Drustvo
Prosledjujem vam poruku koju sam poslao GMovima zemalja iz bivse YU a tice se jedne ideje koju pokusavam da sprovedem u delo. Evo originalnog maila:
Cao, pre pocetka sezone 11 sam dosao na ideju da prikupimo podatke sa drafta i da naknadnom analizom probamo da napravimo neku vezu izmedju podataka o igracima pre drafta sa skillovima igraca posle drafta
Tema na Srpskom forumu je (134890.1)
Obzirom da je u sezoni 12 prikupljeno malo podataka da bismo imali reprezentativni uzorak, logicno mi je bilo da se konsultujem sa managerima iz okolnih zemalja jer bi ova analiza mogla da bude jako korisna za sve nas
Sta mislis , da li bismo mogli da napravimo nekakvu saradnju na nivou Hrvatske, BIH, Makedonije, Crne Gore i Srpske BB zajednice, pa da podatke sa drafta udruzimo?
Ova poruka ide GMovima iz pomenutih drzava (iako je GM-LaimBeer40 vec prosle sezone rekao da je ovo sasvim ok i da nije krsenje pravila igre).
Bilo bi dobro da svi zajedno porazmislimo o ovome i da probamo da sprovedemo u delo
Za sva pitanja vam stojim svima na raspolaganju.
E sad, nakon nekoliko razmenjenih poruka sa GM-Kivan-om, on me je uputio da na forumu pitam da li je neko raspolozen da koordinira prikupljanje podataka od strane korisnika iz Hrvatske? Bilo bi dobro da to bude neko od "ovlascenih" lica BBa (Moderatori, LA-jevi) ili pak bilo koji drugi korisnik kojeg vi izaberete.
Da vas ne bih sad mnogo smarao detaljima, pogledajte celu ideju na nasem forumu pa vam stojim na raspolaganju za sva pitanja koja budete imali.
U akciju su za sada ukljuceni:
Makedonija: GM-Bobans (generalno dao saglasnost, cekam da mi potvrdi jos jednom mailom)
BIH: Cekam odgovor LA-metuzalem-a (uz saglasnost GM-Bevzil-a, GMa za BIH)
Crna Gora: jos nije niko nista javio
Srbija: LA-popeye91, tj ja (uz saglasnost GM-LaimBeer40)
Hrvatska: Neko od vas

Imamo vremena dok ne budu uklonjene draft liste pa pozurite sa razmisljanjima
Pozz
Nemanja