Evo stigle su kvalifikacijske skupine i samo lud čovjek može obećati prolaz, a baš ja sam lud :D
Naravno, vrlo je teško reći da možemo proći ovu skupino, ali zašto ne? Raspored nam je odličan. Imamo 4 prva kola koja jednostavno moramo dobiti i ja sam već isplanirao kako bi to otprilike trebalo ići te kako odigrati u pojedinom kolu. Već sada mogu reći da je realan cilj 5 pobjeda, a to bi moglo značiti da će odlučivati koš razlika i svaki koš je od iznimne vrijednosti. Još vam je 2 dana ostalo da odlučite kome ćete dati svoj glas, a ja kao jedan od kandidata ču sada izreći svoje planove. Znači, ukoliko odaberete mene, možete me očekivati još više na chatovima na dan tekme, na forumima razno raznih liga davajući savjete apsolutno svima. Kao što sam već rekao, ja sam svoj klub pretvorio u farmu, ili možemo reći sada farmicu koja bi trebala u narednih par sezona se pretvoriti u farmu. A to znači da ću imati puno više vremena nego ostali kandidati za repku. Previše je trulog u Hrvatskoj BB košarci i to se treba promjeniti. Stoga izađite na izbore i dajte svoj glas za Garge-a, izbornika za kojeg nikad nećete požaliti što ste glasovali