Nisam znao za ovo pravilo, ranije sam vidjao ljude koji kupe igrača, nameste mu da odigra utorak, kup u četvrtak i subotu, a u nedelju leti, mada su umeli i da se opeku. U svakom slučaju 180k plate je za prvu ligu, za nas je preskup.

što se tiče tipovanja
KK Dinamo vs Бесни Цветићи - mozda bude malo neizvesnosti do poluvremena, ali će tada prevagnuti na domaćina
azziKKa vs Bavaria boys - Bavaria se izjasnio da će u Treću, ali će to pre biti menadžerski manevar. U svakom slučaju vredi probati na domaćina
Preostali plavci ne odlučuju ništa, pa će biti razigravanja igrača koji se treniraju
Navaro vs Technosystem - jeste derbi ali nije odlučujući. Puno će se ovde u Crvenoj još taktizirati. Pobeda domaćina, zbog kvaliteta Ćamila Prishtine :)
Lucky Fingers vs Desperadosi - potpuno otvorena tekma. Neka ode na Desperadose. Navijački. 
kk Glupani smo bili vs Blue Angels BC - Angelsi su mi ‚‚omraženi protivnik‚‚, ali ovde navijam za njih. Domaćinstvo će odlučiti
Stasine bebe vs Rezanac - Rezanac je svoj kvalitet pokazao u drugom delu sezone, kada je od 0-8, došao u situaciju da se bori za play out. O manama neću javno, ali i ja imam problem entuzijazma, pa do subote u 17.45, neću biti siguran kako da igram.