100 τοσα ειναι τα σχόλια ποθ έχουν γραφτεί σε αυτό το νήμα, είμαι εγω ο τυχερός που έγραψα το πρώτο και το 100.(κερδίζω κάτι?)
Αρχίζει λοιπόν το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των ομάδων των δυο υπο-ομιλών.
Piges BC vs OTINANE * Η ομαδα του OTINANE ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 7ης αγωνιστικής καθώς έκλεψε το ματς απο την ΑΡΙΑΝΑΡΑ και το χαμόγελο εχει αρχίσει να επιστρέφει στα χείλη των παικτών και του coach staff βλέποντας με αλλο ματι την συνεχεία, κατι που ερχετε ο φιλοξενούμενος Piges BC να αμφισβητήσει αντιπροσωπεύοντας το πολυ καλο 1/3 τησ σεζον που εχει κανει. Η εδρα σε αυτο το ματς δεν εχει να πει και πολλα ο φιλοξενούμενος θα παρει το ροζ φύλλο αγώνα.
Egaleo City F.C vs ΑΡΙΑΝΑΡΑ * Ενα δυνατο ματς μεταξύ δυο αντιπάλων που μάχονται για τον ίδιο στόχο, ο κάθε ένας βεβαία στον δικό του υπό-όμιλο. Παρά την καλή εμφάνιση που δεν κατάφερε να την συνδυάσει με μια νίκη στην έδρα του OTINANE η ΑΡΙΑΝΑΡΑ θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, χαρίζοντας στους οπαδούς τις μια νίκη απέναντι στον η αλήθεια είναι υποτονικό τον τελευταίο καιρό Egaleo City F.C.
BORBA B.C. vs AEK Athens * THE BIG BANG(K) THEORY...Το μεγαλύτερο ματς του αυριανού προγραμματος . Δυο πολύ δυνατές ομάδες που η κάθε μια προπορεύεται στον υπό-όμιλο της. Ματς που δεν θα συνιστούσα σε καρδιακούς να το δουν και σίγουρα σε καμιά περίπτωση σε κανένα να στοιχηματίσει. Η έδρα δυνατή, ο φιλοξενούμενος μπαρουτοκαπνισμένος, ο ένας το απολυτό,ο άλλος μεγάλο σερί, πολλά μπορούμε να γράψουμε για αυτό το ματς, αλλά μάλλον αυτοί θα πουν περισσότερα... Καθαρά και μονό λόγο έδρας AEK Athens.
pyrasos vs PANAIGIALEIOS B.C. * Παρά την ενίσχυση του ράστερ ο pyrasos δεν εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένος την περασμένη αγωνιστική και επιδόθηκε στησ ορέξεις του BORBA B.C., οπού κατι αντίστοιχο εκανε κ ο PANAIGIALEIOS B.C. στον ματς με την AEK Athens. Στο επίκεντρο ομως βρέθηκε ο Nikos Faskelatos που με δηλώσεις του στο ΒΒ.FM υποστηρίζει πως '' ηταν ντροπή μας και οφείλουμε να αποδείξουμε οτι μπορούμε να κάνουμε κατι καλύτερό μπροστά στους οπαδούς μας!''
Αυτά για τώρα πάω να προπονηθώ και μετά να σβήσω τα κεράκια μου, γιατί κλείνω τα 22!!! Τα υπόλοιπα προγνωστικά αργά προς τα μεσάνυχτα!
Last edited by Gre©©o at 5/16/2011 12:17:57 PM