ma nema veze ak niste zainteresirani mi bumo o svom trošku vodili taj forum a svi kaj hoće su dobrodošli...i to je to
ne razumijem ovu tvoju izjavu "ak niste zainteresirani...", na koga sad misliš tu da nije zainteresiran?
zar ne bi bilo bolje da imamo javan i svim korisnicima dostupan forum na bb-u sa linkovima potencijalnih u-21 igrača?
Ovdje govorimo o svim potencijalnim u-21 igračima, mislim da sad već ionako svi znaju da igrač ispod mvp potencijala za upast u seniorsku repku ima jako male skoro nikakve šanse.
Zar ti stvarno misliš i očekuješ da će se svaki manager koji trenira nešeg potencijalnog u-21 igrača registrirati i postati na taj forum svaki tjedan ili kad već bude, napredak svojih igrača?! Pa pogledaj samo koliko ljudi piše po BB Hrvatska forumu, maksimalno 30-ak i to ih je pola iz vaše II.2 lige.
Između ostalog imamo i strance koji treniraju naše mlade igrače, ja sam ove sezone dobio barem 3-4 maila od stranih managera i savjetovao ih što i kako dalje s treningom i da se obavezno jave u-21 izborniku.
Ispravi me ako griješm, mislim da je najbitnije da se pravilno rasporedi posao i da svi scouti pokušavaju pratiti i bilježiti napredak i trening igrača na tom forumu jer stvarno sumnjam da će se manageri koji nisu slova napisali na ovom forumu registrati i tamo biti aktivni. Nadam se da griješim ali malo je takvih entuzijasta kao što si ti.
Trebalo bi i ispraviti onaj naslov sa u-21 stranice koji stoji još od 22.09.2009. da se izbornika ne kontaktira ako ti igrač ima 18, 19g. Ne sjećam se koji izbornik je to stavio ali stvarno mislim da nije primjeran i da bi tu trebalo staviti bitne linkove na forum i scoute (to je samo prijedlog ovako na brzinu).
Nadam se da se novi izbornik neće naljutiti, ovo su samo neki prijedlozi o kojima valja razmisliti