Σας ευχαριστώ όλους και πάλι παρά πολύ, να είστε πάντα καλά!
Λοιπόν με λίγο καθυστέρηση, η ανάλυση και των 4ων υπολειπόμενων αγώνων!
LEPANTO FISHERMEN vs giouxtas * Tο δεύτερο τη τάξη μεγαλύτερο παιχνίδι για σήμερα στον όμιλο μας, αντίπαλοι οι δεύτεροι των δυο υπό-ομιλών κοντράρονται για την νίκη που σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα του μεγάλου derby μπορεί και να δώσει σε κάποιον κ την πρωτοπορία. Ο giouxtas με μια μονό κακή παρένθεση στο δυνατό ματς με την AEK Athens τρέχει ένα σερί 6 αγώνων κάτι που σημάνει ότι οι παίκτες του έχουν βρει έναν καλό ρυθμό. Στην αντιπέρα όχθη οι παίκτες του Ψαρά έχουν χάσει και στα δυο μεγάλα ματς της σεζόν αλλά την περασμένη αγωνιστική και παρά τον τραυματισμού του Christophe Lancelle κατάφεραν να ανατρέψουν την διαφορά των 12 πόντων και να κλέψουν την νίκη από το P.Faliro bc. Το πλεονέκτημα στην έδρα!
P.Faliro bc vs B.C. MILTIADES Salonika * Πονηρό παιχνίδι και αυτό. Ο γηπεδούχος φαίνεται ντεφορμέ και οι οπαδοί είναι αναβρασμό λόγο των συνεχών κακών αποτελεσμάτων και η μονή παρένθεση το ματς με την Glyfada που στην συνάντηση με την διοίκηση οι οπαδοί δεν την ανέφεραν καθόλου. Ο P.Faliro bc με ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο στην έδρα του ψαρά έμεινε μονό σε αυτό και έρχεται από ήττα, εμφανώς ποιο δυνατή ομάδα από τον MILTIADES ελπίζει στο σπάσιμο της έδρας.
Faliro Bulls vs Hlios * Η αλλαγές στο ροστερ και η αλλαγή νοοτροπίας έχουν φέρει τη λιακάδα στην ομάδα του Hlios και οι οπαδοί έχουν αρχίσει να αγοράζουν μπλουζάκια με τούς νέους παίκτες της ομάδας, θα καταφέρει να κρατήσει το κλίμα ωμός κ μετά το σημερινό ματς?
Αν και δυνατή ομάδα ο Faliro Bulls δείχνει λιγάκι κουρασμένος τα τελευταία παιχνίδια κ έχει αρνητικό σερί 3ων αγώνων. Δύσκολο παιχνίδι αλλά κ εδώ η έδρα θα έχει τον πρώτο λόγο.
naoussa celtics vs B.C. Glyfada *