BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
256406.101 in reply to 256406.99
Date: 4/4/2014 7:11:35 AM
Tavraikos BC
III.16
Overall Posts Rated:
8888
έλα...πές την αλήθεια.... το είδες στο όνειρο τελικά...

This Post:
00
256406.102 in reply to 256406.100
Date: 4/4/2014 7:13:57 AM
Overall Posts Rated:
123123
Θα ηθελα να κανω μια ρητορικη ερωτηση...γιατι ο manu ειναι καταλληλοτερος γιατη θεση του προπονητη της εθνικης;;

Απαντηση....γιατι εβαλε υποψηφιοτητα το τελευταιο μισαωρο...χωρις ομιλια χωρις να παρουσιασει πλανο αλλα σοφα συμφωνησε σε ολα με τον mamu και ειναι στην ΙΙ κατηγορια οποτε αποθεωθηκε αντι να τον κριτηκαρουν οπως εμας που ειμαστε στην IV...

Θελετε να σας πω πιο θα ειναι το αποτελεσμα..;;;Η κλικα θα στηριξει τον σωτηρα της τελευταιας στιγμης και θα ειναι ο νεος προπονητης της εθνικης....και σας παρακαλω μην πεσετε να με φατε επειδη λεω την αληθεια που δεν σας αρεσει...

This Post:
00
256406.104 in reply to 256406.102
Date: 4/4/2014 7:39:21 AM
Tavraikos BC
III.16
Overall Posts Rated:
8888
Να κάνω μια ερώτηση?

Γιατί θεωρείς οτι υφίσταται θέμα κλίκας , όταν είναι προφανές ότι οι περισσότεροι έλληνες χρήστες θέλουν να εμπιστευτούν τις τύχες της ΕΘΝΙΚΗΣ ομάδας, σε κάποιον ποιό έμπειρο?

Γιατί πίσω απο όλα πρέπει να υπάρχουν θεωρείες συνωμοσίας?

This Post:
11
256406.106 in reply to 256406.105
Date: 4/4/2014 8:18:33 AM
Overall Posts Rated:
123123
Αγαπητοι κυριοι σας παρακαλω ασχοληθειτε με την εθνικη και αφηστε εμενα να πιστευω οτι θελω...το αποτελεσμα θα δειξει οτι τα λεγομενα μου εχουν βαση...

Ετσι κι αλλιως οι περισσοτεροι μανατζερ δε θα ψηφισουν οποτε τα 100 ατομα που θα κανουν το κλικ ας το κανουν σκεπτομενοι το τι κατεστημενο υπαρχει και το ποιοι εχουν ορεξη και πλανο και χρονο για το κομματι της εθνικης!

Συγγχωρεστε με για το ειρωνικο μου υφος αλλα δεν μπορω να δεχτω τον καθε ενα "εμπειρο" να απορριπτει και μονο να κρινει...το σωστο θα ηταν να συμβουλεψει αλλα δυστυχως μονο υποδειξεις δινονται...

Ευτυχως υπαρχουν και καποιοι που σκεφτονται διαφορετικα και σε αυτους ελπιζω.

Αν θελετε να με ρωτησετε κατι για το πλανο μας πολυ ευχαριστως να απαντησω αλλα απο μενα τελειωσε η αντιπαραθεση...

Ευχαριστω και παλι συγγνωμη...

From: PILIDER

To: manu
This Post:
22
256406.107 in reply to 256406.103
Date: 4/4/2014 8:41:42 AM
Overall Posts Rated:
8585
Παιδια θα ηθελα να παρω και εγω θεση σε ολο αυτο που επικρατει...αρχικα να πω οτι θα ειμαι μεσα στο τιμ του jeronimo αν αυτος εκλεγει.
1ον Λες οτι ο υποψηφιος ασχολειται μονο 4 σεζον...Δεκτο αλλα δεν παιζει ρολο σε μια εθνικη μονο ο coach αλλα και το υπολοιπο σχημα...Αν ειναι αυτο το θεμα σου να σε ενημερωσω οτι παιζω 10 σεζον και εχω καποια εμπειρια ασυγκριτη βεβαια με αυτη αλλων μανατζερ.
2ον Αναφερεις οτι ειναι μολις στην IV κατηγορια και αυτο δεν κανει καλη εντυπωση.Μηπως εχεις δει πολλες ομαδες να εχουν φτασει σε τετοιο επιπεδο το γηπεδο τους μεσα σε 4 σεζον?Και αν ναι κατα πασα πιθανοτητα βρισκονται και αυτες στην IV.
3ον Οσο για τον ορο κλικα οφειλω να παραδεχτω οτι δεν χρειαζοταν να ειπωθει.Απλα πολλοι κατα τη γνωμη μου μετρανε τον καλο μανατζερ με τι κατηγορια ειναι κατι που ειναι εντελως λαθος...
4ον Πιστευω οτι η ιστορια ομαδας δεν αντιπροσωπευει σε καμια περιπτωση την εμπειρια μανατζερ...Το θεμα ειναι μεσα σε αυτες τις σεζον(οσες κι αν ειναι) να εχεις διαβασει posts χρησιμα οπως αυτα του sarithin και του mamuwalde που θα σε βοηθησουν να πιασεις το νοημα του παιχνιδιου οσο πιο πολυ γινεται και αλλοι παραγοντες φυσικα...Εγω και ο jeronimo προσωπικα το εχουμε κανει.Ασχετως αν δεν το αναφερει ο υποψηφιος.
5ον Οπως αναφερει ενα παιδι πιο πανω γτ να μην δοθει η ευκαιρια σε καποιον πιο νεο για μια φορα??
Τελος να τονισω οτι δεν υπαρχει ιχνος επιθετικοτητας στο λογο μου,απλα ενιωσα την αναγκη να εκφρασω την γνωμη μου!Ευχαριστω!

Ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος έχει γαλήνη για να δέχεται τα πράγματα που δεν μπορεί να αλλάξει, έχει δύναμη για να αλλάξει τα πράγματα που μπορεί και σοφία για να μπορεί να καταλάβει τη διαφορά.
This Post:
11
256406.108 in reply to 256406.107
Date: 4/4/2014 9:01:16 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Φιλε καταρχην καλησπερα.

Χαιρομαι πραγματικα που υπαρχουν μανατζερ με τη δικη σας ορεξη και πραγματικα πιστευω οτι ο τζερονιμο ολα αυτα τα λεει στον ενθουσιασμο του και απο την υπερβολικη διψα που εχει για να βοηθησει την εθνικη.

Προσωπικα δεν κρινω καποιον απο την κατηγορια στην οποια βρισκεται. Για παραδειγμα κι εγω ειμαι απο τη σεζον 19 στο παιχνιδι δηλαδη αρκετα νεος αλλα το παιχνιδι το εχω ξεκινησει απο τη σεζον 10 με αλλη ομαδα.

Αρα λοιπον αυτο εμενα δεν μου λεει τιποτα. Ριχνοντας μια ματια στην ομαδα του τζερονιμο βλεπω απο τη μια οτι δεν εχει πορειες αξιοθαυμαστες αλλα απο την αλλη εφοσον ειναι απο τη σεζον 22 στο παιχνιδι δεν θα μπορουσε να εχει. Βλεπω ομως οτι δουλευει σωστα καθως μεγαλωνει σωστα το γηπεδο του και ακολουθει μελετημενα βηματα για την βελτιωση της ομαδας του.

Θα ηθελα ομως ακομα και στον ιδιο να ρωτησω γιατι υπαρχει τετοια επιθετικοτητα.

Εγω τον μανου τον γνωριζω ελαχιστα και μεσα απο το παιχνιδι μονο. Τον μαμου επισης. Μολις καποιες φορες εχουμε μιλησει στα φορουμ και τιποτα παραπανω.

Επομενως δεν τιθεται θεμα κλικας αν συμφωνησω μαζι τους.

Πριν 4 σεζον εβαλα υποψηφιοτητα για την νεων και βγηκα δευτερος σε ψηφους. Ο τοτε προπονητης εντι μου ειπε να ειμαι απο διπλα του για να μαθω πως λειτουργουν τα πραγματα και να τον βοηθαω στο κομματι της επικοινωνιας. Αν τοτε ειχα εκλεγει πιστεψε με θα ειχα κανει πολυ λιγοτερα πραγματα απο οτι τωρα. 2 σεζον μετα απο αρκετη δουλεια ως βοηθος του εντι βγηκα πολυ πιο ωριμος και πολυ πιο ετοιμος να αναλαβω.

Τι θελω να πω; Οτι δεν ειναι παραλογο καποιοι να εχουν τις αμφιβολιες τους σχετικα με το κατα ποσο μπορει να ανταπεξελθει το οποιοδηποτε τιμ με τις δικες σας πανω κατω εμπειριες. Οι εμπειριες αυτες φυσικα μπορει να ειναι πολυ μεγαλυτερες και απο τις δικες μου και απο του μανου αυτο κανεις δεν το ξερει.

Ομως ειναι λογικο η κοινοτητα να προτιμησει αυτον γιατι εχει υπαρξει πολλες φορες σε τιμ εθνικης και φαινομενικα εχει περισσοτερες εμπειριες.

Προταση μου λοιπον να κανουμε στην ακρη τους εγωισμους και σε περιπτωση εκλογης του μανου να παμε ολοι μαζι να τον βοηθησουμε και πιστεψε με σε 2 σεζον απο τωρα εαν, ασχοληθεις με την εθνικη μπαινοντας σε ενα αρκετα εμπειρο τιμ, θα βγεις πολυ ωριμοτερος και πολυ πιο ετοιμος να αναλαβεις.

This Post:
00
256406.109 in reply to 256406.107
Date: 4/4/2014 9:06:47 AM
Overall Posts Rated:
4747
Καλησπέρα Pilider! Τα λες ωραία!!

Σε σχέση με αυτό, να πω ότι Jeronimo 1821 μπορεί να θες να τα πεις ωραία αλλά δεν τα λες ωραία. Και στην Εθνική είναι καλό να τα λες ωραία. Τι είναι αυτό που δε λες ωραία; Πιστεύω ότι δε λες ωραία το γιατί π.χ θα ψηφίσει η κοινότητα τον manu και όχι εσένα.

Τώρα σε σχέση με τις εκλογές, πρέπει οι "ψηφοφόροι" να καταλάβουμε πως οι υποψήφιοι θέλουν τη θέση για τους λόγους τους ή ότι οι υποψήφιοι θέλουν να βοηθήσουν την Εθνική;
Εγώ κατάλαβα πως θέλεις τη θέση για τους λόγους σου, νιώθω ότι πιστεύεις στον εαυτό σου, αλλά δεν κατάλαβα ακόμα αν θες να βοηθήσεις την εθνική.

Αν δηλαδή αύριο βρεις μπροστά σου άπειρους μάνατζερ (και ως προς τον αριθμό και ως προς την εμπειρία) που δε γουστάρουν να φάνε μία σαιζόν για να προπονούν, πώς θα τους πείσεις; Θα τους λες ότι είναι της κλίκας και σε χτυπάνε πισώπλατα; (και οι Κινέζοι και οι Ιρανοί μάνατζερ θα είναι της κλίκας; γιατί υπάρχουν και τέτοιοι με Έλληνες e-παιχταράδες)

Λοιπόν, εγώ πραγματικά θα γούσταρα κάποια στιγμή να με διαλέξετε για εθνικό προπονητή (σκεφτείτε το: στον πάγκο μας η ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΧΑΡΑ καταστρώνει τα πλάνα), αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω πολύ χρόνο για να ασχοληθώ. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο ο χρόνος, είναι και ο τρόπος. Πιστεύω πως αν μπορούσα να είμαι στο τιμ είτε το δικό σου είτε του manu για να βοηθώ και να μαθαίνω, θα έπαιρνα πολλά, αλλά ούτε για αυτό έχω χρόνο. Ο Meteoritis ο οποίος προπονεί τώρα τους μικρούς έκανε μαθήματα δίπλα στον Eddie 2 σαιζόν ήταν από πίσω (με πάρα πολύ δουλειά, περισσότερη από το να βοηθά απλώς) και τώρα είναι αυτό που ίσως αισθάνεσαι ως "κλίκα".

Επαναλαμβάνω πως αν έχεις χρόνο και πάθος, δώσε τα όλα στο πλάι του manu, ο οποίος αν κρίνω και από τη γλώσσα που χρησιμοποιεί είναι εντάξει άτομο και ξηγημένος (ίσως με μουστάκα, ποιος να ξέρει), και νομίζω πως και ο PILIDER μια χαρά ξηγημένος είναι, οπότε κάντε την κίνηση ματ και συνεργαστείτε, αν ψήνετε και ο manu.

Θα πεις "και γιατί να μην κάνει την κίνηση ματ ο manu να έρθει στη δικό μου σχήμα και να ψηφίσετε εμένα;". Τι να σου πω; Αποφάσισε αν θες περισσότερο τη θέση ή να βοηθήσεις, γιατί με τη λογική σου, προτιμώ εσένα βοηθώ στο σχήμα του PILIDER, που δεν είναι σε μεγαλύτερη κατηγορία, αλλά μιλά εντάξει, και αν μου στείλει μήνυμα να μου λέει "είδα πως έχεις λεφτά στην άκρη, σε παρακαλώ αγόρασε αυτό τον παίκτη για την εθνική", μπορεί και να το σκεφτώ.

Καλή επιτυχία σε όλους!!!

Υ.Γ: manu, δεν είναι ντροπή να κάνεις παρέα με παίκτες εκτός παιχνιδιού. Εγώ έχω 2 φίλους. Ο 1 ήταν η αιτία να ξαναμπώ στο παιχνίδι μετά από τόσες σαιζόν απραξίας

Message deleted
Advertisement