Αρη ναι το καταλαβα τελικα οτι ειναι γενικο το θεμα και θα το υποστω...
χαχαχα αν ηξερα οτι θα επαιρνε φωτια το φορουμ με την εγγραφη μου θα το εκανα πιο μπροστα!!!!
Μικρη παρενθεση προς το σημερινο στραπατσο που φαγαμε στην πρεμιερα του Κυπελλου απο Μποτακι, ειχε να συμβει απο την σεζον 15 οπου παλι στην πρεμιερα χαρη της προπονησησς και των αγ. καταστασεων αποκλειστικαμε που τοτε ηταν καταστροφικο για την οικονομια της ομαδας , παρολα αυτα ειχαμε οδηγηθει στην ανοδο στην ΙV, οποτε μπορει και φετος .... να ειναι η χρονια μας (χαχαχαχαχαχα) ειπαμε να λεμε καμια λαλακια αλλα οχι και τοσες!!!
GM φιλε μου Νικο Α) εχεις δεδομενη μπαλιτσα για τις εγγραφες σου τελειες  Β) αφου τα μαρτηρησες , επρεπε να τα πεις ολα για το παρασκηνιο και το προηγουμενο βραδυ πριν τον αγωνα για να καταλαβουν οι υπολοιπα γιατι εισουν στο πλευρο μου ... επιχορογωντας την προσπαθεια....
Λοιπον μαγκες τα επινα τη Δευτερα χαλια στεναχωρημενος σε ενα καταγωγι στην οδο Γιαννιτσων επονοματι ΨΙΨΙΝΕΣ , σκεφτομουν το μελλον της ομαδας μου και ελεγα τα προβληματα μου σε μια κοπελα απο την Μολδοβια , οπου αξαφνα σκαει μυτι ο Γιουχτας και καθεται διπλα μου.... Εγω στην αρχη δεν τον καταλαβα , αφου βρισκομουν στον 4ο Μπαλανταινς και νταχτιρντιζα την κοπελιτσα.... Εκει ο φιλος μου Νικος ηρθε και με στηριξε ψυχολογικα και μου ειπε οτι πρεπει να συνεχισω να προσπαθω και οτι πρεπει να μαζεψω τα κομματια μου και να χτυπισω τον αγωνα της Τριτης... με το αζημιωτο βεβαιως και εκατσε και μου εξηγησε οτι και οι δυο θα ειχαμε εκατερωθεν κερδος και φυσικα πιο πολυ αυτος κατακτωντας με διαφορα νικων στο τελος του πρωταθληματος την εδρα!!!! και ετσι εγινε λοιπον το ματσακι στηθικε δυνατα οι παικτες μου γλυκαθηκαν στις τσεπες και το χαμογελο του Κρητικου αρχισε να σκαει στο προσωπακι του!!!!
σσσσσσσ.... αλλα αυτα μεταξυ μας !!!! μη τα πειτε!!!! σορρυ ΒΟ
Κωστα Κρατα την ορεξη σου ως τοτε , γιατι οπως παει θα καταντησω η που.... του ομιλου απο ηττα σε ηττα ειμαι !!! αλλα μη ξεχνας την καρδια του πρωταθλητη μπορει να μιλησει
Master Eυχαριστω για τα γραφομενα σου και γω ετσι πιστευω οτι ισχυουν για ολους αλλα ετσι οπως το πανε δεν θα αξιζει να προπονεις παικτες δεν γινεται να κανει 4 βδομαδες το ποπ για περιφεριακη  σκεψου δηλαδη να θες να τον ανεβασεις τον αλλο 3 σκιλ και να θες μιαμιση σεζον... τεσπα οπως μας πανε θα παμε!!
Σταθη Προς εκει συγκλινω οποτε δε θα χαθουμε φυσικα γιατι και μετα το σημερινο και τον τραυματισμο προχθες εχω σε καθε παιχνιδι και μια γκαντεμια οποτε σκεφτομαι τι αλλο μπορει να μου συμβει χειροτερο... (μπορει μπορει)
Δημητρη και γω μαλλον για καταργηση του γυμναστη οδευω!!! :)
Αν εχετε διαθεση και περιμενετε και δεν το κανει αλλος μεχρι σημερα αργα το βραδυ θα σας κανω δωρο ενα ΠΟστ για το κυπελλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!