Vintage εμφάνηση από τους LuneyΜε κεφαλαία γράμματα, οι τίτλοι των χθεσινών αθλητικών νέων, αναφέρονται στη μεγαλιώδη εμφάνιση της ομάδας της Γιαγιάς μέσα στη καυτή έδρα του Κολοσσού! Ο bobos έδειξε γιατί είναι δίκαια ακόμα στο τιμόνι της ομάδας, παρά τις κατά καιρούς έντονες διαφωνίες με την Granny.
«Πάμε για μεγάλο κάζο», φημολογείτε ότι είπε η Granny σε στέλεχως της ομάδας πριν το παιχνίδι.
Στο νησί όλοι περίμεναν μία, ίσως όχι άνετη, αλλά σίγουρα μία νίκη του Κολοσσού, ο οποίος τελείωσε τη σεζόν με το αήττητο 22-0. Το ίδιο πίστευαν και οι περισσότεροι αναλυτές που ασχολήθηκαν με το παιχνδί...
«Τί είναι αυτά τα παραμύια της Χαλιμά ρε; Αυτός έχει το αήττητο! Τουλάχιστον κατάφερε η ομάδα και σιγούρεψε την παραμονή», ήταν κάποια σχόλια μερικών σε συζητήσεις που γινόντουσαν την παραμονή του αγώνα.
Στα του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν με σιγουρία στο γήπεδο με αισθητή την πρόθεσή να τρέξουν, απέναντι στους μεγαλύτερους ηλικιακά Luney. Από την άλλη, οι φιλογενούμενοι δεν φοβήθηκαν στιγμή το φαβορί, και παρά τους είκοσι χιλιάδες φιλάθλους, έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη:
«Δεν αφήνουμε καμία κατοχή χωρίς να παλέψουμε, ακούτε;», ούρλιαζε ο θείος Έλμερ
«Μπορεί να περιμένουν ότι θα τελειώσουν γρήγορα για να πάνε για μπανάκι, αλλά εμέις δεν ήρθαμε στο νησί για διακοπές. Ας έχουν 2/2 φέτος... αλλά σήμερα εμείς ήρθαμε για κυνήγι...! Αρπάξτε τις καραμπίνες και δείξτε τι θα πει Λούνεϊ», ήταν τα λόγια του θείου Έλμερ πριν το τζάμπολ. Φορτισμένος από την ένταση του ντέρμπι, φώναζε και έφτηνε προσπαθώντας να ακουστεί μέσα στη φασαρία από τα συνθήματα των γηπεδούχων.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιονούς για την ομάδα του bobou καθώς μπορεί να δυσκολευόντουσαν να σκοράρουν, αλλά από την άλλη, ο Κολοσσός έβρισκε σκορ μόνο από τη γραμμή των βολών.
Η πρώτη περίοδος ήταν πολύ κλειστή με κακό μπάσκετ, τελειώνοντας με σκορ 18-18. «Πρέπει να τρέξουμε περισσότερο. Αυτή τη στιγμή παίζουμε το παιχνίδι τους. Αν δεν επιβάλουμε τον ρυθμό που θέλουμε, θα δυσκολευτούμε όσο περνράει η ώρα», ήταν οι οδηγίες του LACfiorce προς τους παίχτες του.
Στην δεύτερη περίοδο, Κριάρης και Γκαβαλάκης σκέπασαν τα στεφάνια. Έδειξαν υπεροχή στα ριμπάουντ και στις δύο πλευρές, προσφέροντας πολλές δεύτερες ευκαιρίες στην ομάδα τους, αλλά δυστηχώς οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλευτούν. Οι Luney ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ και με ένα μεγάλο τρίποντο του Τσελέκη, ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα, πέρασε μπροστά με 46-43.
Η Γιαγιά ήταν άκρως ευχαριστημένη από την εμφάνιση της ομάδας μέχρι αυτό το σημείο... «Κοίτα που ο άχρηστος τελικά δεν είναι και τόσο άχρηστος και μπορεί να κάνει την έκπληξη», είπε προς τον φίλο θείο Έλμερ.
Στην τρίτη περίοδο, Mengücek και Congwei, παρά τη συνεχή υπεροχή των αντίπαλων ψηλών, έδωσαν στην ομάδα τους το προβάδισμα μέχρι και με πέντε πόντους. Όσο όμως και να προσπαθούσαν οι γηπεδούχοι, δεν μπόρεσαν να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους, και έτσι οι δύο ομάδες μπήκαν στο παρκέ για την τελευταία περίοδο με το σκορ στο 72-67 υπέρ των Λούνεϊ.
Θείε Έλμερ - ο οοο
Βγάλ' την έξω - ποια ααα
Να τη δούμε - ε εεε
ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ Ο ΟΟΟΜε τον Τσελέκη να πραγματοποιεί μια φοβερή εμφάνιση στην τέταρτη περίοδο, το γνωστό σύνθημα ακουγόταν μέσα στο κλειστό. Ενάμισι λεπτό πριν το τέλος, με το σκορ στο 98-90, όλοι πίστεψαν πως το παιχνίδι τελείωσε. Όμως, μία μεγαλοπρεπής γκάφα του Ντάφι έκανε τις σόλες των παπουτσιών των Luney να γλιστράνε. Κανείς δεν μπορούσε να αμυνθεί αποτελεσματικά, και Αρναούτης και Πάγκαλος με τρία μεγάλα τρίποντα, παραλίγουν να δώσουν τη νίκη στην ομάδα τους.
Δυστηχώς, η ομάδα του LACfiorce, με 105-104 έχασε την ευκαιρία για το πρωτάθλημα, και τώρα πρέπει να περιμένει τα αποτελέσματα στον ΙΙ.4 και τους The Swarm για να δει αν θα πάρει την άναδο μέσω wild-card για την Α1. Εάν όχι το νεανικό σύνολο που έχει φτιάξει ο έμπειρος μάνατζερ, είναι σίγουρο πως θα πρωταγωνιστήσει τις επόμενες σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις