Να κάνω και εγώ κάποια λίγα σχόλια για πρώτη φορά, για ν'αρχίσω να μπαίνω στο κλίμα σιγα-σιγά, άλλωστε η αγωνιστική προσφέρεται!
-Το Πολύκαστρο τελικά τα κατάφερε, με το τρέξε να αποδίδει καλύτερα και με τον PG να αποδίδει εκπληκτικά για άλλη μια φορά, πήρε το ρόζ φύλλο αγώνα.
-Στον Χολαργό αλλός ένας PG πρωταγωνίστησε και έδωσε την νίκη στην ομάδα του, με την τρίποντη αστοχία να ξεχωρίζει στο μάτς αυτό...
-Η Βασίλισσα έκανε απρόσμενη νίκη, με διαφορά διάθεσης και με την αναμενόμενη επίλογη επίθεσης σε σχέση με την αντίπαλη άμυνα, με το... buzzeroσύμπαν να συνομωτεί εναντίον του Κοσμά, μαρτυρίες από τα αποδυτήρια αναφέρουν ιπτάμενους παίκτες του nikolas na αποχωρούν κλωτσηδόν μετα τον αγώνα, όξω ευλογημένοι!!! Τα υπόλοιπα τα σχολίασαν καλύτερα οι προηγούμενοι! :-))))
-Σε ένα άλλο ένα ντέρμπι στους απέναντι, ο Αλέξανδρος παρόλο με μικρότερη διάθεση έιχε καλύτερες αξιολογήσεις και δίκαια φαίνεται να πήρε το ματσάκι...
-Στα δικά μας, ο Λαμιώτης σε ένα ματς με σκορ-αρνητικό ρεκόρ μάλλον, πήρε την νίκη απέναντι στο "μισητό" GM, ο ΠΑΟ αποφάσισε να κατεβάσει ομάδα και νίκησε εύκολα την "ψαρούκλα", ενώ ο Αυτοκράτορας με μικρότερη προσπάθεια νίκησε σχετικά εύκολα το άλλο φαβορί για τα play-out
Στα δικά μου τα μόνο αξιοσημείωτα είναι εξωαγωνιστικά, με τα θηρία από την ΙΙ να αποχωρούν και η ομάδα να γλιτώνει το φαλημέντο, το κακό είναι ότι το γήπεδο γεμίζει κατά τα 2/3 και τα έσοδα είναι πολύ λιγότερα... Τώρα θα πρέπει να ενισχυθούμε με κάποιο μαγικό τρόπο, αλλιώς σκούρα τα πράγματα με τόσο ανταγωνισμό... Κοσμά ακούω έχεις ιδιαίτερες ικανότητες, σε ποιο ματσάκι έχω καλή απόδοση, να το σφάξω να βγάλουμε κάνα φραγκο???
Last edited by fireblaze at 5/3/2011 2:23:56 PM