288 online at 05:26:28

BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
22
326907.2 in reply to 326907.1
Date: 4/3/2025 5:20:33 AM
Vidiečania
Extraliga
Overall Posts Rated:
7777
Second Team:
Vidiečania "B"
Ahojte, po dlhšej úvahe podporenej aktuálnou situáciou som sa rozhodol uchádzať sa o post trénera U21.

Práca to nie je jednoduchá, pri u21 som kedysi pôsobil tak skúsenosti určité sú. Rád využijem aj najčerstvejšie skúsenosti a veci od Ondyho. Klobúk dole pred tvojou prácou.

Ciele:
-komunikácia s manažérmi, transparentnosť
-aktívne sledovanie manažérov a tréningu
-pravidelné posudzovanie hráčov a ich pokroku do kvalitatívnych kategórii
-tím ľudí, ktorí sa budú starať o určité veci (draft, skauting súperov atď)
-rozdelenie tréningu
-ak vlastníte tím v utopii a netrénujete v nej NT hráča, mať aktuálne roztrénovaných min. 2 hráčov, ideálne troch.

-výsledky: táto sezóna zrejme žiadne veľké zázraky, pracovať budeme s tým čo máme, keďže hráčov nepoznám a vytrieskame z toho čo pôjde a uvidíme.
O dve sezóny jasný cieľ postúpiť na ME z “kvalifikačnej skupiny”. Ak to správne chytíme, tak vieme urobiť veľa.

Pre správny, efektívny tréning a dosiahnutie požadovaných tímových výsledkov vyžadujem kombináciu trénerov min 6+5 a gym na lvl 3. Počas roka, kedy budú hráči súčasťou kádra u21 bude žiadúce vlastniť športového psychológa.
Stojí to síce nejaké peniaze navyše, no vráti sa vám to mnohonásobne.

Ďakujem

This Post:
44
326907.3 in reply to 326907.2
Date: 4/4/2025 6:02:20 AM
Red Dragons BC
Extraliga
Overall Posts Rated:
272272
Second Team:
Junior Dragons
Ahojte,

Opat sa uchadzam o post U21 trenera. Popravde uz som to nemienil robit po neuspechu v kvalifikacii pred 2 sezonami ale celkom dobre rozbehnuty projekt s minulorocnymm draftom mi este dodal energiu ale potom rad prenecham miesto inemu, kto bude mat chut sa popasovat s riadenim repre. Kedze sme mala krajina a aj malo hracov sa venuje treningu cielom je uspiet az o 3 sezony kde mame rozbehnuty poriadny trening momentalne 19rocnych a nie uplne zle vyzera aj rocnik 20 ale to bude Turnaj Utechy a tam by som si chcel vyskusat ako bude fungovat Pressing a 3:2 zona.

Momentalna vizia je zapracovat na OD, PA a IS pri trenovanych hracoch a cielom je konecne bojovat o medialy na ME a tym padom postupit aj na MS

Na vsetky pripadne otazky odpoviem v prislusnom fore.