BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζον 70 - Μια νεα εποχη αρχιζει

Σεζον 70 - Μια νεα εποχη αρχιζει

Set priority
Show messages by
This Post:
22
329101.2 in reply to 329101.1
Date: 10/20/2025 3:07:38 AM
terastiousp
A1
Overall Posts Rated:
32703270
Second Team:
White Walkers
Χαιρετώ με την σειρά μου ξεκινώντας με κάποια συγχαρητήρια που χρωστάω εδώ και 2 σεζόν για να φτάσω στο σήμερα. Μπορεί να άργησα πολύ αλλά θα πω κάλιο αργά παρά ποτέ.

Αν και δυστυχώς δεν βρίσκεται πλέον στην Α1 πολλά συγχαρητήρια στον Αιμαρ για τον 1ο του τίτλο του κυπέλλου. Ελπίζω να το συνοδέψει με άμεση επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια.

Πάμε στον ξεφτιλαϊκό τώρα που νομίζω μπροστά στην περσινη σεζόν δεν αξίζει να σχολιάσω κάτι για την 68. Ονειρικό run για την πιο πετυχημένη σεζόν στην ιστορία από έλληνα μάνατζερ και όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Αλέξανδρος ήσουν εσύ που έκοψες το δικό του τρεμπλ 23 σεζόν πριν. Μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο.
Θα ήθελα να παίξεις ακόμα μια σεζόν γιατί πάντα θεωρώ ότι πρέπει να προσπαθήσει μια ομάδα να υπερασπιστεί τα τρόπαια που κέρδισε την τελευταία σεζόν. Όπως και να έχει το 3ο πέρασμα από την Α1 αποδεικνύεται μακράν το πιο dominant και επιτυχημένο!

Ας πάμε και στα του οίκου μου. Αυτή την στιγμή είμαι στο τελευταίο στάδιο της προπόνησης με 1 ή 2 σεζόν να απομένουν για την ολοκλήρωση και οικονομικά πιθανότατα στην καλύτερη θέση από όλες τις ομάδες της Α1 αυτή την στιγμή. Παρολαυτα το πικ της ομάδας με πετυχαίνει τουλάχιστον για την ώρα σε δύσκολη κατάσταση όσο αφορά τον χρόνο που μπορώ να αφιερώσω αλλά και την μειωμένη όρεξη για το παιχνίδι. Ελπίζω να μην πάει εντελώς στράφι το χτίσιμο τόσων χρόνων και να καταφέρω να φτάσω την ομάδα στην κατάκτηση κάποιων τίτλων αν και όταν ξεκινούσε το ταξίδι ο πήχης είχε μπει υψηλότερα. Θα δούμε όμως τρώγοντας λένε ανοίγει και η όρεξη.

Last edited by τεράστιος at 10/20/2025 3:20:16 AM

From: johnny15

This Post:
11
329101.3 in reply to 329101.1
Date: 10/20/2025 5:25:00 AM
Batsi
A1
Overall Posts Rated:
104104
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Χαιρετώ και γω με τη σειρά μου. Καλή σεζόν να έχουμε ανταγωνιστική με όμορφο μπάσκετ!
Πρώτη φορά στα σαλόνια, δεν ξεκίνησαμε πολύ καλά αλλά ελπίζω να μην φύγω όπωε ήρθα. Νομίζω οι μπλε απέναντι πάλι θα έχουν 3-4 υποβιβασμούς αλλά πέσαμε στα θηρία δυστυχώς.

This Post:
11
329101.4 in reply to 329101.1
Date: 10/20/2025 5:50:08 AM
Campo Stars BC
IV.15
Overall Posts Rated:
262262
Second Team:
Experiment BC
Ευτυχώς βγήκε το όνομα σου πάνω πάνω στα νέα περί κατάκτησης Β3 και πήρα πρέφα τα κατορθώματά σου.
Πολλά συγχαρητήρια!

This Post:
33
329101.6 in reply to 329101.5
Date: 10/20/2025 11:26:02 AM
Aris b.c.t
A1
Overall Posts Rated:
653653
Καλή σεζόν να έχουμε.
Συγχαρητήρια στον str77 για την κατάκτηση του treble. Ήταν κάτι που το άξιζε για την προσφορά του στο bb, με την ανάπτυξη προγράμματος προπόνησης για την εθνική ομάδα, τις συμβουλές του στους νέους manager και στην ανιδιοτελή βοήθεια του σε τόσους χρήστες προκειμένου να αναπτύξουν τις ομάδες τους/
Όσον αφορά την ομάδα μου, κατάφερα να ξεκολλήσω από την ΙΙ 3 , έχοντας το μικρότερο μπάτζετ της ΙΙ, προπονώντας και σπάζοντας 2 έδρες. Ανέβασα το μπάτζετ για να καταφέρω να παραμείνω αρχικά στην Α1 και να συνεχίσω την προπόνηση.