BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Basketbol

Basketbol

Set priority
Show messages by
From: HeyBonnie

To: Bora
This Post:
00
271135.112 in reply to 271135.111
Date: 5/4/2017 7:26:44 AM
Overall Posts Rated:
152152
Keşke Heurtel de bişeyler kapsaydı hazır oraya kadar gitmişken. Yani tekniği ve potansiyeli bu denli yüksek olup mental olarak böylesine zayıf adamları görünce üzülüyorum açıkçası. Bir de işin koç kısmı var ama orası başka bir konu artık.

From: snox

To: Bora
This Post:
00
271135.114 in reply to 271135.113
Date: 5/5/2017 1:12:36 PM
Overall Posts Rated:
55
Maçı kaybeden adam diyince aklıma ilk Teodosic geliyor :)

This Post:
00
271135.115 in reply to 271135.114
Date: 7/14/2017 11:52:00 AM
Zultanit
III.4
Overall Posts Rated:
7676
konunun canlanması açısından bir durum hakkında fikirlerinizi sorayım dedim bu arada ilginç fenerbahçe'nin eurolig şampiyonluğu hakkında tek kelime edilmemiş neyse biz geç de olsa tebriklerimizi sunalım.

nba'de salary cap'in iyice yükselmesiyle (99.093 milyon dolar) bogdanovic, udoh, teodosic... derken avrupada oynayan iyi oyuncuları nba birer birer kapmaya başladı. hele ki bir de g-league yani eski adıyla d-league'in 30 takıma çıkacağı düşünülünce avrupada kalburüstü oyuncusu sayısı çok azalacak gibi... Sizce bu durumun avrupa basketbolu ve özellikle eurolig'e etkileri nasıl olur?

''Her zaman için en sevilenler en sevilmeyenlerdir.''
This Post:
11
271135.116 in reply to 271135.115
Date: 7/15/2017 1:12:34 PM
Overall Posts Rated:
152152
Bence bu andan itibaren Euroleague organizasyon olarak NBA Paf ligi gibi bişey olur. Epey oyuncu var oraya giden, ve kontratlar oldukça yükselebiliyor artık. Avrupada bazı takımları altyapıları oldukça başarılı, özellikle burdan cikacak oyuncular NBA takımlarının dikkatini cekecektir. Bu noktada Fenerbahçenin takım olarak yapabileceği en iyi şey NBA oncesi son basamak olmak olabilir. Ki Obra etkisiyle bu çok zor değil. Doğrudan NBA tarafından draft edilmeyen oyuncular kendini göstermek amacıyla buraya gelebilir. Veya orada kariyeri düşüşe gecenler, Datome, Udoh, De Colo ligi epey salladılar geçen sene. Bu gibi adamların ilk tercihi Fenerbahce olacaktır

Sonuçta Fenerbahce ekip olarak Obra etkisiyle bu işten karlı çıkar diyorum.

Last edited by HeyBonnie at 7/15/2017 1:13:29 PM

This Post:
11
271135.117 in reply to 271135.116
Date: 7/22/2017 10:24:06 AM
Overall Posts Rated:
287287
Oyunumuz basketbol olduğuna göre bu başlığın daha çok kullanılması lazım bence arkadaslar ve basketbol deyince NBA akla geliyor tabii ki . İrving'in takas istemesi , Rose'un cleveland ile ciddi ölçüde temasta olması , Carmelo belirsizliği falan derken nba de çok karışık zamanlar yaşanıyor .

Sizin Nba'de tuttugunuz takımı ve sebebini yazmanızı rica etsem nasıl olur ? çünkü buranın hareketlenmesi lazım artık

Benim şahsen San antoino spurs'dur. Sistem takımlarını futbolda da sevdiğim için nba'de tabi ki spurs taraftarı olmam kaçınılmaz oluyor. Yıllardır gelen parker-ginobili-duncan sistemi hayranlıkla izlediğim bir takımdı. Finalde cleveland'ı eledikleri sene her saniyesini izledim playoff maclarının . oyun içerisinde bencillikten uzak top döngüsü 15 senedir nba izleyen biri olarak gördüğüm en iyisiydi . Tabii ki bunun basrolu popovich ve oyunun her alanında kendini her sene geliştiren bir kawhi olusuydu . Suanda Lebron tabii ki baska bir seviyede fakat ben en çok leonard'ı izlerken keyif alıyorum . Çünkü hırs azim çaba çalışma şut akıl blok denge ne ararsan var adamda ve bir o kadar da taraftara oynamayan bir oyuncu . tam bir spurs oyuncusu yani. Bu aralar irving'in spurs'e geleceği konusuluyor. Sevdiğim bir oyuncu olmasının yanında parker'dan dolan bosluğa en iyi gelebilecek oyunculardan .Popovich'in dokunuslarıyla çok muhtesem oyuncu olabilir. yıllardır spurs'e takas olmasını istemişimdir . eğer gelirse çok şahane olur .

Sizden de böyle yazılar ve sohbet bekliyorum . Hepinize iyi günler

This Post:
00
271135.118 in reply to 271135.117
Date: 7/22/2017 11:46:59 AM
Okan's 12
TBL
Overall Posts Rated:
133133
Lakers ı tutuyorum da bakalım kısmet :)

This Post:
00
271135.119 in reply to 271135.118
Date: 7/22/2017 12:04:03 PM
Overall Posts Rated:
287287
Hocam seninki imkansız aşk resmen ya

This Post:
00
271135.120 in reply to 271135.117
Date: 7/22/2017 12:09:00 PM
Zultanit
III.4
Overall Posts Rated:
7676
Direk olarak tuttuğum değilde eskiden beri sempati duyduğum takımlar var. Minnesota, Houston ve San Antonio.

Houston'a sempatim Steve Francis ve Yao Ming'den kaynaklı. Aslında uzun süre birlikte oynayamadılar takasla T-Mac Houston'a; Francis ise Orlando yolunu tuttu. Ondan sonrada Steve zaten bir türlü dikiş tutturamadı. Yine o dönem giydikleri çubuklu tarzındaki formalarını çok beğenirdim. Daha sonra Yao yani Çin pazarı etkisiyle formalar ona göre dizayn edildi. Ayrıca Nba Live'da o zamanlarki Houston kadrosuyla arkadaş ve kuzenlerle yaptığımız maçlarda doğru düzgün yenilgi yüzü görmediğimden dolayı ayrı bir sempatim oluşmuştu.

Spurs ise D.Robinson'dan başlayıp Duncan, Ginobili ve bilhassa Popovich'den ötürü sevgim ve saygım büyük. Sadece oyuna odaklı, gösterişten uzak, saha dışı olaylarla gündeme gelmeyen ve her daim takım oyunu oynama çabalarıyla hep takdir etmişimdir. Zaman zaman savunmacı kimliklerinden dolayı çok sıkıcı lanse edilselerde ben hep izlerken keyif almışımdır. Neyse ki Manu emekli olmadı ve bir sezon daha izleme şansımız olacak

Minnesota'ya sempatim ise genelin aksine Garnett'den dolayı değil Polonya asıllı Wally World lakaplı Wally Sczerbiak'dan (umarım doğru yazmışımdır) ötürüdür. Yetenekli olmasına rağmen maalesef istikrarlı olamadı. Bana oyun tarzıyla keyif veren oyunculardandı. Bu sezon 76ers ile birlikte en heyecan verici takımlardan biri olacaklardır. Kadrosuna kattıkları T.Gibson-Crawford-Teague-Jimmy Butler gibi kilit isimler ve Wiggins&Towns önderliğinde beklenen playoff gelecektir diye düşünüyorum

''Her zaman için en sevilenler en sevilmeyenlerdir.''
This Post:
00
271135.121 in reply to 271135.120
Date: 7/22/2017 12:31:23 PM
Overall Posts Rated:
287287
Minnesota evet playofa kesinlikle kalacaktır ama işte bi üst radde oyuncuları değil bence hiçbiri . butler-crawford bunların ikisi de genellikle el üstü sutu seven insanlar ve her zaman yüzdeli oynamıyorlar . sezon boyunca inişli çıkışlı grafikleri üst seviyede oyuncu yapmıyor maalesef bunları .

Rajon rondo benim en sevdiğim oyunkuruculardandır . oyunu zeka ile oynaması her zaman hayranlığımı kazandırmıstır ki geçtiğimiz playoflarda rondo sakatlanmasaydı büyük ihtimal boston'ı eleyeceklerdi . o sakatlandıktan sonra chicago hiçbirşey yapamdı. Pelicans rondo - causins- davis üçlüsü ile eğer bi sakatlık olmadıgı taktirde çıkışa gececektir bu sene diye tahmin ediyorum. suanda şütorleri kim tam bilmiyorum ama 1 güzel savunmacı ve 2 şütorleri varsa üst sıraları zorlayacaktır .

This Post:
00
271135.122 in reply to 271135.119
Date: 7/22/2017 1:54:25 PM
Okan's 12
TBL
Overall Posts Rated:
133133
Hocam seninki imkansız aşk resmen ya :)

Ne yapalım hocam keşke düzelse diye bekliyoruz :)

Lakers da kaç senedir cacık olmayınca Gsw yi takip ediyorum Minnesota da göze hoş geliyor da onda da bir cacık yok :) Clippers ı da izlemeye seviyorum :) CP gitti bakalım onlar ne yapıcak :)

Advertisement