Αν και πρόκειται για την παρθενική μου εμφάνιση στην μεγάλη κατηγορία, πήρα την πρωτοβουλία να ανοίξω εγώ το νήμα. Ο τίτλος φυσικά αφορά την ξέφρενη και άκρως ρισκαδορικη πορεία των Κτηνιάτρων τον τελευταίο μήνα, όπου κάνανε all in με μοναδικό στόχο την άνοδο, και περνώντας από αρκετά κύματα κατάφεραν να την πετύχουν.
Μετά από ένα μικρό ψάξιμο είδα ότι είμαι ο μοναδικός που κάνει το ντεμπούτο του φέτος, και έχω να δηλώσω απλά
ενθουσιασμένος, παρακολουθώ χρόνια την κατηγορία και είναι τιμή μου να αγωνιστώ απέναντι σε τόσο έμπειρους και διαβασμένους μάνατζερ.
Φυσικά και ήρθα στην φαρμακερή κόκκινη μεριά, αφού ο Αιμάρ δήλωσε ότι με περιμένει έπειτα από τον αποκλεισμό της "μικρής" Βαλένθιας στον περσινό τελικό. Πιστευω ότι θα γίνουν τρελές μάχες, και ο δύσκολος στόχος της ομάδας μας δεν είναι άλλος από την παραμονή.

Όπως είδα σε παλαιότερα νήματα, συνήθως στην αρχή της κάθε σεζόν κάνετε ένα πολ, ψηφίζοντας ο καθένας τον νικητή που πιστεύει. Δεν θα συμπεριλάβω τους φρέσκους της κατηγορίας (αν και όπως μας απέδειξε ο Bucks, θα επρεπε

), όπως και τις 2 ομάδες που δήλωσαν ότι αποχωρούν.
Ας έχουμε μια ενδιαφέρουσα σεζόν, και ένα
λιγάκι ενεργό φόρουμ.