BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208890.115 in reply to 208890.114
Date: 2/11/2012 6:53:18 AM
Overall Posts Rated:
294294
evo znam da se moj glas ovdje bas i ne broji, ali moje skromno misljenje je da nasa repka vjerojatno nikad nece biti (po skillovima) dobra kao ostale. zasto? zato jer su samo rijetki menadjeri koji ce staviti reprezentaciju ispred svoje ekipe, a da bi reprezentacija bila dobra mora biti specijalizirana za max 2 napada i 2 obrane, a da bi bila specijalizirana treba neke primarne skillove dignuti do 18-20 sto donosi ogromne place i neke sekundarce do 10 sto donosi puno treninga na neprirodnoj poziciji, ali jbg bez toga nikad dobre repke

i mislim da nije realno da se ocekuje od nekog treceligasa ili nizeligasa da ima reprezentativca preko 100k place, tj. eventualno neko krilo kao Caleta i Polovanec

prvoligasi moraju preuzeti najskuplje igraca, a drugoligasima bi bilo najbolje da nadju mladog hr igraca koji je vec na razini druge lige i krenu ga trenirati za repku, pa ako ne uspiju izboriti prvu ligu dok tom igracu placa ne predje njihove mogucnosti onda da ga preuzme prvoligas

znam da se ovo nece nikada ostvariti (za ovo treba najmanje 15 sloznih ekipa), ali s takvom slogom bi imali repku za velike stvari

This Post:
11
208890.116 in reply to 208890.115
Date: 2/11/2012 7:19:45 AM
Overall Posts Rated:
750750
Slažem se u potpunosti, zato sam i pokazao kako to drugi rade, stave "životinju" u farmu i mogu bezbrižno voditi svoj klub a repka je mirna, pa to skoro sve najbolje reprezentacije rade osim nas...zato smo tu gdje jesmo

This Post:
11
208890.117 in reply to 208890.116
Date: 2/11/2012 11:14:32 AM
Overall Posts Rated:
6969
Još uvijek imate svi šanse povući kandidature da se ne sramotite previše :P

From: garge
This Post:
00
208890.118 in reply to 208890.117
Date: 2/11/2012 3:17:08 PM
Overall Posts Rated:
8484
Evo stigle su kvalifikacijske skupine i samo lud čovjek može obećati prolaz, a baš ja sam lud :D
Naravno, vrlo je teško reći da možemo proći ovu skupino, ali zašto ne? Raspored nam je odličan. Imamo 4 prva kola koja jednostavno moramo dobiti i ja sam već isplanirao kako bi to otprilike trebalo ići te kako odigrati u pojedinom kolu. Već sada mogu reći da je realan cilj 5 pobjeda, a to bi moglo značiti da će odlučivati koš razlika i svaki koš je od iznimne vrijednosti. Još vam je 2 dana ostalo da odlučite kome ćete dati svoj glas, a ja kao jedan od kandidata ču sada izreći svoje planove. Znači, ukoliko odaberete mene, možete me očekivati još više na chatovima na dan tekme, na forumima razno raznih liga davajući savjete apsolutno svima. Kao što sam već rekao, ja sam svoj klub pretvorio u farmu, ili možemo reći sada farmicu koja bi trebala u narednih par sezona se pretvoriti u farmu. A to znači da ću imati puno više vremena nego ostali kandidati za repku. Previše je trulog u Hrvatskoj BB košarci i to se treba promjeniti. Stoga izađite na izbore i dajte svoj glas za Garge-a, izbornika za kojeg nikad nećete požaliti što ste glasovali

This Post:
11
208890.119 in reply to 208890.118
Date: 2/11/2012 3:26:56 PM
Overall Posts Rated:
10361036
Previše je trulog u Hrvatskoj BB košarci i to se treba promjeniti.i

ne ljutim se ako mene vriđaš radi rezultata, al ovo ti nije fer, prvenstveno prema rayu i mnogobrojnoj ekipi koja se stvarno angažirala oko reprezentacije, i mlade i stare, šta god ti učinija sumnjam da to možeš nadmašit

From: ibarix

This Post:
11
208890.120 in reply to 208890.118
Date: 2/11/2012 3:40:08 PM
Overall Posts Rated:
706706
Imamo 4 prva kola koja jednostavno moramo dobiti i ja sam već isplanirao kako bi to otprilike trebalo ići te kako odigrati u pojedinom kolu.

Ti si već planirao? Zašto?? Pa nisu još gotovi izbori.

Kao što sam već rekao, ja sam svoj klub pretvorio u farmu, ili možemo reći sada farmicu koja bi trebala u narednih par sezona se pretvoriti u farmu. A to znači da ću imati puno više vremena nego ostali kandidati za repku.

Bez uvrede, ozbiljan kandidat nikad ne bi pretvorio svoj klub u farmu. Gdje onda isprobavati taktike s podjednakim igračima? Na reprezentaciji? :)

This Post:
11
208890.121 in reply to 208890.118
Date: 2/11/2012 7:05:25 PM
Overall Posts Rated:
22462246
ma daj garge može li to proči bez uvreda...kad buš ti 10% onoga kaj smo mi oko repki napravili možeš biti izbornik ..

a do onda buš još puno pričekal....

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
22
208890.122 in reply to 208890.121
Date: 2/11/2012 9:36:33 PM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
498498
ja cu se slozit sa marijom 10% truloga je malo :D

From: ibarix

This Post:
00
208890.123 in reply to 208890.122
Date: 2/12/2012 4:35:21 AM
Overall Posts Rated:
706706
LOL jukiću

This Post:
66
208890.124 in reply to 208890.123
Date: 2/12/2012 9:08:59 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48444844
Nisam previše sudjelovao u raspravama ovdje, bar ne toliko koliko bi se možda očekivalo od mene...bio sam malo ljut i malo razočaran nekim događajima vezanim za ove izbore...oni kojih se to tiče to znaju...

Činjenica je da naša reprezentacija nije imala nekog uspjeha u tom prvom dijelu natjecanja od 9. sezone i prvog Chodinog mandata...nakon toga smo redovito zapinjali u skupini...a ono su ipak bila neka druga vremena...
Nije bio problem u izbornicima...mislim da bi svatko ko kuži igru, jednom dok pohvata sve konce, a pogotovo dok odradi jedan mandat mogao voditi repku blizu gornjih granica njezine mogućnosti...

Tako da definitivno nije u tome problem...

Igrači su takvi kakvi jesu...oni koji mogu konstantno napreduju i time poboljšavaju svoju igru, u koju god stranu taj napredak išao...prečesti su slučajevi da moramo biti sretni s bilo kakvim napretkom...oni koji su plafonirani su tu gdje jesu...a i kod plafoniranih smo probali dobit bar slobodna ili izdržljivost...a i tu se ponekad nailazilo na zid...
Na kraju krajeva, mnogi igrači su u situaciji da moraju skoro pola sezone trenirat da dignu jedan od bitnih skilova, i onda dok ga dignu to može donijet do 40k na platu, pa mnogi idu linijom manjeg otpora...

Starosta je svakako prošao kompletni ciklus i sad bar ima podlogu gdje mu se neke dječje bolesti ne bi smjele više događati...morat će u idućem mandatu poraditi na političkim skilovima jer jednostavno previše emotivno i burno doživljava neke stvari...i od svega što se događalo za njegovog mandata to se pokazalo kao najveći problem...

Isto tako mislim da njegovo neprijateljstvo prema Chodi prelazi granice podnošljivog...iskreno nemam pojma kaj je to pokrenulo ili kaj se sve izdogađalo među njima...ali na forumu ovdje tome nije mjesto...doduše od izbornika ovdje se ni ne traži da ima dobre socijalne skilove kako bi reklamirao sponzore ko u stvarnom životu...

Moram priznati da je naša suradnja uvijek bila na najvišem nivou, i nikad, ali baš nikad, se nije pojavio problem u komunikaciji u stručnom stožeru i nikad se nije dogodilo da je netko uskraćen od iznašanja svog mišljenja ili ideja...čak štoviše, mislim da smo nakon dvije sezone suradnje pri vođenju reprezentacije postali dobri prijatelji, čak i izvan granica same igre, no i prijatelji te mogu ponekad naljutiti, zar ne?
Svi smo puno naučili u protekle dvije sezone, jel to dovoljno, iskreno ja se nadam da je...i mislim da bi Starosta trebao dobiti priliku da vodi reprezentaciju još jedan mandat...

A sam krajnji rezultat...previše ovisimo o formi da bi se to realno moglo predvidjeti...prečesto se događalo u posljednje dvije sezone da kaskamo za protivnikom u formi...čak toliko puta da je to postalo stvarno frustrirajuće...mogao bi se sad vrtjeti ovdje oko tog problema ali sve je bilo rečeno u mnogim postovima dosad...
Ostaje nam da čekamo te igrače koji su u dolasku u nadi da će nam oni donijeti toliko željenu promjenu i iskorak napred, hoće li ti igrači uspjeti dogurati do toga na vrijeme da već ove sezone uspijemo napraviti nešto, ili ćemo ih morat čekat do iduće sezone ili čak idućeg mandata ostaje da vidimo...

No svakako mislim da bi ova sezona morala biti bolja od pretprošle...početničke greške ćemo izbjegnut, igrači će biti još mrvicu bolji i iskusniji...stručni stožer je očvršćen i pojačan...
Mogu vam garantirati da je jako puno rada i slobodnog vremena uloženo u reprezentaciju u zadnje dvije sezone...mislim da je došlo vrijeme da se požanju prvi plodovi tog rada...

Što se samog uspjeha s reprezentacijom tiče, uvjeren sam da Choda i Starosta trenutno s ovom repkom mogu proć skupinu, ali se obojci za to moraju poklopiti neke stvari...samo, u slučaju da Starosta izgubi na izborima bojim se da bi sav naš dvosezonski rad, trud i napor otišao u vjetar...i stoga moja podrška ide Starosti...

Sei un mito
This Post:
00
208890.125 in reply to 208890.124
Date: 2/12/2012 10:41:51 AM
Overall Posts Rated:
6969
TL;DR :P

Last edited by Batgirl at 2/12/2012 10:42:18 AM

Advertisement