BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 Reprezentacija -24-

U21 Reprezentacija -24- (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
244269.115 in reply to 244269.114
Date: 9/2/2013 12:53:53 PM
Overall Posts Rated:
5050
sezona pataka ;)

From: karlooo

This Post:
00
244269.116 in reply to 244269.114
Date: 9/2/2013 1:25:06 PM
fantastična petorka
III.10
Overall Posts Rated:
8383
Steta, bice valjda bolje ako ne bude znas sta sledi...

Neomascen kolac i kuke i motike:)))

This Post:
00
244269.117 in reply to 244269.116
Date: 9/4/2013 4:57:51 PM
Overall Posts Rated:
22
samo bacis pogled na broj faulova i sve ti je jasno

This Post:
00
244269.118 in reply to 244269.114
Date: 9/9/2013 1:21:48 PM
Overall Posts Rated:
5050
sve u svemu, dobro si proso.

From: KostaSM
This Post:
22
244269.119 in reply to 244269.1
Date: 9/13/2013 3:09:23 PM
Overall Posts Rated:
173173
I tako, pala je Ukrajina, ubedljivo. Sad se tek vidi koliko nas je kostao onaj nesretan poraz od Turaka za plasman na doigravanje za Svetsko Prvenstvo. Ali o tome kasnije, dakle, dugujem vam jedan izvestaj o sezoni za nama, koji nisam stigao da piskaram zbog cele frke oko promene posla i stana. Razumecete.

E pa, Srbija, tada 40-ta zemlja sveta izvucena iz cak petog sesira dospela u grupu u kojoj su bili: Italija, Hrvatska, Litvanija, Makedonija, Holandija, Malta i Luksemburg. Poceli smo jednim ocekivanim i ubedljivim porazom od favorizovane Italije, ali to se nije smatralo toliko alarmantno, jer je Italija ipak prvi favorit za osvajanje turnira. Takodje katastrofalna forma nas je pratila od samog starta takmicenja, sto se smatralo alarmatnim, jer nikako nismo mogli da racunamo cak ni na veci deo igraca, morali smo da se sastavljamo i menjamo roster za svaki mec. Takodje nas najbolji plej-bek Sasic nije bio u opciji pola takmicenja po grupama, jer je bio u bot timu.

Onda je krenulo malo bolje, nanizale su se pobede nad direktnim rivalima za drugo mesto u grupi: ubedljivo sa Hrvatima 95-66, i neocekivano lako sa Litvancima 50-0. I nakon toga, sok. Holandjani su nas razglavili CT-om na nas TIE, i preskocili nas na tabeli. Ipak nismo gubili nadu, oni su krenuli da redjaju poraze, mi pobede. Pali su redom, Malta 119-33, Luksemburg 119-54, i Makedonija 85-59. U grupi smo dobili 4 kranca, ali napokon, dosao je i taj zacrtani cilj, sa sacuvanim entuzijazmom, usli smo medju 12 selekcija Evrope.

U novoformiranoj grupi, docekali su nas Bugari, Turci, Ukrajinci, Rusi i Spanci. Nadao sam se trecem mesto, koje bi nas odvelo u doigravanje za Svetsko, tek po treci put u nasoj istoriji. I koliko je samo malo falilo da do toga i dodjemo. Idemo redom, prepusten mec Spancima na tie, iako je odalo utisak da smo nekako i tu mogli vise. Nakon toga sledi pobeda nad Bugarskom, pa opet tie Rusima, i ocekivan poraz. A onda dolazi dan d, i mec sa Turskom koji je bio jedan od dva odlucujuca za plasman. U jednoj cudnoj utakmici, u kojoj smo po mojoj proceni mogli do pobede, dobili prvu cetvrtinu 29-18, porazeni smo, i tako ostali bez sansi za trece mesto. Nakon toga dolazi ipak dokaz nase snage, i ubedljiva pobeda nad domacinom Ukrajinom, nad kojom smo iskalili sav bes za poraz iz prethodnog kola, 103-86.

Sta sve to znaci u brojkama? Pa za pocetak, poceli smo sa 40og mesta na svetu, dogurali do 46og, a sada smo 14ta selekcija Sveta, i 9ta selekcija Evrope! Lep skok... Bili smo nadomak plasmana na Svetsko, sto smatram uspehom takodje. Iz ove selekcije moze da izadje par vrlo lepih igraca za A selekciju. Pocnimo od Relje Jovanovica, tu su Luka Sasic, Slavisa Rutovic, Milan Batez, Luka Vidic, Jovan Alfirovic i Marko Stankovic. Uz pravilan trening svaki od ovih momaka moze jednog dana da zaduzi A dres. I eto, to je otprilike neki sumiraj prosle sezone, sledece nas ceka utesni turnir, pa cemo videti koliko tu mozemo...

Primedbe, zelje, sugestije?

This Post:
11
244269.120 in reply to 244269.119
Date: 9/13/2013 3:25:08 PM
Overall Posts Rated:
872872
Samo nastavi kako si zapoceo. :D

This Post:
00
244269.121 in reply to 244269.120
Date: 9/13/2013 3:56:57 PM
Overall Posts Rated:
173173
Doktore, koliko ja znam ti smajlice nikad ne stavljas, tako da mi je vrlo sumnjiva ova poruka :)

This Post:
11
244269.122 in reply to 244269.121
Date: 9/13/2013 7:34:55 PM
Overall Posts Rated:
872872
Nema na cemu da ti se zameri. Do sada si odradio dobar posao. Naravno da uvek moze bolje, ali ovo je sasvim korektno. :)

This Post:
00
244269.123 in reply to 244269.119
Date: 9/13/2013 9:38:09 PM
Overall Posts Rated:
5050
evo ga, vec trazi da ga razumemo da sve manje i manje vremena ima i da je uvek u nekoj guzvi. napravice neko njesra i sprema nekakvo opravdanje, jer ovde ko god dodje za selektora mladih pocne sve redje da posecuje bb. to je neko prokletstvo garant :D htedoh da napisem da je genetski :D

9. u evropi je tek drugi sesir za sledece kvalifikacije, a to ti je isto kao i peti. :) slabo je to.

i zakazi prijateljsku

This Post:
00
244269.124 in reply to 244269.123
Date: 9/13/2013 10:28:29 PM
OKK Apatin
III.6
Overall Posts Rated:
171171
Dodje tako Ivko sa malo vremena i op, titula evropskog prvaka propracena sa svetskom...// Smesan decko... Toliko malo vremena a titule na reprezentativnom nivou... Klosar... BTW i was sarcastic... Imas li decko reprezentativca koji je pomogao Kosti u ovom i mozda sledecem mandatu?

Imas Kurcubica koji ne moze igrati za reprezentaciju ulice kad su svi sem njega na godisnjem odmoru... Uzivaj...

This Post:
11
244269.125 in reply to 244269.124
Date: 9/14/2013 1:27:34 AM
Overall Posts Rated:
5050
pretvori se u zabu i od.ebi u skokovima
sad ja maltretiram selektora, sam je trazio primedbe sugestije, a bice i zelja.

ako je ivko sa malo vremena uspeo da napravi mnogo onda je to uspeo: 1. zato sto su prethodni selektori radili puno; 2. zato sto je imao ludu srecu da mu se sve kockice sklope; ili 3. zato sto je dobro organizovao ljude oko sebe da sve funkcionise i sve drugi da rade umesto njega a on cak i ne mora da se loguje.

i sad ti meni kazi sta je od ova tri. ustvari i ne moras. iskoristicu sistem eliminacije. da je ovo pod 3. mi ne bi kljoknuli za 2 sezone na 40 i neko mesto, jer bi i njegovi naslednici iskoristili njegov recept za uspeh, ali medjutim u stvari i sigurno recepta nije ni bilo, pa sam ja blize da je ovo pod 2. a kad malo bolje razmislim to je ravno kao da je dobio sedmicu na lotou dva puta za redom. znaci, ostaje mi da verujem da su mu prethodnici ostavili dobre igrace i podlogue, mada obzirom da je on u fva navrata bio selektor i da je po isteku drugog osvojio svetsku titulu, nisu mogli sve oni da mu obezbede te stoga dolazim do zakljucka da je zapinjao kao mazga da stvori ono sto je stvorio, a za to treba malo vise vremena.
i uopste, ako mu tako malo vremena treba za vodjenje repke sto je onda odlazio.
znaci, nemoj da si smesan i da se ponasas kao da si pao s marsa. da bi vodio repku, narocito USPESNO, treba mudanca do zemlje da ti se otegnu. zato ste se svi vi prvoligasi, kao najiskusniji polomili ko ce da bude selektor, zato sto je to p.dim, dva minuta poso.

te stoga pametnice, idi lepo odskakuci do neke princeze da te vrati iz bajke u koju zivis, jer tim tvojim arogantnim sarkazmom oteraces i ono malo menadzera sto pokusava da skrpi tu ulicnu reprezentaciju. ja za cas u raspravi s tobom mogu i tog ulicara da pustim niz vodu, pa ce vam posle biti dobar i stevica kurcubic. jel vidis da je sve manje i manje ljudi na bb-u, a na forumu pa tek da ne spominjem, da tetka ne vodi uspesne i vrlo citane monologe, mogli bi da zakatancite ovaj nacionalni forum.

i zato pusti me da serem po selektoru cak i ako nisam u pravu. ili hoces mrtvu tisinu na forumu jer nemas puno vremena da kao mod iscitas sve postove i da ih korigujes. e i da znas, dok smo ja i ti u prepisci ne moras nista da ispravljas, angazuj neutralnog moda. cisto da ne bude neobjektivnosti, sukoba interesa, zloupotrebe sluzbenog polozaja ili sta ti ja znam vec

Last edited by Flavius Valerius Aurelius Constantinus at 9/14/2013 1:32:25 AM

Advertisement