Κάποτε εγώ είχα παίξει στους τελικούς αυτής της κατηγορίας με πλεονέκτημα έδρας... χάνω στον 1ο αγώνα εντός και κερδίζω στον 2ο εκτός!!! Στον 3ο αγώνα, όπου είχα πλεονέκτημα έδρας, οι δύο ομάδες κατέβηκαν ακριβώς με τις ίδιες συνθέσεις και τα ίδια συστήματα με τον 2ο αγώνα που κέρδισα! Μοναδική διαφορά στον 3ο ήταν ότι εγώ είχα πολύ καλύτερες αγωνιστικές καταστάσεις από τον αντίπαλό μου, ο οποίος είχε κάψει τους παίχτες του! Κι όμως... ΕΧΑΣΑ!!! Ακόμα και τώρα δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί...!!! Ο Νικόλας (giouxtas) θα τον θυμάται αυτόν τον τελικό!
Που είσαι εσύ βρε "χαμένε";;; :)))
Φαντάζομαι εννοείς αυτά τα δύο παιχνίδια Νίκο
(39325708),
(39325709) σωστά;
Δεν μπορώ να γνωρίζω ακριβώς τις καταστάσεις των παικτών τότε ούτε τα σκιλλς τους, αλλά από τα ratings και τα pp100 η εικόνα είναι αυτή που φάνηκε και στα δύο παιχνίδια. Κλειστό σκορ, σχεδόν ισάξιες ομάδες και μικρή διαφορά πόντων.
Σίγουρα όταν σε δύο διαδοχικά παιχνίδια που τελειώνουν με δύο, τρεις πόντους διαφορά και ειδικά το ένα σε παράταση, δείχνει ότι η μηχανή δυσκολεύτηικε αρκετά να αποφασίσει που θα κάτσει η μπίλια και συμφωνώ ότι σίγουρα ΚΑΙ η τύχη έπαιξε το ρόλο της σε αυτό.
Θα το κοιτάξω και αύριο υπολογίζοντας ακριβώς τους πόντους που "έπρεπε" να μπουν ξεχωριστά για τα δύο παιχνίδια μπας και βγάλουμε άκρη σε τι ποσοστό επηρεάστηκαν από την τύχη, αφού ουσιαστικά σε αυτό αναφέρεσαι πιο πάνω.
Γράψε όμως κι εσύ τι πιστεύεις για τα δύο αυτά παιχνίιδια για να γίνει κουβέντα και να έχει νόημα :)
Πάντως αν θες τη γνώμη μου με μία πρώτη ματιά πρόχειρη χωρίς να κάτσω να υπολογίσω τίποτα, νομίζω ότι στο δεύτερο σε σειρά ματς εσύ ήσουν ο τυχερός και ότι κέρδισες ένα παιχνίδι που κανονικά έπρεπε να χάσεις.
Αυτό χωρίς να ξέρω λεπτομέριες για το στήσιμο, απλά με μία ματιά στα ππ100 που σημαίνει ότι δεν παίρνω και όρκο :)