Βρε γκρινιάρη τύπε γιατί θες να μιάσεις τόσο πολύ στον κατσικάκια?
Έτσι και κείνος μέσα στο παράπονο!
Στο δικό μου δεν γράφει κανείς και με γλεντάνε και κάτι απίθανοι τύποι, που τους δίνω το δικαίωμα βέβαια.
Δυστυχώς ή ευτυχώς το να είσαι υποστηρικτής έχει κάποια θετικά.
Μόνο το thread του ιδιωτικού μας έχει 183 post αυτή τη στιγμή έναντι μόνο 113 της ΙΙΙ.16
Βέβαια είναι παραπάνω από τα.... 4!!!!!!!! της ΙΙΙ.13 εκ των οποίων 2 είναι δικά μου και 1 του φίλου Αντώνη από τη ΙΙ.3!!!!!
Αναλυτικά όμως έχουμε
ΙΙΙ.1 Σεζόν 21 thread - 94 μηνύματα και έχουνε και το Νεκτάριο στη λίγκα!
ΙΙΙ.2 Σεζόν 21 thread - 0 μηνύματα (για την ακρίβεια δεν έχουν ανοίξει καν thread!)
ΙΙΙ.3 Σεζόν 21 thread - 125 μηνύματα
ΙΙΙ.4 Σεζόν 21 thread - 36 μηνύματα
ΙΙΙ.5 Σεζόν 21 thread - 56 μηνύματα
ΙΙΙ.6 Σεζόν 21 thread - 13 μηνύματα
ΙΙΙ.7 Σεζόν 21 thread - 139 μηνύματα, με Billari & Nosferatu να κάνουν το σαματά
ΙΙΙ.8 Σεζόν 21 thread - 50 μηνύματα με ομάδα Asta na pane, καλά πάνε.
ΙΙΙ.9 Σεζόν 21 thread - 0 μηνύματα (ακόμα χειρότεροι από την ΙΙΙ.2 μιας και εδώ δεν έιχε ανοίξει ούτε και στη σεζόν 20!!!!)
Βέβαια βρήκα το παρακάτω απίστευτο post από χρήστη που (λογικά) έχει απρατήσει το παιχνίδι...
(62568.1) Μη δώσετε σημασία στις απαντήσεις, αλλά στο post αυτό καθ'αυτό.
Σπάνια ανάλυση του τρόπου λειτουργίας της μηχανής παιχνιδιού! Κάνει το Νεκτάριο να ντρέπεται!
ΙΙΙ.10 Σεζόν 21 thread - 29 μηνύματα (και μιλάμε για εξίσου ιστορικό όμιλο. Σεζόν 13, επί εποχής μου σε αυτόν 454 στο thread της σεζόν και καμιά εκατοστή στα παράπλευρα που ανοίγαμε με τον Αγόρ, τον Σόκερο και τους άλλους για βραβεύσεις, pre games και αναλύσεις αγώνων)
ΙΙΙ.11 Σεζόν 21 thread - 55 μηνύματα
ΙΙΙ.12 Σεζόν 21 thread - 0 μηνύματα (και δω αγνοείται το thread)
ΙΙΙ.13 Σεζόν 21 thread - 4 μηνύματα (Μην τα ξαναλέμε. Τα 3 από μένα και ΣΙΑ)
ΙΙΙ.14 Σεζόν 21 thread - 34 μηνύματα
ΙΙΙ.15 Σεζόν 21 thread - 7 μηνύματα
ΙΙΙ.16 Σεζόν 21 thread - 113 μηνύματα (114 με αυτό)
Είστε 3οι ανάμεσα στις ΙΙΙ κατηγορίες. Νομίζω είστε καλά...
Καλή μέρα και καλό μήνα λοιπόν