Ένα παιδί που είναι σχεδόν τον ίδιο καιρό με εμένα στο παιχνίδι και δεν έχει πετύχει σεχδόν τίποτα με την ομάδα( σαν και εμένα καλλή ώρα) βγαίνει και χωρίς να το θέλει προκαλλεί μια κατάσταση που νομίζω από τότε που ξεκίνησα το παιχνίδι δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική κοινότητα. Ακολουθεί μια σειρά διαφωνιών που πραγματικά με έκαναν να χάσω κάθε ελπίδα ότι μπορεί να υπάρξει κάποιο μέλλον σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται από τους τελευταίους 4 NCs να μπει η Εθνική μας σε μια σωστή φόρμουλα η οποία θα εξασφαλίσει καλύτερη εικόνα για τη χώρα μας στο BB αλλά και θα μας οδηγήσει σε μια πιο αξιοσέβαστη παγκόσμια κατάταξη. Σαν να μην έφταναν λοιπόν αυτά βγαίνει και ο φίλος Jeronimo και με το καυστικότατο ύφος του μας κάνει όλους άνω κάτω, αν φυσικά δεν ήταν ο PILIDER για να βάλει λίγο τα πράγματα στη θέση τους εξασφαλίζοντας μια προσωρινή ηρεμία στην Ελληνική κοινότητα.

Εκεί λοιπόν που όλα φαίνονταν χαμένα για την Εθνική μας έρχεται ο Μάνος σαν απομηχανής θεός και θέτει τον εαυτό του υποψήφιο για τη θέση του εθνικού προπονητή και μου χαρίζει μια τέτοια ανακούφιση που είχα να νιώσω πολύ καιρό τώρα. Επειδή τα δύο παιδιά που θέλησαν να αναλάβουν ένα δύσκολο έργο όπως τόνισε και ο Στέλιος νομίζω έχουν πλέον καταλάβει την επικείμενη ήττα τους στις εκλογές θα ήθελα απλά να τους εξηγήσω τους λόγους για τους οποίους η Ελληνική Κοινότητα θα προτιμίσει τον Μάνο για NC.

Αρχικά, όπως ήδη έχει ειπωθεί φτάνει να διαβάσετε τις ομιλίες των τριών υποψηφίων. Του δε AnTony είναι σύντομη, ελλειπής, δυσνόητη αλλά και θίγει ονόματα χωρίς καμοία απολύτως συνενόηση κάτι που είναι κατά τη γνώμη μου ιδαίτερα κατακριταίο για τον οποιονδήποτε ακόμα και αν γίνεται κατά λάθος. Ο Jeronimo1821 όντας κατά τι εμπειρότερος και ολίγον πιο συνηδητοποιημένος έκανε μια πιο συγκροτυμένη ομιλία χωρίς όμως αρκετή επιχειρηματολογιά και σαφές πλάνο το οποίο είναι αναγκαίο σε μια ομιλία και δεν πρέπει να γίνεται εκ των υστέρων, έδειξε στη συνέχεια μια πολύ άσχημη συμπεριφορά με ειρωνείες, σαρκασμούς και προσβολές σε μάνατζερς που εμπνέουν και προυποθέτουν σεβασμό όταν τους μιλάς κάτι που κατέστρεψε την θετική εικόνα που είχα για το άτομο του. Ο αγαπητός φίλος manu έκανε μια εκπληκτική περιγραφή των όσων θα κάνει ή τέλως πάντων θα προσπαθήσει και το σημαντικότερο μίλησε με ΑΛΗΘΙΝΑ γεγονότα και όχι αερολογίες κάτι που είναι βασική προυπόθεση τόσο για έναν σωστό NC αλλά και για έναν πραγματικό άντρα που τιμά τα παντελόνια του.

Επειδή ο AnTony και ο Jeronimo1821 αναρωτιούνται γιατί να μην τους εμπιστευτούμε την Εθνική στηρίζοντας δύο νέους μάνατζερς να μάθουν το παιχνίδι καλύτερα μέσω αυτής ενώ δεν έχουν ποτέ πατήσει ούτε καν 3η κατηγορία. Νομίζω αγαπητοί φίλοι πως ανέκαθεν στην Ελλάδα θέλουμε σαν "ηγέτη" κάποιον έμπειρο αλλά και με περισσότερα επιτεύγματα άνθρωπο οπότε νομίζω πως είναι αυτονόητο ότι ο manu έχει τον πρώτο λόγο και τις μαθηματικές πιθανότητες με το μέρος του. Ελπίζω να μην σας κούρασα.

Δικός σας,
Νίκος

Last edited by Nikos Manetos at 4/5/2014 6:18:33 AM

The enemy of good is...the better!
This Post:
00
256406.122 in reply to 256406.120
Date: 4/5/2014 6:17:18 AM
Overall Posts Rated:
9595
καλησπερα!καλα και σεβαστα ολα αυτα που λες (οπως προανεφερα κ πιο πανω,φυσικα και δεν κατακρινω την πιθανοτητα εκλογης του παιδιου) αλλα....

δεν θα αλλαξει σε καμμια περιπτωση την υπαρχουσα κατασταση !

ποια ειναι αυτη η κατασταση που χρηζει αλλαγης?Αγωνιστικο τελμα?Μη βελτιωση ροστερ?

This Post:
00
256406.123 in reply to 256406.120
Date: 4/5/2014 6:28:31 AM
Overall Posts Rated:
123123
Θα ηθελα να αναφερθω λιγακι στα λεγομενα του pazinok για κλειστες πορτες και αδιαφορια απο τους ιδιοκτητες των παιχτων....εφοσον ισχυει αυτο το πλανο της εθνικης θα μπορουσε να ειναι 6ετες τι εννοω με αυτο....

1)Να βρεθουν ιδιοκτητες που επικοινωνουν
2)Να δωσουμε οδηγιες προπονησης ωστε να δημιουργηθουν διεθνης στην γραμμη των ψηλων που υπαρχει προβλημα
3)Να συμφωνησουμε οτι και οι επιμενοι NC θα δεσμευτουν στην ιδεα αυτη
4)Ταυτοχρονα να διατηρησουμε μια αξιολογη περιφερεια και γιατι οχι να την φτιαξουμε παλι σε συνεννοηση με συνεργασιμους ιδιοκτητες.
5)Στο αγωνιστικο κομματι θα πορευθουμε με βαση το καλυτερο υλικο σε σκιλλ ασχετος αγων. κατ. εφοσον δεν υπαρχει συνεργασια.

Θα ηθελα για τελευταια φορα να ζητησω συγγνωμη απο την κοινοτητα για το υφος μου και την επιθετικη μου σταση απεναντι στον mamu του οποιου την δουλεια και προσφορα εκτιμω και σεβομαι αλλα και για τις συ μβουλες του που με βοηθησαν και με βοηθουν στο να γινω καλυτερος στο ΒΒ.

Θεληση και ορεξη για δουλεια αλλα και χρονος ωστε να γινει πραγματικοτητα το πλανο υπαρχουν λιγη πιστη και στηριξη χρειαζεται απο ολους εσας και που ξερετε ισως βγει κατι καλο.

Ευχαριστω και παλι!!

This Post:
00
256406.124 in reply to 256406.122
Date: 4/5/2014 6:29:32 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
III.6
Overall Posts Rated:
663663
η υπαρχουσα κατασταση ειναι λιγο πολυ γνωστη τα τελευταια χρονια την ηγεσια της εθνικης την εχουν περιπου μανατζερ με την ιδια κοινη γραμμη ...αυτο φυσικα θα μπορουσε να πει καποιος οτι ειναι ενα θετικο στοιχειο .ο αγαπητος κυριος μαμου που τον λατρευω βρισκεται και δινει απλοχερα την σημαντικοτατη βοηθεια του και καποιοι αλλοι μανατζαρεοι κατακτουν μονιμα θεσεις βοηθων - αναζητησης ταλεντων .

επαναλαμβανω δεν ειναι κακο αυτο το καθεστως ...αλλα απο την αλλη πλευρα σκεψου λιγο ποσο ωθηση και ενθουσιασμο θα δωσει σε νεους μανατζερ το γεγονος οτι μπορουν και αυτοι να βρεθουν σε θεση πλοηγησης της εθνικης .

λοιπον δεν μπορει κανενας να αμφισβητισει την μεγαλη ψαλιδα μεταξυ μαμου-μανου και τον υπολοιπων υποψηφιων ...

..........αλλα οι μεγαλες αλλαγες ξεκινησαν απο μεγαλες επαναστασεις !!!

This Post:
11
256406.125 in reply to 256406.121
Date: 4/5/2014 6:52:02 AM
Overall Posts Rated:
4747
βασική προυπόθεση τόσο για έναν σωστό NC αλλά και για έναν πραγματικό άντρα που τιμά τα παντελόνια του

Θα ήταν ενδιαφέρουσα η άποψη της Libertade επ' αυτού. Επίσης θα ήταν ενδιαφέρουσα η άποψη ενός μη παντελονάτου άντρα, αν επιτρέπονται τέτοιοι στο παιχνίδι (χωρίς να σημαίνει πως πρέπει να ξέρουμε τέτοια πράγματα).

Υ.Γ: Μεταξύ σοβαρού και αστείου

Advertisement