Καλη σεζον και απο εμενα. Καλως ηρθαν οι νεοι 5 που απο οτι φαινεται εχω παρελθον με ολους.
Ο
Campo επιστρεφει επιτελους Α1 με νεο ΑΦΜ ομαδας για να συνεχισει την αναρριχηση στον πινακα με τις νικες. Τον ειχα προλαβει για 3 σεζον στην 1η του ''θητεια'' στην Α1.
Ο
ΠΑΟΚ εχει ξανα αγωνιστει στην Α1 σαν κοκκινος την σεζον 43 στην οποια ηταν και οι
Peristeri Thunder παρων απο την μπλε πλευρα.
Ο
Corfu Tigers παλιος γνωριμος απο τον ΙΙ.3 περασαν τοσες σεζον.

Τελος ο
TakisV με τους
theBuckets ειχαμε αγωνιστει στο κυπελλο την σεζον 40. Αμεσως μετα τον αγωνα μου ειχε ευχηθει καλη επιτυχια για την συνεχεια της διοργανωσης και ηταν τοσο γουρλης που τελικα καταφερα να κερδισω τον 1ο μου τιτλο στο παιχνιδι.

Ελπιζω να απολαυσετε την σεζον στην Α1 και να ειστε ενεργοι στο φορουμ γιατι ο Αιμαρ αφησε μεγαλο κενο.
Οσο αφορα την ομαδα μου ο στοχος ειναι η διεκδικηση του πλεονεκτηματος εδρας αλλα αυτο μπορει να εχει αλλαξει απο σημερα.

Καλυτερα ομως να σου βγαζει τα ντερμπι που πρεπει να κερδισεις στην αρχη ετσι ωστε αν δεν ερθει το αποτελεσμα που θελεις προσαρμοζεις απο νωρις τους στοχους σου κατι που σου δινει πλεονεκτημα αφου εχεις πολυ χρονο να ασχοληθεις με την διαμορφωση του ροστερ και τις πωλησεις που θες να κανεις. Εξαλλου και το κυπελλακι μια χαρα στοχος ειναι. Χωρις αγχος μεχρι τους 3-4 τελευταιους γυρους.

ΥΓ.1
Βλεποντας τον Παπακωσταντινου στην λιστα και το τι μπορεις να φτιαξεις πλεον στα 26 με τα καινουργια γηπεδα θα ειχα ηδη ξεκινησει το restart αν δεν ηθελα τοσο πολυ να στεφθει και Πρωταθλητης ο Κατσιμπαλος.
ΥΓ.2
@Kung FluΤο κυπελλο απο οτι φαινεται δεν δινει τιποτα στα διαρκειας αλλα ουτε και στην θεαση της νεας σεζον. Λογικο το βρισκω γιατι διαφορετικα θα αξιζε οικονομικα πιο πολυ απο το πρωταθλημα αν προσθεσεις και τα μπονους που δινει σε καθε γυρο.
YΓ.3
Πρεμιερα σημερα επιτελους μετα απο 3 εβδομαδες για καποιους

ΥΓ.4
Καλες γιορτες σε ολους με υγεια!
Last edited by τεράστιος at 12/19/2020 7:34:11 AM