BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ομιλίες Υποψηφίων

Ομιλίες Υποψηφίων (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
44
293109.3 in reply to 293109.2
Date: 4/11/2018 7:09:56 AM
Overall Posts Rated:
2626
Καλή σεζόν σε όλους!

Μετά από την εκλογή του επιτελείου μας στην εθνική ομάδα της Κύπρου Κ21, αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε και πάλι την θέση του προπονητή, αυτή τη σεζόν στην δική μας εθνική ομάδα Κ21.

Θεωρήθηκε αρκετά επιτυχημένη η πορεία μας στην εθνική Κύπρου, έχοντας αξιόλογα παιχνίδια με πολύ δυνατότερους αντιπάλους, κυρίως την πρώτη σεζόν που το υλικό μας ήταν πιο αξιόλογο. Λόγω του μικρού poll στην Κύπρο είναι δύσκολο να έχεις κάθε σεζόν εξίσου καλή ομάδα και έτσι την 2η σεζόν, κάνοντας καλή διαχείριση, καταφέραμε να πάρουμε τις νίκες με τους ισάξιους αντιπάλους και να διατηρήσουμε την θέση μας στην τελική μας κατάταξη.

Πλέον όπως γίνεται αντιληπτό, με το poll που διαθέτει η Ελλάδα, οι βλέψεις μας είναι διαφορετικές και με σωστά διαβάσματα των αντιπάλων θα διεκδικήσουμε νίκες με πολύ δυνατότερες ομάδες αλλά πάνω από όλα, θα βοηθήσουμε τους μάνατζερ να μάθουν να προπονούν παίκτες πρώτα για τις ομάδες τους και μετά για την εθνική. Πιστέψτε με, έχοντας ρίξει μία γρήγορη ματιά στο poll της εθνικής μας, υπάρχουν πολύ αξιόλογες περιπτώσεις που αξίζουν προσοχής και μπορούν με σωστή καθοδήγηση, τύχη(αποφυγή τραυματισμών) να γίνουν αστέρες στις ομάδες σας και αργότερα και στην μεγάλη εθνική.

Δεν έχουμε να γράψουμε κάτι περισσότερο σαν επιτελείο. Ελπίζουμε να μας εμπιστευτείτε και να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε, αναδείξουμε παίκτες μέσα από την καλή επικοινωνία και εμπιστοσύνη στους μάνατζερ.

Το επιτελείο μας, εφόσον εκλεγούμε, θα απαρτίζεται από τα εξής άτομα: (145189)(Σκάουτινγκ 18-19), (145541)(Προπονήσεις 18-19), (143032)(Μάνατζερ εθνικής, Υπεύθυνος για 20-21).

Αν κάποιος θέλει να μας ρωτήσει οτιδήποτε αφορά την υποψηφιότητά μας και το πλάνο μας, μπορεί να κάνει τις ερωτήσεις του, στο νήμα σχολίων που βρίσκεται στο φόρουμ για τις εκλογές.

Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας, την εμπιστοσύνη σας και συγγνώμη αν κουράσαμε με το κείμενο μας!

Καλή επιτυχία σε όλους τους μάνατζερ στις εκλογές, αλλά και στην νέα σεζόν.

This Post:
11
293109.4 in reply to 293109.3
Date: 4/11/2018 9:09:34 AM
Overall Posts Rated:
99
++++

*Φυσικά αν δω υποψηφιότητα από πιο έμπειρο manager και ίδιες φιλοδοξίες ακυρώνω την υποψηφιότητα κατευθείαν.
*Είπαμε ΠΑΝΤΑ το καλύτερο για την εθνική.

Last edited by SteliosL at 4/13/2018 4:43:08 PM

This Post:
00
293109.5 in reply to 293109.4
Date: 4/13/2018 11:53:18 AM
Besker BC
IV.7
Overall Posts Rated:
1010
Το όνομα μου είναι Κίμωνας και είμαι 38 ετών από Αθήνα.

Ξεκίνησα το παιχνίδι την σεζόν 8-9 με την ομάδα besker bc.
Κατάφερα να φτάσω μέχρι και την 2 κατηγορία και στην συνέχεια σταμάτησα το παιχνίδι.Ξεκίνησα να ασχολούμαι ξανά πέρυσι και αποφάσισα απο την φετινή σεζόν να ασχολοληθώ σοβαρά και να μπένω σε καθημερινή βάση.Αρκετά όμως είπα για εμένα!!

Πετραδάκι πετραδάκι χτίζουμε τις μεγάλες ομάδες,και πιστεύω ακράδαντα οτι δεν υπάρχουν ούτε μαγικά ραβδάκια,ούτε μυστικές συνταγές,παρά μόνο δουλειά,γνώση,επιμονή,εξυπνάδα και συνεργασία.
Δεν θέλω να μπώ στη διαδικασία να κρίνω τη δουλειά κανενός προπονητή γιατί σίγουρα ο καθένας ξεχωριστά έχει προσφέρει οτι καλύτερο μπορούσε για το καλό της ομάδας,ούτε θέλω να αντιδικήσω με κανένα,γι αυτό άλλωστε όπως θα έχουν διαπιστώσει οι περισσότεροι και ίσως μου το χρεώσουν αυτό,συνειδητοποιημένα ποτέ δεν σχολιάζω στο forum ούτε μετά από επιτυχίες αλλά ούτε μετά από αποτυχίες,αυτό είναι στάση αυστηρά επιλεγμένη απο εμένα και μάλιστα απαράβατη.
Θέλω να κριθώ μόνο για τη δουλειά μου σε περίπτωση εκλογής και οχι πρίν για προσωπικές επιλογές,άλλωστε δεν καλούμε τούς υπόλοιπους προπονητές να μας ψηφίσουν ανάλογα τη συμμετοχή μας στο forum αλλά για το τι θα κάνουμε σχετικά με την Εθνική μας και πως θα την ανεβάσουμε ακόμα πιο πάνω.
Οι εκλογές είναι το σημαντικότερο όπλο για μια Δημοκρατία κι εμείς προσπαθούμε να πείσουμε με τα επιχειρήματα μας εκείνους που θα μας εγκρίνουν η θα μας απορρίψουν.

Οι σκέψεις μου για την Εθνική της επόμενης μέρας:

1. Δημιουργία ομάδας 5 ατόμων που θα κάνουν scouting σε Έλληνες παίκτες και θα καθοδηγούν τούς μάνατζερ για τις προπονήσεις και την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών (αγωνιστικά λεπτά,τραυματισμοί,κ.λ.π.)

2. Κατασκόπους για τούς αντιπάλους μας,αν είναι δυνατόν,για κάθε ομάδα να μπορεί να ασχοληθεί και ένας Κατάσκοπος που θα μου παραδίδει λεπτομέρειες που θα πρέπει να εχω στα υπόψιν.

3. Τηλεδιάσκεψη μέσω skype με την ομάδα scouting και τούς κατασκόπους πρίν τα παιχνίδια για τις τελικές αποφάσεις επιλογής της ομάδας αλλά και των συστημάτων που θα ακολουθήσουμε.

4. Δραστηριοποίηση όσο περισσότερων παικτών γίνεται για να έρθουν πιο κοντά στήν Εθνική και να μπορέσουν να βοηθήσουν ο καθένας απο την πλευρά του.

5. Μετά από κάθε αγώνα να βλέπουμε και να επισημαίνουμε τα λάθη σε δημόσια διαβούλευση για να μπορούμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτά στο μέλλον και να μην επαναληφθούν.

Σκοπός μου είναι να διεξαχθεί ένας δίκαιος εκλογικός αγώνας,με ήθος και τάξη,με επιχειρήματα και προτάσεις.
Θα κλείσω την ομιλία μου με αυτό που συνηθίζω να λέω συχνά και το έχω κλέψει απο τον Che...

"Είμαστε ρεαλιστές, επιδιώκουμε το αδύνατο..."

Καλό αγώνα.

Message deleted