BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Ενα μεγαλο ευχαριστω

Ενα μεγαλο ευχαριστω

Set priority
Show messages by
From: Res
This Post:
77
292573.1
Date: 2/23/2018 4:21:47 AM
LakeRess
III.1
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
Chios B.C
Γεια σας,ειχα καιρο να επιστρεψω στο παιχνιδι αλλα και εγω με την σειρα μου εγινα συνδρομητης του παιχνιδιου!!!
Ηθελα να ευχαριστησω τον Xeftilaikos (142720) για τον χρονο που χαλαει για εμενα τουλαχιστον για να με βοηθησει
για πολλα θεματα που ηθελα και ενα απο αυτα ειναι παιχτης που προπονω και τον φτιαχνω για την ομαδα μου αλλα
και για την εθνικη!!!Πολλα μπραβο λοιπον σε αυτον τον παιχτη (Xeftilaikos (142720) και ελπιζω να γνωρισω και αλλους
παρομοιους σαν και αυτον.
Ο παιχτης που προπονω ειναι αυτος http://prntscr.com/iindc7 ...

Καλη συνεχεια σε ολους!!!

From: Loub

To: Res
This Post:
11
292573.2 in reply to 292573.1
Date: 2/23/2018 8:35:16 AM
Xalki
III.7
Overall Posts Rated:
2424
Second Team:
Xalki II
Φιλε καλησπερα! Μιας και ειδα το μηνυμα σου, πολλα μπραβο καταρχας στον Προπονητη του Ξεφτιλαικου, μου ηρθε η ιδεα στην οποια προπονητες σε ομαδες μεγαλυτερης κατηγοριας, να γινουν κατι σαν μεντορες για προπονητες μικροτερης κατηγοριας σε θεματα οχι μονο προπονησης αλλα και οικονομικα, συστηματα σε παιχνδια κλπ!

This Post:
22
292573.3 in reply to 292573.2
Date: 2/23/2018 9:30:25 AM
Overall Posts Rated:
2525
Μιας και φτιαχτηκε αυτο το νημα θα ηθελα να πω κι εγω ενα ευχαριστω στον ξεφτιλαικο και για την βοηθεια του απο μηνυματα αλλα κυριως για το νημα "newbie:καθε αρχη και δυσκολη". Διοτι αν και επαιζα το παιχνιδι και πριν 8 χρονια και ειχε τυχει να τον εχω και αντιπαλο τοτε, βρηκα πολλες χρησιμες συμβουλες που με βοηθησαν. Οπως και να χει ειναι ωραιο να υπαρχει ενεργη κοινοτητα γιατι ετσι γινετε ενδιαφερον και το παιχνιδι. Ξεφτιλαικος μου χρωστας ενα 50αρικο για αυτα που εγραψα χαχαχα.