BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > Купа Сезон 22

Купа Сезон 22

Set priority
Show messages by
This Post:
00
226025.113 in reply to 226025.110
Date: 1/4/2013 10:58:23 AM
Buldozerchetata
A Grupa
Overall Posts Rated:
1111
1. Не мисля че победата ми срещу Денвър има нещо общо с тото. Като се има в предвит формата на неговите играчи, формата и на моите + това че ми е гост + това че е ПИК на МОЦ, съвсем заслужена победа.
2. Това че съм в 3-та дивизия не значи че по някакъв начин съм с предимство пред другите. Незнам ти в която дивизия си играл, но предполагам си запознат с това колко пари могат да се печелят в А група, 2-ра и 3-та дивизия. Да мога да си купя много играчи, но да не забравяме че някой трябва да им плаща заплатите на тези играчи, а в 3-та тези пари са доста малко. Виж ако си бях в А група нещата щяха да стоят по съвсем друг начин.
3. Гледам това за играчите които съм продал го споменаваш вече няколко пъти и пак ще ти кажа че ако мислиш че е толкова лесно може и ти да го направиш, пък да видим ти колко ще спечелиш. Да ... цените на играчите са се променили, това ми е ясно, ама ти явно не си проверявал тези играчи за колко са дошли при мен, както не си и проверявал аз за колко пари съм купувал играчи. Ето .... ще ти дам няколко примера:
Vicente Hernández Alba - купен за $ 8 000 000
Valery Brits - купен за $ 7 500 000
Wouter Wolvekamp - купен за $ 6 889 352
Както и много много други трансфери които явно не си забелязал. И тримата са външни играчи .... според теб дали ако в момента си купя 3-ма външни за 22 мил. някой ще успее да ме спре ??? Гледай всички не само някой неща.

This Post:
00
226025.115 in reply to 226025.114
Date: 1/4/2013 11:34:44 AM
Buldozerchetata
A Grupa
Overall Posts Rated:
1111
Ама ти наистина доста неща не ги разбираш. Да имам милиони и ако реша нито ти, нито който и да е от А група може да ме спре да взема купата.... Както виждаш обаче не го правя... Направил съм си отбор достатъчно силен, за да не бъде подценяван, но и с такива заплати с които да не си загубя въпросните милиони и да не срещам трудности с отборите които са в 3-та ... Колкото до дразнещото ми измислено предимство мога да кажа не е така, но не мисля пак да обеснявам. За пазара добре си разбрал че не е същия и затова не ми говори за 1/3 от парите, защото тогава също не можеха да се купят за парите за които се купуват сега. Колкото това че не те интересува формата на играчите .... и това не мисля да коментирам, явно тълкуваме играта по различен начин. И последно ... не само че ще пробвам да се кача, а е на 100% сигурно че ще се кача и тогава като те бия където те хвана, може би ще разбереш :))) С тия мойте милиони :)))

This Post:
00
226025.117 in reply to 226025.115
Date: 1/4/2013 12:03:19 PM
Overall Posts Rated:
1212
Според мен за това което правиш не се искат много умения - да разпродадеш, да купиш трейнита и да мишкуваш в трета няколко сезона. Майсторлъка е така като Рапто и Наско да "векуваш" в А група, вярно с леки спадове в някой сезони, но винаги са от топ отборите в БГ. Нищо против нямам твоята тактика, защото най-вероятно и аз ще я предпочета, пред това да подменям отбора в движение, въпроса е да не се биеш в гърдите с милионите си, защото както знаеш винаги има по голяма риба :) И за МОТС-а да кажа две думи - твърдо съм ЗА да го има. Вярно че не е приятно да те бие по слаб отбор, всеки го е изпитвал на гърба си, но пък така играта е по непредсказуема и по интересна съответно. Факт е че аз съм МОТС-ил мисля че само веднъж за купата преди много много сезони и късметлията тогава беше Рапто :)

This Post:
00
226025.118 in reply to 226025.116
Date: 1/4/2013 12:08:58 PM
Buldozerchetata
A Grupa
Overall Posts Rated:
1111
Ами как да коментирам като ти не искаш и да чуеш и си гледаш там някви си неща. Ето пак ще обенся, даже и по-простичко .... Стартова 5-ца на Денвър - 480 000 в заплати , моя стартова 5-ца - 305 000 в заплати ... както може би виждаш разликата не е дразнещо голяма.... Още нещо ... Аз - домакин , Денвър - гост.... още нещо ..... Аз - МОЦ , Денвър - ПИК ..... и още нещо ..... при положение че и двамата Гледаме Вътре ... ако не се лажа на тази тактита са най-важни Центъра и Тежкото Крило (май.... защото играта може и да се е променила и вече плеймекъра да е най-важен) .... ама мисля че тези двамата са най-важни .... значи ако погледнеш има една графа ... Точки на 100 изтрела ( под Отборни Рейтинги се намира ) ... ще забележиш че дори там на позиция Център го превъзхождам .... И ако това не ти стига за да разбереш че победата ми е съвсем закономерна... незнам какво повече да коментирам.... ааа забравих ... ФОРМАТА на играчите също е доста важна.. при положение че неговите бяха в "прилична", "средна" форма, а моите в "силна", "изкусна".

This Post:
00
226025.119 in reply to 226025.117
Date: 1/4/2013 12:17:51 PM
Spartak_Plovdiv
II.3
Overall Posts Rated:
8686
само да уточня, че чичо Гошо беше абсолютно наясно, че ще го мочат. затова и пусна титулярите, ако нещо се получи-получи.
игра пик не защото е високомерен или е искал да обиди някой, а защото така ги вижда нещата за купата - пик и пик за ент, пък докъдето стигне. не му е за първи път да отпада от отбор от по-ниска дивизия, заради пик срещу мотс + домакинско предимство.

гледам нещо форума живна :))).

This Post:
00
226025.120 in reply to 226025.119
Date: 1/4/2013 12:21:59 PM
Buldozerchetata
A Grupa
Overall Posts Rated:
1111
Да да... не ме е обидил, нито пък е високомерен.. просто така реших да го напиша, не се сетих за друга дума :))) Все пак и аз на това се надявах, шанса ми беше ПИК на МОЦ ..... При Нормал си отпадах....

This Post:
00
226025.122 in reply to 226025.121
Date: 1/4/2013 12:57:24 PM
White Chocolates
II.2
Overall Posts Rated:
162162
Хвани ме някой път на маса

Доколкото помня, НИКО, ТИ трябваше да ни организираш следващата среща, през октомври, и до ден днесшен ТАКА И НЕ Е СТАНАЛА :)

Advertisement