Şu zamanda zaten 1. sınıf oyuncu bulmak zor Umut. Zaten 1. sınıf oyuncu gelse bile uyum sorunu, vırt zırt vs. nedenlerle pek fazla bi katkı yapmayacaktır. Vidmar sakatlandıktan sonra bir mucize olmazsa Eurolig'e veda ettik gibi görünüyor açıkçası. Takımda savunma yapan bi Vidmar vardı, o da sakatlanıp sezonu kapattı. Hatta belki de basketbol hayatı sona erdi. Yeni transferler ne olursa olsun pek fazla bir beklentim yok. 
Bir bilgisayar düşünün; üst düzey işlemcili, bilmem kaç gb ramli, mükemmel hızlı... ancak bu bilgisayarda işletim sisteminin olmadığını düşünün. Ne işe yarar.

Fenerbahçe takımı da bunun gibi, çok iyi dış atışları olan, penetre yapabilen hatta oyun bile kurabilen forvetleri var, dış atış tehdidi olan, atlet ve asist yapabilme özelliği olan pivotları var ama bu takımın 1 numarası yani beyni yok...
Sekulic'e gelince, ben istatistiklerini beğendim. 28 dakika ortalama süre alıp 17.7 sayı ortalamasını tutturmak büyük iş. Hem de İspanya liginde. Tabi Barcelana, Malaga gibi büyük takımlara karşı oynarken nasıl oynamış bilmek isterim. 7.1 ribaund ortalaması aslında fena değil. Dış atış tehditleri de cabası.

Lakin şöyle bir gerçek var ki; bize böyle adamlar lazım değil, bizde bundan çok var. Hatta ağababası Kleiza var.

Can, Kenan'da ne buldun bilmiyorum, ben pek bi potansiyel göremedim bu adamda. Tamam daha yaşı çok genç, üst düzey performansı ondan kimse beklemiyor ama en azından bi ışık vermeli. Melih böyle giderse Kenan'dan çok daha büyük oyuncu olabilir.