BuzzerBeater Forums

Hellas - III.16 > Season 18

Season 18

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200334.115 in reply to 200334.110
Date: 11/10/2011 3:47:50 PM
Overall Posts Rated:
2727
Μην αγχώνεσαι, μεγαλοδείχνω μόνο!

This Post:
00
200334.116 in reply to 200334.114
Date: 11/10/2011 3:54:14 PM
Overall Posts Rated:
5959
Γιατί τόσες κηδείες;;; Θέλει και ερώτημα; Εμείς είμαστε πολύ σνομπ managers.. Θέλουμε κλειστή λίγκα κ το δείχνουμε. Από εμας παίρνει παράδειγμα ο bertomeu!!!!

This Post:
00
200334.117 in reply to 200334.116
Date: 11/10/2011 4:08:17 PM
Overall Posts Rated:
186186
xaxaxa πες τα πες τα ετσι ειναι σνομπ και παλι σνομπ!

This Post:
11
200334.118 in reply to 200334.1
Date: 11/10/2011 4:52:39 PM
Overall Posts Rated:
186186
arisempire εν. Souroústi Global 93 - 100
Φωτια στα μπατζακια του αυτοκρατορα ο οποιος πληρωσε ... μαλλον το στησιμο της Τριτης με μια αναπαντεχη ηττα απο μια ομαδα φαντασμα μεσω ορου μισθου λιγο πανω απο 4000... Ενω τρεις παικτες αξιας απο τους φιλοξενουμενους κατεβηκαν να παιξουν μονο ο Malpica φανηκε να προσπαθει και διασωθηκε κανοντας τρομερη εμφανιση με 46 ποντους 13 ριμπ 8 ασσ 6 κλ, αλλα δεν εφτανε, και το μενος του προεδρου ειναι τεραστιο που πηρε την ομαδα και εξαφανιστηκε απο την πισω πορτα του γηπεδου φωναζωντας συνεχως ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ...

ΜVP Τsiftelidis 21 ποντους 10 ασσιστ

BORBA B.C. εν. panathinaikos 2010 81 - 111
Το προσπαθησε οσο μπορουσε καλυτερα με τους παικτες που μπορουσε να βαλει χωρις να γονατισουν αγωνιστικα με την τακτικη που μπορουσε καλυτερα απεναντι σε ενα δυνατο αντιπαλο εκανε μια καλη εμφανιση μεχρι το ημιχρονο αλλα απο κει και περα ο γηπεδουχος καθαρισε το παιχνιδι μην αφηνοντας περιθωρια στον Νικο για αντιδραση

MVP Bonfiglio με 26 ποντους σε 26 λεπτα 6/9 3π

oi ampaloi εν. Tsitax 83 - 74
Παρολο που προσπαθησαν και παραπανω απο το κανονικο τα γηπεδουχα Τσιταχ υποχεωθηκαν σε ηττα απεναντι σε ενα αξιομαχο αντιπαλο που ηρθε διαβασμενος και πιστεψε στις δυνατοτητες του κατακτωντας το ροζ φυλλο αγνωνα, φυσικα ο Κωστας ξεκουρασε παικτες γιατι το Σαββατο ερχεται δυσκολο παιχνιδι αυτο ομως δεν ηταν αρκετο να τον κανει να σταματησει το παραμιλητο στα αποδυτηρια δυσαρεστημενος....

MVP Rongqiang με 17 ποντους 15 ριμπ και ολη τη βρωμικη δουλεια

giouxtas εν. Kokkinóyia Walkover 115 - 70
Μεσα εξω φετος παντου ο Κρητικος κανει υγιεινους περιπατους δεν εχει βρει ακομα το δασκαλο του και μαλλον θα αργησει ... χρησιμοποιωντας ενα συνοθυλευμα παικτων στησιματος και τακτικης εφυγε ατρωτος απο την εδρα του μποτακίου οπως δεν καταφερε να κανει ο φιλος του Γιαννης , η αληθεια το ενα του ματι και ολο του το ενδιαφερον ηταν παλι στον αγωνα του ΒΟ οπου και ακομα δεν εχει κανει δηλωσεις ...

MVP Bitacolo 20 ποντους 23 ριμπ

iraklis bc εν. P.Faliro bc 115 - 52
Δεν το προσπαθησε καθολου ο Απολλο του ομιλου ουτε σαν ροστερ ουτε καν σαν τακτικη και αφεθηκε στην μοιρα του και αυτος γιατι τα δυσκολα ερχονται το Σαββατο στον αγωνα εναντια στον αυτοκρατορα που θα προσπαθησει κερδιζοντας τον να διατηρηθει στην 1 θεση του ομιλου.... Στα του αγωνα ενα ματς για ενα ρολο και αυτο αφορα τον δυνατο Ηρακλη ο οποιος δεν αφησε κανενα περιθωριο για αντιδραση στο γηπεδουχο..

MVP Cots 31 ποντους 7 ασσιστ

Palaiokhóri Milk εν. Naxos 49 - 116
Τα αντιθετα με τα παραπανω συνεβησαν στο νησι οπου η Μαρια και τα παιδια της πατησαν την ομαδα του Παλαιοχωριου η οποια ηταν πολυ χαμηλοτερου επιπεδου... Η νησιωτες διψουσαν για νικη ουσιας μετα την ηττα στον ποντο απο τα Τσιταχ και ως τονοτικη ενεση για τον αγωνα με τους Annihilators το Σαββατο..

MVP Karousis 19 ποντους 25 ριμπ 5 ασσιστ 2 κλ

Δρακος εν. Dark Warriors ShawnKemp 118 - 129
Η αυριανη εφημεριδα θα εχει τιτλο Ο ΔΡΑΚΟΣ ΔΕΝ ΦΟΦΙΣΕ ΤΟΝ ΣΟΝ ΚΕΜΠ .... Τα χρειαστηκε στο τελος της τριτης περιοδου ο γηπεδουχος αφου το μαρκαρισμα που του εκανε ο `Δρακος ηταν στενο και το ροστερ που παρεταξε χλιαρο , οποτε εκει μπηκαν στο παιχνιδι οι φιλαθλοι οι οποιοι απετελεσαν τον 6ο παικτη εδοσαν την ωθηση στην ομαδα και κερδισε στο τελος ... Οι επιθεσεις και των δυο ομαδων φωτια και λαβα συνολικα επιτευχθηκαν 247 ποντοι

MVP Moll κατεγηστικος 33 ποντους

τα υπολοιπα μαγκες αυριο μεσημερι εκτος αν θελει καποιος να συνδραμει :)

This Post:
00
200334.119 in reply to 200334.113
Date: 11/10/2011 5:15:35 PM
BORBA B.C.
II.1
Overall Posts Rated:
347347
Λοιπον μαγκες τα επινα τη Δευτερα χαλια στεναχωρημενος σε ενα καταγωγι στην οδο Γιαννιτσων επονοματι ΨΙΨΙΝΕΣ , σκεφτομουν το μελλον της ομαδας μου και ελεγα τα προβληματα μου σε μια κοπελα απο την Μολδοβια , οπου αξαφνα σκαει μυτι ο Γιουχτας και καθεται διπλα μου.... Εγω στην αρχη δεν τον καταλαβα , αφου βρισκομουν στον 4ο Μπαλανταινς και νταχτιρντιζα την κοπελιτσα.... Εκει ο φιλος μου Νικος ηρθε και με στηριξε ψυχολογικα και μου ειπε οτι πρεπει να συνεχισω να προσπαθω και οτι πρεπει να μαζεψω τα κομματια μου και να χτυπισω τον αγωνα της Τριτης... με το αζημιωτο βεβαιως και εκατσε και μου εξηγησε οτι και οι δυο θα ειχαμε εκατερωθεν κερδος και φυσικα πιο πολυ αυτος κατακτωντας με διαφορα νικων στο τελος του πρωταθληματος την εδρα!!!! και ετσι εγινε λοιπον το ματσακι στηθικε δυνατα οι παικτες μου γλυκαθηκαν στις τσεπες και το χαμογελο του Κρητικου αρχισε να σκαει στο προσωπακι του!!!!
σσσσσσσ.... αλλα αυτα μεταξυ μας !!!! μη τα πειτε!!!! σορρυ ΒΟ
Μπράβο Νικολάκι;... αυτά κάνεις πίσω από τις πλάτες μας;... τι έγινε έφυγε ο φίλος σου ο ΑΕΚτζης και έπιασες από τη 2η κιόλας αγωνιστική δράση για να εξασφαλίσεις την άνοδο;;; χαχαχα!!!

This Post:
00
200334.121 in reply to 200334.118
Date: 11/11/2011 1:00:15 AM
Overall Posts Rated:
5959
Ότσν χανεις από παίκτη που λέγεται ΤΣΙΦΤΕΛΙΔΗΣ, δεν ξέρω τι μπορείς να περιμενεις...
Πρέπει να ξαναδείς τους σόχους της ομάδας!!!! ;)

From: pirelis

This Post:
00
200334.122 in reply to 200334.121
Date: 11/11/2011 10:10:46 AM
Overall Posts Rated:
88
Πάλι πουτ ...τα έκαναν με την προπόνηση και τα λεπτά .

From: tsaou

This Post:
22
200334.123 in reply to 200334.122
Date: 11/11/2011 1:38:20 PM
Overall Posts Rated:
5959
Να μαστε πάλι στις επάλξεις!!!!

Skultrailers - EGIO

Ντέρμπυ με ολη τη σημασια της λέξης, αφού αν γινόταν το παιχνίδι αυτό την περυσινή σεζόν θα καθήλωνε κόσμο. Νεοφώτιστες και οι δυο ομάδες, έχουν ως πρώτο στόχο την παραμονή και ως εκ τούτου το παιχνίδι αναμένεται καυτό. Ήδη με μια νίκη και μια ήττα η καθεμία έχουν δώσει το στίγμα τους, το οποίο δείχνει ότι πρόκειται για σκληροτράχυλες ομάδες. Προγνωστικά δεν μπορούν να γίνουν, αλλά λόγω έδρας οι skul έχουν το προβάδισμα. Το γήπεδο αναμένεται γεμάτο και το EGIO αναμένεται να περάσει δύσκολες στιγμές..

ΟΤΙΝΑΝΕ - PANAIGIALEIOS

Δύσκολα τα πράγματα για τη δέυτερη ομάδα του Αγιίου. Με 2 ήττες σε ισάριθμα παινχίδια και μάλιστα από νεοφώτιστες ομάδες, το μέλλον διαγράφεται σκοτεινό, αν δε ληφθούν μέτρα. Μάλλον ισχύει αυτό που φωνάζουν γνωστοί μπασκετικοί δημοσιογράφοι. Οι ομάδες της επαρχίας θα πρέπει να σκεφθούν τη συνένωση… Από την άλλη ο OTINANE πλέον δεν μας πιάνει αδιάβαστους με το παραπλανητικό όνομα της ομάδας του. Στην 3η σεζόν στον όμιλο μας έχει καθιερωθεί ως δύναμη ανερχόμενη και πλέον όλοι τον υπολογίζουν. Το παιχνίδι έχει φαβορί και ο pirelis λογικά δε θα αγχωθεί

P.Faliro - arisempire

Ντέρμπυ ανάμεσα σε μια κλασσική αξία της ΙΙΙ 16 και τον XXX που μας προιδεάζει κάπως αυτό το όνομα… Τον φαντάζομαι να έχει φτιάξει τον 30ο φραπέ και να σπάει το κεφάλι του πως θα σταματήσει τον Γρεκούση. Δική μου πρόταση και άκρως αποτελεσματικη για όλους είναι να του σταματήσει το μπάσκετ!!! το παιχνίδι έχει φαβορί τη καλοστημένη ομάδα του συντοπίτη, που θέλει να συνεχίσει το αήττητο που θα του δώσει φτερά για να κηνυγήσει την πρωτιά. Θα δώσω έδρα λόγω του ότι στο γήπεδο θα είναι ο Δήμαρχος με την κόρη του!!!!

Miltiadis - Giouxtas

Ιδιόμορφη κατάσταση στην ομάδα του Μιλτιάδη μετά την εκτεταμμένη ανανέωση που έκανε το καλοκαίρι, με αποκορύφωμα την αποχώρηση του ενός από τους 2 δεινοσαύρους της κατηγορίας Ronka. Μέχρι να δέσει η ομάδα θα παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα και θα είναι ικανή για το κλύτερο και για το χειρότερο. Αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα των 2 αγώνων, όπου νίκησε τον ισχυρό αντίπαλο και έχασε από νεοφώτιστο. Από την άλλη ο Giouxtas πάει τρένο ( όπως λέμε με πάει νερό). Μετρώντας ισάριθμες νικες στους αγώνες, θέλει φέτος να φτάσει εκεί που δεν μπόρεσε πέρυσι. Η λογική λέει ότι θα τα κατάφερει και ότι δε θα συναντήσει πρόβλημα σε αυτό τον αγώνα

This Post:
11
200334.124 in reply to 200334.123
Date: 11/11/2011 1:50:34 PM
Overall Posts Rated:
186186
χαχαχαχα πολυ ωραιο ποστ .... 30ος καφες???? θα μου πεσουν τα νευρα στο πατωμα σαν κλωστες ....

http://www.google.gr/imgres?q=σπασαν+τα+νευρα&um=1&am...

καπως ετσι θα ειμαι χαχαχα....

οσο για τον αγωνα σιγουρα η ομαδα του Γρακουση εχει το προβαδισμα αλλα και εγω ο καημενος με τον τραυματισμο του Κινεζου δεν μπορω να περημενω πολλα , θα δουμε τι θα γινει......

Τσιταχ το Σαββατο ειναι κονταααααααααααα

Last edited by autokratoras78 at 11/11/2011 1:55:01 PM

This Post:
22
200334.125 in reply to 200334.124
Date: 11/11/2011 1:54:08 PM
Overall Posts Rated:
5959
Faliro Bulls - Tsitax

Κρίνοντας από την περυσινή σεζόν το παιχνίδι είναι ντέρμπυ και μάλιστα καυτό. Ωστόσο τα Τsitax τίναξαν τη μπάνκα στον αέρα στις μεταγραφές και με ρόστερ ακριβό και υψηλού επιπέδου έχει άλλο στόχο από την παραμονή. Μπορεί τα μέχρι τώρα αποτελέσματα να μην τον έχουν δικαιώσει, αλλά στην πορεία θα ξεδιπλωθεί το ταλέντο της ομάδας και αλίμονο σε όποιον τύχει στο διάβα του. Από την άλλη οι Ταύροι εδώ και χρόνια σε περιδήνηση και με σκαμπανεβάσματα είναι ικανοί για το καλύτερο και για το χειρότερο. Η λογική λέει ότι το παιχνίδι θα το πάρουν τα tsitax, αφού είναι γνωστό το μότο μου (που το έχω πάρει από τον Τζίμη) ότι τα λεφτά δεν κάνουν την ευτυχία, αλλά καλό είναι να υπάρχουν..

Βorba - Dark warriors

Εύκολο απόγευμα αναμένεται για τον Μπο, αν η ομάδα σοβαρευτεί και παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Κι αυτό γιατί στις 2 πρώτες αγωνιστικές συνάντησε δυσκολίες και αυτό έχει γεμίσει προβληματισμό στις τάξεις των οπαδών. Από την άλλη ο νεοφώτιστος, έχει ήδη δείξει τι μπορεί να πετύχει μετά την νίκη της Τρίτης επί των Ταύρων. Καλή ομάδα και δεμένη θα είναι δύσκολος αντίπαλος και επικίνδυνος για οποιον τον υποτιμήσει. Το παχνίσι έχει φαβορί και αυτός είναι ο Μπο.

Green XTC - Ag. Dimitrios

Καινούργιες ομάδες στην κατηγορία, αλλά με διαφορετικές παραστάσεις. Εμπειρη ομάδα ο Αγ. Δημήτριος, νεοφώτιστος ο green, αλλά με ίδια μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Το παιχνίδι λόγω θέσεων στη βαθμολογία αναμένεται ντέρμπυ. Οι green που προέρχονται από τον όμιλο που ανέβηκα και εγώ, θα στηρίξουν το παιχνίδι τους στη βεντέτα της ομάδας από το Βέλγιο. Από την άλλη οι ninja turtles έχοντας ισσοροπημένο ρόστερ και εμπειρία θεωρώ ότι θα πάρουν το διπλό και θα βάλουν πλώρη για ψηλά στον κόκκινο όμιλο

Naxos - Annihilators

Εύκολο αναμένεται το απόγευμα για τη νιόπαντρη της κατηγορίας. Παίζοντας με το νεοφώτιστο και χωρίς νίκες ακόμη Annihilator δε θα πρέπει να συναντήσει δυσκολίες. Είναι από τα παιχνίδια που λέμε εκ των ων ουκ ανευ, αν θέλει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο και να αποφύγει τις περυσινές περιπέτειες. Από την άλλη οι Annihilators θα πρέπει να αλλάξουν αρκετά πράγματα στην ομάδα για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στην κατηγορία. Ακόμη είναι πολύ νωρίς και υπάρχει καιρός γι αυτό. Θα δώσω άσο το παιχνίδι και θα στείλω και ένα link στη Μαρία για γιουβαρλάκια!!! :)

Advertisement