Upravo ovo je bila poenta ona moja dva obrisana posta. Koliko znam ti ni ne koristiš program za slanje poruka, pa ni to ne može da se iskoristi protiv tebe, kao što je iskorišćeno protiv mene, ali i da koristiš mislim da se poenta ne menja. Mogu da razumem želju administratora da zaštite svoje korisnike od spama, ali ko će nas da zaštiti od olakog kliktanja na "prijavi"?
Razumem i to da administratori žele da zaštite privatnost onih koji su nas prijavljivali, ali mi nemamo moć čitanja misli i nikako ne možemo da znamo ko nas je prijavio, pa da ga izbacimo sa liste. A upravo to se traži od nas, da onima koji su nas prijavili više ne smetamo. I sad, ako treniram po 50 igrača, ja treba da pogodim koji me je prijavio... Ti si učinio sve što si mogao izbacivši većinu igrača sa liste, odnosno one koji ne odgovaraju i opet si kažnjen novčano i time ti je uništena sezona, možda i više, ali ti je sigurno značajno umanjena volja za igrom.
Ja sam listu svojih igrača sveo na jednocifren broj, jer ne želim više da rizikujem. Skrenuta mi je pažnja da koristim program na pogrešan način. Ja se samo pitam šta drugo mogu da pošaljem ljudima, sem "Šta ima novo, je l' bilo up-ova?". Takve poruke sam slao i dok nisam koristio program, pa nekako nikome nije smetalo.
Taman sam od prve sledeće plate želeo da uplatim sebi suporter i Utopija tim i da redovno to radim, ali sada verovatno neću.