BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Σεζόν 20

Σεζόν 20

Set priority
Show messages by
This Post:
11
216620.107 in reply to 216620.106
Date: 6/9/2012 4:31:40 AM
Overall Posts Rated:
170170
Ήρθε η ώρα για προγνωστικά!!!! Καλόυλα αγωνιστική η σημερινή με μερικά ωραία ματς!

Greek Magic - A.O Kavala B.C
Και γω θεωρώ πως θα παίξει ρόλο η έδρα άρα δίνω άσσο

SymTeam - F.C Aris P
Διπλό

I.C.I. BC - Syros Cougars
Δυνατοί οι Συριανοί! Άσσος!!

giouxtas - ΑΕΚΑΡΑ
Ο gm μας θα το καθαρίσει εγω πιστεύω αν και η Αεκάρα είναι πολύ καλή ομάδα. Ντέρμπι αλλά προβλέπω διπλό!

MartiouUnited - ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΕΑΣ
Στις δύο σχεδόν παρατημένες ομάδες ο Γαλάνης θα το κθαρίσει μόνος του

Alfea - Penguins AG
Ντέρμπι ντέρμπι! Μάλλον κι γω με την έδρα είμαι ! Αλλά ο Alfea θα το κοντράρει!!!

Omvros 2009 BC - kleinmein
Ο Omvros είναι σε εκπληκτική κατάσταση είναι η αλήθεια αλλά εγώ θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις. Πάει και από καλή κλήρωση σε καλή στο κύπελλο εν αντιθέσει με μένα που είμαι λίγο γκαντέμης άρα ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα!Πάντα όμως στους αγώνες μου με δίνω νικητή άρα Ασσος.

Agor Aegean - A.O. Vraxassiou
Agor και τα μυαλά στα μπλέντερ! Με εντυπωσίασε στο ματσάκι της Τρίτης άρα άσσος!!!

neeeeext

This Post:
00
216620.108 in reply to 216620.107
Date: 6/9/2012 11:30:10 AM
Overall Posts Rated:
6767
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Συμφωνω με τα προγνωστικα σου εκτος απο τη νικη σου επι του ομβρου..ο ομβρος κατ'εμε ειναι η καλυτερη ομαδα του κοκκινου ομιλου και αφου σε νικησα εγω πολυ δυσκολο να χασει απο σενα με αυτες τις καταστασεις που εχει..πηρες βεβαια παικτη αλλα παλι του δινω πλεονεκτημα εκτος αν βαλεις δυνατη ..

This Post:
00
216620.109 in reply to 216620.108
Date: 6/9/2012 12:08:27 PM
Overall Posts Rated:
2727
εκτος αν βαλεις δυνατη ..

Ε,ε,ε βαλτος εισαι!!?

Last edited by bolzano at 6/9/2012 12:08:41 PM

This Post:
00
216620.110 in reply to 216620.105
Date: 6/9/2012 1:54:53 PM
Overall Posts Rated:
9696
I.C.I. BC - Syros Cougars
Λογικα ευκολος ασσος. Καλυτερες αγ.καταστασεις εχει το κουγκαρ συν την εδρα.

Omvros 2009 BC - kleinmein
Θα παω με το διπλο στο ντερμπυ των κοκκινων, καθως το τουμπανιασμα αγ.καταστασεων του Ομβρου δεν νομιζω να αφησουν περιθωρια για κατι αλλο..

Επιασα 2, εχασα 2..

This Post:
00
216620.111 in reply to 216620.110
Date: 6/10/2012 8:40:27 AM
Overall Posts Rated:
170170
Χεχεχεχε! Όλους κουβά σας έστειλα!!! Χεχεχεχε!

This Post:
00
216620.112 in reply to 216620.111
Date: 6/10/2012 10:19:36 AM
Overall Posts Rated:
6767
Mπράβο για τη νίκη...δε το περίμενα με ίδια διάθεση...Νομίζω θα γινει μάχη γαι την 1η θεση μεταξύ του ομβορυ και σενα.Εγω σκεφτομαι και την 5η θεση .

From: vissber
This Post:
00
216620.113 in reply to 216620.112
Date: 6/10/2012 2:04:47 PM
Overall Posts Rated:
3434
Padws to bug me tin ipomonetiki kai ton periferiako stin thesi pf - c einai apaixto.....gia polla gelia to paixnidi.....mono san xavale boreis na to vlepeis.....kalo einai na afairesoun kai tis axiologiseis afou den exoun nohma.....alla deixnoun autes alla ta noumera alla ta apotelesmata......ade geia ...ahhahaha tsirko

Apla epeidi den ta lew mono otan xanw!!!! :)

Anarwtiemai ean valw ton center gia point kai tou allaxw ta man 2 man opws kanoun diladi me ton point...tha valei 80 podous me 35/37 dipoda????? hahhahaha

Last edited by vissber at 6/10/2012 2:21:17 PM

This Post:
00
216620.115 in reply to 216620.114
Date: 6/10/2012 3:34:37 PM
Overall Posts Rated:
3434
Simfwnw mazi sou gia to mismatch alla prwton den nomizw na xreiazesai didaktoriko gia na tin stiseis.....oti den tin douleuoun poli einai isws giati protimoun na stinoun pio "pragmatika" tin omada apo to na psaxnoun na vroun trick xerodas oti i omada tous einai 3 taxitites katw......vevaia isws kai auto einai mia omorfia tou paixnidiou

Oti o center (o opoios einai o point guard) vgainei gia tripoda kai travaei ton psilo einai mis match alla ena tetoio mis match tha kratage gia mia epithesi afou se kanoniko paixnidi o proponitis tha to diwrthwne monos tou.....opote ean einai na exei tetoia mis match to paixnidi tote as deinei tin epilogi ston kathe proedro - proponiti na kanei allages mesa sti diarkeia tou paixnidiou ...ean thes na milame gia realismo.....giati den nomizw stin istoria tou athlimatos na paizoun tetoia noumera apla diakomodei to paixnidi.....apopsi mou pou den simainei oti einai swsti .......den amfivalw oti einai apo tis kaliteres mixanes paixnidiou afou to sigekrimeno eidos paixnidiou einai etoi fotos pisw........

Last edited by vissber at 6/10/2012 4:01:51 PM

From: alfeos

This Post:
33
216620.116 in reply to 216620.115
Date: 6/10/2012 7:51:58 PM
Alfea
II.4
Overall Posts Rated:
99
μιας και αφορμη για την κουβεντα περι υπομονετικης σταθηκε το δικο μου ματς, ας πω και εγω μια αποψη επι τουτου ..

προσωπικα δε νομιζω πως υπαρχει κατι αδικο η λαθος στην υποθεση, το μις ματς που διμιουργειται, λογικα διμιουργειται και λογικα εχει αποτελεσματα, το οτι δεν μπορει ο προπονητης να το αλλαξει στην πορεια, ειναι και αυτο λογικο και σωστο, γιατι τοτε θα υπηρχε αδικια εις βαρος οποιου δεν μπορει να παρακολουθει τα ματς Live, ωστε να επεμβαινει ..

τωρα για το αν στηνεται ευκολα η δυσκολα ... το δυσκολο δεν ειναι να το "εμπνευστεις", το δυσκολο απο τη μια ειναι να πονταρεις σε αυτο, γιατι μονο σιγουρο δεν ειναι πως θα δε δικαιωσει και απο την αλλη να εχεις τα εργαλεια για να το εφαρμοσεις με επιτυχια, αφου δεν αρκουν μονο τα τριποντα του περιφερειακου που παιζει σεντερ για να νικησει μια ομαδα, μια αλλη καλυτερη ..

ας παρουμε για παραδειγμα το παιχνιδι του Σαββατου .. ο Cazos ναι μεν εβαλε 61 ποντους αλλα πηρε το 65% των επιθεσεων και σκοραρε με ποσοστο περιπου 30%, με αποτελεσμα στο τελος η ομαδα να σκοραρει γενικα με 30%, ενω το ποσοστο της στα διποντα, γενικα στα παιχνιδια της, ειναι 42% .. επισης ειχε και χαμηλη αξιολογηση, κατι που λογικα σημαινει πως σε αλλα κομματια, μη ορατα, δεν βοηθησε την ομαδα οσο καποιος καθαρος Σεντερ ..

και δεν ειναι μονο αυτο, το να παιζει καποιος παιχτης σε ξενη θεση, επιφερει και αλλες αλλαγες στης παραμετρους του αγωνα .. αν αυτος ο παιχτης βγαζει ασιστ, οπως ο Cazos π.χ. αυτες χανονται, αφου θεωρητικα η καλυτερη επιλογη ειναι να παρει την επιθεση ο ιδιος, αν ο σεντερ σου επαιρνε καποια επιθετικα ριμπαουντ και αυτα χανονται αφου ο περιφερειακος σου λογικα δεν θα τα παρει και γενικα αν το δουμε κομματι κομματι αλλαζει το ματς σε σημαντικο βαθμο ..

τελος παιζει ρολο και η φυσικη κατασταση αφου ο παιχτης θα ειναι το σημειο αναφορας για οσο παιζει, ακομα και αν ειναι κουρασμενος, οπως εκανε ο δικος μου π.χ. και στο τελευταιο δωδεκαλεπτο ηταν "μοιραιος" ..

γενικα η κινηση αυτη εχει τα υπερ και τα κατα και το κατα ποσο θα την εφαρμοσει καποιος, εξαρταται απο το ποσο μπορει να υπολογισει της συνεπειες του ανακατεματος που θα προκαλεσει στην ομαδα, αφου αυτο θα σημαινει πως και ενας ακομα παιχτης θα παιξει σε αναποδη θεση ..

συμπερασματικα, πιστευω πως ειναι μια ενδιαφερουσα παραμετρος, που επιβραβευει τον οσο πιο δυνατον ολοκληρωμενο αγωνιστικο χαρακτηρα, εναντι στο πιο μονοδιαστατο.. και ταυτοχρονα ειναι ενα οπλο για της ομαδες που επιλεγουν να προπονουν και να φτιαχνουν παιχτες, απεναντι σε ομαδες που αγοραζωνται, με οτι πλεονεκτηματα μπορει να εχει αυτο, ειτε αφορα την ταχυτητα που αυτες στηνονται, ειτε στο περιθωριο που εχουν να προπονουν αγωνιστικες καταστασεις και φυσικη κατασταση, ειτε οτιδηποτε αλλο ..

το Buzzer ειναι παιχνιδι επιλογων και σε ολες της επιλογες, αναλλογα, καπου πληρωνεις το τιμημα και καπου απολαμβανεις τα προνομια ..

Υ.Γ 1 .. τα μις ματς, λειτουργουν και σε αλλα συστηματα και μαλιστα κρινουν σε σημαντικο βαθμο παιχνιδια, οπως ισως θα θυμαται ο φιλος Αρης, απλως στη υπομονετικη υπαρχει περισσοτερη συγκεντρωση στο καλυτερο απο αυτα ..

Υ.Γ. .. ο Cazos δεν ειναι πλει μεικερ η καλη του θεση ειναι στο 3 κατι που τον βοηθαει σε πολυσηνθετους ρολους ..

Advertisement