BuzzerBeater Forums

Hellas - III.16 > Season 18

Season 18

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200334.107 in reply to 200334.106
Date: 11/10/2011 1:16:29 PM
BORBA B.C.
II.1
Overall Posts Rated:
347347
Μπράβο βρε Νικόλα... πολύ χάρηκα που έγραψες το post... και βέβαια ήσουν άψογος στο σχολιασμό σου... ἐνα θα σου πω μόνο... ακόμα γλιστράνε οι παίχτες μου από τα λαδώματά σου!!!))

This Post:
00
200334.108 in reply to 200334.101
Date: 11/10/2011 1:20:25 PM
Overall Posts Rated:
2727
Πέρα από την ηλικία, τεράστιο ρόλο παίζει και το ύψος, όπως και σε μικρότερο βαθμό τα handling, driving και ID(sorry μάγκες, προτιμώ το παιχνίδι στα άγγλικα). Και έχω δει ότι πολύς κόσμος γκρινιάζει για τις αλλαγές στην προπόνηση. Αν το δεις από τη θετική του πλευρά, μπορεί να σου σκάσει ένα pop up στην πάσα ας πούμε, ή στο IS. Έχει και θετικά αυτή η αλλαγή. Επιπλέον, το σημαντικό είναι ότι αυτοί οι κανόνες ισχύουν για όλους.

This Post:
00
200334.110 in reply to 200334.108
Date: 11/10/2011 1:40:05 PM
Overall Posts Rated:
6666
ωραιος ο σχολιασμος!!!μολις μαθω και γω λιγο τις ομαδες θα παρω σειρα!!!
με περιμενει δυσκολος αγωνας.πρεπει να σκεφτω καλα πως θα αντιμετωπισω τα χελωνονιντζακια!!!δειχνουν να υπερτερουν σε ροστερ.
οσο για τον φιλο που θελει να τα παρατησει θα πω πως σιγουρα θα αλλαξει γνωμη.ολοι μας το εχουμε σκεφτει...αλλα ολοι εδω ειμαστε.

This Post:
00
200334.111 in reply to 200334.110
Date: 11/10/2011 2:27:51 PM
Overall Posts Rated:
5959
Αυτό με την προπόνηση το είχα παρατηρήσει και πέρυσι, οπότε και είχα προπονητές superior, αλλά δεν ανέβαιναν τα skills. Κάποια στιγμή άλλαξα όλους τους προπονητές (κ μάλιστα άργησα) για να γλυτώσω λεφτά, αφού είδα ότι δεν άλλαζε κάτι.
Τώρα με χειρότερους προπονητές είναι πολύς ο καιρός που δεν έχω δει pop (αν και το πρώτο το βλέπω άυριο :( .

Πάντως δεν είναι αυτός λόγος να αφήσει κάποιος το παιχνίδι και συμφωνώ απόλυτα με το GM.
Ωραία περνάμε, τρώμα τα άγχη μας κατά τη διάρκεια του αγώνα και έχουμε και ένα forum για να ξεσπαθώνουμε!!!!!

Αύριο έρχεται pre game (χωρίς όμως μουσική συνοδεία) !!!

ΠΣ.. Ο μπλε όμιλος έδωσε ρέστα στο κύπελλο. Δείξαμε ποιοί είμαστε... Πολύ σνομπ δηλαδή!!!! :)))

This Post:
00
200334.112 in reply to 200334.101
Date: 11/10/2011 2:37:56 PM
Overall Posts Rated:
88
Γιάννη και σε μένα πίεση και εσ .σκορ 3 εβδομάδες στο καθένα και τίποτα .

This Post:
22
200334.113 in reply to 200334.112
Date: 11/10/2011 3:13:56 PM
Overall Posts Rated:
186186
Αρη ναι το καταλαβα τελικα οτι ειναι γενικο το θεμα και θα το υποστω...

χαχαχα αν ηξερα οτι θα επαιρνε φωτια το φορουμ με την εγγραφη μου θα το εκανα πιο μπροστα!!!!

Μικρη παρενθεση προς το σημερινο στραπατσο που φαγαμε στην πρεμιερα του Κυπελλου απο Μποτακι, ειχε να συμβει απο την σεζον 15 οπου παλι στην πρεμιερα χαρη της προπονησησς και των αγ. καταστασεων αποκλειστικαμε που τοτε ηταν καταστροφικο για την οικονομια της ομαδας , παρολα αυτα ειχαμε οδηγηθει στην ανοδο στην ΙV, οποτε μπορει και φετος .... να ειναι η χρονια μας (χαχαχαχαχαχα) ειπαμε να λεμε καμια λαλακια αλλα οχι και τοσες!!!

GM φιλε μου Νικο Α) εχεις δεδομενη μπαλιτσα για τις εγγραφες σου τελειες Β) αφου τα μαρτηρησες , επρεπε να τα πεις ολα για το παρασκηνιο και το προηγουμενο βραδυ πριν τον αγωνα για να καταλαβουν οι υπολοιπα γιατι εισουν στο πλευρο μου ... επιχορογωντας την προσπαθεια....

Λοιπον μαγκες τα επινα τη Δευτερα χαλια στεναχωρημενος σε ενα καταγωγι στην οδο Γιαννιτσων επονοματι ΨΙΨΙΝΕΣ , σκεφτομουν το μελλον της ομαδας μου και ελεγα τα προβληματα μου σε μια κοπελα απο την Μολδοβια , οπου αξαφνα σκαει μυτι ο Γιουχτας και καθεται διπλα μου.... Εγω στην αρχη δεν τον καταλαβα , αφου βρισκομουν στον 4ο Μπαλανταινς και νταχτιρντιζα την κοπελιτσα.... Εκει ο φιλος μου Νικος ηρθε και με στηριξε ψυχολογικα και μου ειπε οτι πρεπει να συνεχισω να προσπαθω και οτι πρεπει να μαζεψω τα κομματια μου και να χτυπισω τον αγωνα της Τριτης... με το αζημιωτο βεβαιως και εκατσε και μου εξηγησε οτι και οι δυο θα ειχαμε εκατερωθεν κερδος και φυσικα πιο πολυ αυτος κατακτωντας με διαφορα νικων στο τελος του πρωταθληματος την εδρα!!!! και ετσι εγινε λοιπον το ματσακι στηθικε δυνατα οι παικτες μου γλυκαθηκαν στις τσεπες και το χαμογελο του Κρητικου αρχισε να σκαει στο προσωπακι του!!!!
σσσσσσσ.... αλλα αυτα μεταξυ μας !!!! μη τα πειτε!!!! σορρυ ΒΟ

Κωστα Κρατα την ορεξη σου ως τοτε , γιατι οπως παει θα καταντησω η που.... του ομιλου απο ηττα σε ηττα ειμαι !!! αλλα μη ξεχνας την καρδια του πρωταθλητη μπορει να μιλησει

Master Eυχαριστω για τα γραφομενα σου και γω ετσι πιστευω οτι ισχυουν για ολους αλλα ετσι οπως το πανε δεν θα αξιζει να προπονεις παικτες δεν γινεται να κανει 4 βδομαδες το ποπ για περιφεριακη σκεψου δηλαδη να θες να τον ανεβασεις τον αλλο 3 σκιλ και να θες μιαμιση σεζον... τεσπα οπως μας πανε θα παμε!!

Σταθη Προς εκει συγκλινω οποτε δε θα χαθουμε φυσικα γιατι και μετα το σημερινο και τον τραυματισμο προχθες εχω σε καθε παιχνιδι και μια γκαντεμια οποτε σκεφτομαι τι αλλο μπορει να μου συμβει χειροτερο... (μπορει μπορει)

Δημητρη και γω μαλλον για καταργηση του γυμναστη οδευω!!! :)

Αν εχετε διαθεση και περιμενετε και δεν το κανει αλλος μεχρι σημερα αργα το βραδυ θα σας κανω δωρο ενα ΠΟστ για το κυπελλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

This Post:
00
200334.114 in reply to 200334.113
Date: 11/10/2011 3:45:43 PM
Overall Posts Rated:
2727
Ρε παίδες, γιατί τόσες κηδείες τόσο νωρίς;;; Πάλι καλά που όλες ήταν από απέναντι και δεν χρειάζεται ακόμα να αγχνώνομαι για τη φυσική κατάσταση που (δεν) θα έχουν οι παίκτες μου λόγω των πολλών υποχρεώσεων.

This Post:
00
200334.115 in reply to 200334.110
Date: 11/10/2011 3:47:50 PM
Overall Posts Rated:
2727
Μην αγχώνεσαι, μεγαλοδείχνω μόνο!

This Post:
00
200334.116 in reply to 200334.114
Date: 11/10/2011 3:54:14 PM
Overall Posts Rated:
5959
Γιατί τόσες κηδείες;;; Θέλει και ερώτημα; Εμείς είμαστε πολύ σνομπ managers.. Θέλουμε κλειστή λίγκα κ το δείχνουμε. Από εμας παίρνει παράδειγμα ο bertomeu!!!!

Advertisement