BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > U21 Sezona 36

U21 Sezona 36

Set priority
Show messages by
From: Mr.X
This Post:
11
281957.1
Date: 9/5/2016 8:52:26 AM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
Najprej bi se zahvalil vsem ki ste glasovali zame :) Bilo vas je več kot sem pričakoval.
No in sedaj kot vodja U21 reprezentance vam bi rad povedal in zaprosil nekaj stvari.
1.Potreboval bi prostovoljce , ki bi scoutali nabornike vsako sezono in bi dajali napotke za trening.
2.Treniralo se bo po Koperboyevi "Bibliji U21"
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...
Malo bi spremenil, potencial in stopnja trenerja nista tako pomembna kot on tu povdarja , je pa zaželjeno imeti trenerja vsaj stopnje 4.Potencial ni tako pomemben saj če bo igralec treniran vsestransko ga najbrž do 21 leta sploh nebo izpolnil.
3.Že v naprej se opravičujem če nebo nekih odmevnih rezultatov , saj imam občutek da repka vseskozi malo pada po kakovosti.
4.Upam da se prostovoljci javite čimprej in v čim večjem številu da si razporedimo igralce po pozicijah in da bomo čez 2,3 sezone imeli super repko.

Več sledi..

Lp

Last edited by Mr.X at 9/5/2016 8:53:39 AM

From: copatar

To: Mr.X
This Post:
00
281957.2 in reply to 281957.1
Date: 9/5/2016 10:34:08 AM
Overall Posts Rated:
130130

From: Deschamps

This Post:
00
281957.3 in reply to 281957.2
Date: 9/5/2016 11:58:47 AM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15261526
Second Team:
Kerlci II
Kot sem ti že namignil, sem pripravljen sodelovati v vlogi skavta.

Želim ti uspešen mandat, letos sem pred EP kar optimističen!

This Post:
00
281957.4 in reply to 281957.2
Date: 9/5/2016 3:21:37 PM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
Si se z (y) javil za skavta :D Potem smo vsi.

palca11- Hayastan NT coach bo skrbel za centre se je že javil.
KOMET123 , copatar in Deschamps se pa še zmenite katerim igralcem bi vi pomagali.

Seveda za nasvet za trening se lahko name obrnete , bo pa pomojem najlažje da uporabite priročnik od Koperboya Trening U21 igralcev.
Če bi se še kdo javil naj mi sporoči tu ali pa na BB-pošto.

Lp

This Post:
00
281957.5 in reply to 281957.4
Date: 9/20/2016 11:30:08 AM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
Da se malo javim.
Po 2 tekmah imamo 2 zmagi, sicer proti lažjim nasprotnikom ampak vseeno povsod šteje le zmaga.Sedaj imamo 5 naslednjih tekem enakovrednega nasprotnika , zato bo pripravljenost igralcev igrala veliko vlogo.Upam da nam uspe priti v naslednji krog(biti prvi ali 2 v skupini).
Drugače sem pa kar zadovoljen z repko. Imamo sicer ogromno luknjo na položaju 2,3.Pravega krila sploh nimamo , zato te položaje krpam z organizatorji in krilnimi centri.No to nebo noben problem dokler se bo držala visoka pripravljenost.
Toliko iz moje strani.

Lp

This Post:
11
281957.6 in reply to 281957.5
Date: 10/24/2016 11:29:59 AM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
Pa je rednega dela konec. Končali smo z zmago , ampak žal smo v zadnji sekundi dobili koš ki nas je stal 4 mesta v skupini.Glede na roster kakršnega smo imeli tudi več kot to ni bilo za pričakovati.Žal mi je da tekme z grčijo nismo dobili , če bi jo bi najverjetneje končali na 3jem mestu ki pa še vedno ni dovolj za napredovanje.Upam da bo z naslednjo generacijo več sreče.Pri tej žal ni šlo.Nismo imeli Krilnih igralcev , praktično nobenega.Najbolj primerna za to sta bila Nastja Cigale in Bane Grohar , kar je žalostno.Zunanji igralci niso imeli zunanje obrambe na nivoju , pa tudi scorerja ni bilo.S takimi je težko karkoli kombinirati.Da o centrih ne govorim.Imeli smo enega nad 30k plače ki je zgledal kot center na začetku sezone pa še ta je vrhunec svoje pripravljenosti doživel šele v zadnjem tednu pa še ta je bila zadovoljiva(7).Amrožič in Murovec sta potenciala za člansko repko , ostali so pa ne bodo prišli čez nivo 2 lige , žal.

Mi je bilo pa zelo všeč vodit to ekipo ne glede na slabe rezultate.

Lp

From: Deschamps

This Post:
11
281957.7 in reply to 281957.6
Date: 10/24/2016 1:35:13 PM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15261526
Second Team:
Kerlci II
Čestitam za zmago! Tudi uvrstitev je bolj ali manj pričakovana, čeprav smo bili konkurenčni vsaki ekipi v skupini in lahko bi se izpletlo tudi bolje, a smo imeli tudi to smolo, da so Finci iz 6. bobna tokrat bili odlični in so se celo uvrstili naprej.

Pri krilih sem ob koncu svojega mandata računal na Murovca, ki bi lahko bil zelo spodoben, a žal se ga je lastnik nato odločil prodati ravno na začetku sezone in od njega mislim da nisi imel nič, sedaj niti nevem, ali se trenira( če ga smatraš za kandidata za člane, to upam da pomeni, da se). Sicer pa so krilni igralci res večni problem U21 reprezentanc, tudi v prejšnjih generacijah je bila ta pozicija najbolj problematična.

Vseeno pa mislim da je bilo v tej generaciji nekaj kar dobrih igralcev, tako da moraš malo znižati standarde ;) Omerzu in Koren imata verjetno TSP že čez ali zelo blizu 100 in sta tudi v primarnih skillih dobra, Simonič se mi je zdel zelo dober PF (nevem koliko se je treniral), itd. Vsaj glede na prejšnja leta. Šuterje sem pa tudi jaz pogrešal.

Edino, kot sem ti na začetku sezone že napisal na zs: Mislim, da si vseeno prehitro odpisal Bruna Volovca (38238055), ki se je to sezono tudi pri novem lastniku treniral in vseeno mislim, da bi (je) bil naš daleč najboljši center. Vsaj v reprezentanci bi že moral biti, pripravljenost gor ali dol, to že zatežiš.

Samo tako na hitro, kot dobronamerne pripombe ;) Sicer pa veliko sreče v naslednji sezoni! Jaz že treniram dva 19-letnika, en mislim, da bo zelo koristen v U21, drugi pa upam, da tudi! Glede na to, da število slovenskih uporabnikov vztrajno pada, bo v U21 vedno težje vzdrževati nek nivo, a če bodo managerji ugotovili, da je, vsaj v 2. in 3. ligi, trening mladih igralcev daleč najbolj učinkovit način izgradnje kluba, bi vseeno lahko izboljšali dosežke naše U21.