Oyunumuz basketbol olduğuna göre bu başlığın daha çok kullanılması lazım bence arkadaslar ve basketbol deyince NBA akla geliyor tabii ki .
İrving'in takas istemesi ,
Rose'un cleveland ile ciddi ölçüde temasta olması ,
Carmelo belirsizliği falan derken nba de çok karışık zamanlar yaşanıyor .
Sizin Nba'de tuttugunuz takımı ve sebebini yazmanızı rica etsem nasıl olur ? çünkü buranın hareketlenmesi lazım artık

Benim şahsen San antoino spurs'dur. Sistem takımlarını futbolda da sevdiğim için nba'de tabi ki spurs taraftarı olmam kaçınılmaz oluyor. Yıllardır gelen parker-ginobili-duncan sistemi hayranlıkla izlediğim bir takımdı. Finalde cleveland'ı eledikleri sene her saniyesini izledim playoff maclarının . oyun içerisinde bencillikten uzak top döngüsü 15 senedir nba izleyen biri olarak gördüğüm en iyisiydi . Tabii ki bunun basrolu popovich ve oyunun her alanında kendini her sene geliştiren bir kawhi olusuydu . Suanda Lebron tabii ki baska bir seviyede fakat ben en çok leonard'ı izlerken keyif alıyorum . Çünkü hırs azim çaba çalışma şut akıl blok denge ne ararsan var adamda ve bir o kadar da taraftara oynamayan bir oyuncu . tam bir spurs oyuncusu yani. Bu aralar irving'in spurs'e geleceği konusuluyor. Sevdiğim bir oyuncu olmasının yanında parker'dan dolan bosluğa en iyi gelebilecek oyunculardan .Popovich'in dokunuslarıyla çok muhtesem oyuncu olabilir. yıllardır spurs'e takas olmasını istemişimdir . eğer gelirse çok şahane olur .
Sizden de böyle yazılar ve sohbet bekliyorum . Hepinize iyi günler