תרגום
שלום, אני בב מארק,אחד מהיוצרים של המשחק. אני מנסה להיות יותר מעורב בפורומים של מדינות שונות, וישראל(מדינתי השנייה- כנראה מדינת האם שלו) במיוחד
פתחתי את הנושא הנעוץ הזה בכדי לתקשר טוב יותר עם הקהילה בישראל כ-בב מוסמך, ואני אבדוק את הפורום הזה לעיתים קרובות. אני מדבר עברית, אך לוקח לי הרבה זמן לכתוב בעברית(הכוונה לתכנות שונות, כי בחו"ל צריך תוכנות בשביל לכתוב בעברית) ואני נאלץ להשתמש גם הרבה במילון, ולכן, אני כנראה אכתוב באנגלית, ואני יעריך אם מישהו יתרגם אותי לעברית---מה שאני עושה כרגע
אנחנו באמת מרגישים שככל שהקהילה גדולה, כך החוויה למשתמשים גדלה. והייתי רוצה שתעזרו להרחיב את הקהילה בישראל. ויש 2 רעיונות שהייתי רוצה להכניס לקהילה:
א) אם יש פורום גדול אחר בנושא כדורסל או ספורט בכלל שאתם משתתפים בו, היינו שמחים אם תהיו נציגים שלנו בפורום הזה
אם מישהו מכיר מקומות שאתם חושבים שאנחנו צריכים לתקשר איתם, תצרו קשר איתנו
לאחרונה, עיצבנו באנר פרסום בפורום מסוים של ליטא, והם פתחו נושא של על באזר ביטר, והתוצאה- מעל 500 אנשים הצטרפו בשבוע הראשון, תוצאה מרשימה מאוד אגב
ב) התבקשנו גם לערוך ראיונות עם התקשורת המקומית, אז אם יש לכם קשרים לעיתון כלשהו, מגזין, או כל מדיה אחרת, אנחנו נשמח להתראיין אצלנו אם הם יסכימו
כמובן, אם למישהו יש רעיונות נוספים נשמח לשמוע, אנחנו פתוחים להצעות
אם יש בעיות ספציפיות בישראל ותלונות, תאמרו לנו, כי גילינו שבסרביה למשל הם עד עכשיו לא יכלו בכלל לרכוש את התומך באזר ביטר(אם אתם לא יודעים- תראו את ארתור כדוגמא, כי לו יש את זה) ועכשיו תיקנו את זה
לסיום, תודה על עזרתכם. ישראל היא אחת הקהילות הגדולות שלנו, והייתי מאוד שמח לראות אותכם ממשיכים לגדול