1. Не мисля че победата ми срещу Денвър има нещо общо с тото. Като се има в предвит формата на неговите играчи, формата и на моите + това че ми е гост + това че е ПИК на МОЦ, съвсем заслужена победа.
2. Това че съм в 3-та дивизия не значи че по някакъв начин съм с предимство пред другите. Незнам ти в която дивизия си играл, но предполагам си запознат с това колко пари могат да се печелят в А група, 2-ра и 3-та дивизия. Да мога да си купя много играчи, но да не забравяме че някой трябва да им плаща заплатите на тези играчи, а в 3-та тези пари са доста малко. Виж ако си бях в А група нещата щяха да стоят по съвсем друг начин.
3. Гледам това за играчите които съм продал го споменаваш вече няколко пъти и пак ще ти кажа че ако мислиш че е толкова лесно може и ти да го направиш, пък да видим ти колко ще спечелиш. Да ... цените на играчите са се променили, това ми е ясно, ама ти явно не си проверявал тези играчи за колко са дошли при мен, както не си и проверявал аз за колко пари съм купувал играчи. Ето .... ще ти дам няколко примера:
Vicente Hernández Alba - купен за $ 8 000 000
Valery Brits - купен за $ 7 500 000
Wouter Wolvekamp - купен за $ 6 889 352
Както и много много други трансфери които явно не си забелязал. И тримата са външни играчи .... според теб дали ако в момента си купя 3-ма външни за 22 мил. някой ще успее да ме спре ??? Гледай всички не само някой неща.