Καλησπέρα Pilider! Τα λες ωραία!!
Σε σχέση με αυτό, να πω ότι Jeronimo 1821 μπορεί να θες να τα πεις ωραία αλλά δεν τα λες ωραία. Και στην Εθνική είναι καλό να τα λες ωραία. Τι είναι αυτό που δε λες ωραία; Πιστεύω ότι δε λες ωραία το γιατί π.χ θα ψηφίσει η κοινότητα τον manu και όχι εσένα.
Τώρα σε σχέση με τις εκλογές, πρέπει οι "ψηφοφόροι" να καταλάβουμε πως οι υποψήφιοι θέλουν τη θέση για τους λόγους τους ή ότι οι υποψήφιοι θέλουν να βοηθήσουν την Εθνική;
Εγώ κατάλαβα πως θέλεις τη θέση για τους λόγους σου, νιώθω ότι πιστεύεις στον εαυτό σου, αλλά δεν κατάλαβα ακόμα αν θες να βοηθήσεις την εθνική.
Αν δηλαδή αύριο βρεις μπροστά σου άπειρους μάνατζερ (και ως προς τον αριθμό και ως προς την εμπειρία) που δε γουστάρουν να φάνε μία σαιζόν για να προπονούν, πώς θα τους πείσεις; Θα τους λες ότι είναι της κλίκας και σε χτυπάνε πισώπλατα; (και οι Κινέζοι και οι Ιρανοί μάνατζερ θα είναι της κλίκας; γιατί υπάρχουν και τέτοιοι με Έλληνες e-παιχταράδες)
Λοιπόν, εγώ πραγματικά θα γούσταρα κάποια στιγμή να με διαλέξετε για εθνικό προπονητή (σκεφτείτε το: στον πάγκο μας η ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΧΑΡΑ καταστρώνει τα πλάνα), αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω πολύ χρόνο για να ασχοληθώ. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο ο χρόνος, είναι και ο τρόπος. Πιστεύω πως αν μπορούσα να είμαι στο τιμ είτε το δικό σου είτε του manu για να βοηθώ και να μαθαίνω, θα έπαιρνα πολλά, αλλά ούτε για αυτό έχω χρόνο. Ο Meteoritis ο οποίος προπονεί τώρα τους μικρούς έκανε μαθήματα δίπλα στον Eddie 2 σαιζόν ήταν από πίσω (με πάρα πολύ δουλειά, περισσότερη από το να βοηθά απλώς) και τώρα είναι αυτό που ίσως αισθάνεσαι ως "κλίκα".
Επαναλαμβάνω πως αν έχεις χρόνο και πάθος, δώσε τα όλα στο πλάι του manu, ο οποίος αν κρίνω και από τη γλώσσα που χρησιμοποιεί είναι εντάξει άτομο και ξηγημένος (ίσως με μουστάκα, ποιος να ξέρει), και νομίζω πως και ο PILIDER μια χαρά ξηγημένος είναι, οπότε κάντε την κίνηση ματ και συνεργαστείτε, αν ψήνετε και ο manu.
Θα πεις "και γιατί να μην κάνει την κίνηση ματ ο manu να έρθει στη δικό μου σχήμα και να ψηφίσετε εμένα;". Τι να σου πω; Αποφάσισε αν θες περισσότερο τη θέση ή να βοηθήσεις, γιατί με τη λογική σου, προτιμώ εσένα βοηθώ στο σχήμα του PILIDER, που δεν είναι σε μεγαλύτερη κατηγορία, αλλά μιλά εντάξει, και αν μου στείλει μήνυμα να μου λέει "είδα πως έχεις λεφτά στην άκρη, σε παρακαλώ αγόρασε αυτό τον παίκτη για την εθνική", μπορεί και να το σκεφτώ.
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
Υ.Γ: manu, δεν είναι ντροπή να κάνεις παρέα με παίκτες εκτός παιχνιδιού. Εγώ έχω 2 φίλους. Ο 1 ήταν η αιτία να ξαναμπώ στο παιχνίδι μετά από τόσες σαιζόν απραξίας