Χαιρετώ με την σειρά μου ξεκινώντας με κάποια συγχαρητήρια που χρωστάω εδώ και 2 σεζόν για να φτάσω στο σήμερα. Μπορεί να άργησα πολύ αλλά θα πω κάλιο αργά παρά ποτέ.
Αν και δυστυχώς δεν βρίσκεται πλέον στην Α1 πολλά συγχαρητήρια στον Αιμαρ για τον 1ο του τίτλο του κυπέλλου. Ελπίζω να το συνοδέψει με άμεση επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια.
Πάμε στον ξεφτιλαϊκό τώρα που νομίζω μπροστά στην περσινη σεζόν δεν αξίζει να σχολιάσω κάτι για την 68. Ονειρικό run για την πιο πετυχημένη σεζόν στην ιστορία από έλληνα μάνατζερ και όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Αλέξανδρος ήσουν εσύ που έκοψες το δικό του τρεμπλ 23 σεζόν πριν. Μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο.
Θα ήθελα να παίξεις ακόμα μια σεζόν γιατί πάντα θεωρώ ότι πρέπει να προσπαθήσει μια ομάδα να υπερασπιστεί τα τρόπαια που κέρδισε την τελευταία σεζόν. Όπως και να έχει το 3ο πέρασμα από την Α1 αποδεικνύεται μακράν το πιο dominant και επιτυχημένο!

Ας πάμε και στα του οίκου μου. Αυτή την στιγμή είμαι στο τελευταίο στάδιο της προπόνησης με 1 ή 2 σεζόν να απομένουν για την ολοκλήρωση και οικονομικά πιθανότατα στην καλύτερη θέση από όλες τις ομάδες της Α1 αυτή την στιγμή. Παρολαυτα το πικ της ομάδας με πετυχαίνει τουλάχιστον για την ώρα σε δύσκολη κατάσταση όσο αφορά τον χρόνο που μπορώ να αφιερώσω αλλά και την μειωμένη όρεξη για το παιχνίδι. Ελπίζω να μην πάει εντελώς στράφι το χτίσιμο τόσων χρόνων και να καταφέρω να φτάσω την ομάδα στην κατάκτηση κάποιων τίτλων αν και όταν ξεκινούσε το ταξίδι ο πήχης είχε μπει υψηλότερα. Θα δούμε όμως τρώγοντας λένε ανοίγει και η όρεξη.
Last edited by τεράστιος at 10/20/2025 3:20:16 AM