BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > Volitve za NT-35.sezona

Volitve za NT-35.sezona

Set priority
Show messages by
From: copatar
This Post:
00
279724.1
Date: 5/30/2016 1:19:13 AM
Overall Posts Rated:
130130
Čestitke LA-Clementinotu za izvolitev NT selektorja

Moram priznati,da sem ,kar buljil ob izidu volitev.Ne morem verjeti,da je Gover dobil samo 5 glasov v primerjavi s LA-Clemen. 25 glasovi.Časi se menjajojo,uporabniki se menjajo,lovrike pa ostajajo.Trenutni trend volitev se giblje v bolj publicistične vode oz udestovanje in sklepanje prijatelskih vezi na forumih.
Mislim,da bo NT v dobrih rokah s pomočjo dobrih pomočnikov,ki jih ne manjka v naši SLO skupnosti.

This Post:
00
279724.3 in reply to 279724.2
Date: 5/30/2016 2:58:37 AM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15261526
Second Team:
Kerlci II
Čestitke novemu selektorju tudi iz moje strani.

Če fazer ne bi tudi sam podprl Clementina, bi tudi sam dvakrat premislil, koga bom volil, tako pa ni bilo treba. Zakaj bi oddal glas za nekoga, ki še sam sebe noče? Pa brez zamere... Ampak mislim, da bi vsak moral stati za svojo kandidaturo.

This Post:
11
279724.4 in reply to 279724.2
Date: 5/30/2016 3:25:52 AM
Overall Posts Rated:
335335
Pozdravljeni in hvala najprej za vaše zaupanje in večinsko podporo s katero sem bil danes uradno izvoljen za novega selektorja reprezentance. Trenutno že opravljam prve analize v svoji novi vlogi v kratkem pa bom stopil tudi v stik z nekaterimi uporabniki, ki imate največ izkušenj v svetu BB in na reprezentančnem nivoju, da izoblikujemo eno dober strokovni štab, ki ga reprezentančna raven zagotovo zahteva :)

Če se še dotaknem na post copatarja, razumem da tisti ki se spomnimo goverja, bi pričakovali več glasov tudi zanj, oz. zagotovo zmago, če bi še vedno obstajal pod istim imenom in brez predaha vodil svoj klub, vendar kot je rekel sensiman, "generacija" se je v tem obdobju menjala odkar njega ni bilo oz morda kar dve odkar je nazadnje vodil reprezentanco in osvajal lovorike, zato ga skupnost premalo pozna.
Kar se pa mene tiče, jaz sem tukaj dovolj dolgo da me skupnost pozna, tako tisti iz skupnih lig kot tisti s katerimi nisem nikoli igral, definitivno pa nisem zmagal zaradi kakšnih prijateljskih vezi na forumih. V primerjavi z nekaterimi uporabniki ki ste res izjemno aktivni na forumu si jaz zagotovo kandidature nisem moral graditi na podlagi poznanstev iz foruma, za kandidaturo pa sem se odločil zaradi luknje ki je nastala na mestu selektorja in pomanjkanju časa nekaterih primernih kandidatov katerega imam sam trenutno več kot dovolj, da se lahko delu maksimalno posvetim, prav tako pa motivacije ne manjka in verjamem v svoje delo. Še enkrat hvala vsem, ki ste mi izrazili zaupanje in glasovali zame, sedaj pa zavihamo rokave in akcija, Evropsko prvenstvo je pred vrati :)

Last edited by Mod-Clementino at 5/30/2016 3:40:00 AM

This Post:
00
279724.5 in reply to 279724.4
Date: 5/30/2016 4:51:55 AM
Overall Posts Rated:
2121
Čestitke za izvolitev! :) Tebi in ekipi, ki si jo boš izbral želim čim več uspehov in dobrih tekem.
Lepo bi bilo, če bi tu na forumu kaj pisali o tekmah, kakšna poročila ali kaj podobnega, če bo seveda čas. Tako bi se povečalo zanimanje za reprezentanco, tekme in tekmovanje nasploh.

This Post:
00
279724.6 in reply to 279724.4
Date: 5/30/2016 4:56:50 AM
Savlje BC
SKL
Overall Posts Rated:
610610
Second Team:
Berlin BC
Čestitke, več kot zasluženo!

Kot je bilo rečeno, gover je že mogoče veliko naredil za SLO skupnost v preteklosti, ampak dejstvo je da veliko uporabnikov ki so trenutno aktivni, tega ne vedo oziroma se ga ne spomnijo. Zase recimo lahko rečem da v obdobju ko je bil selektor, sam še nisem spremljal NT, niti nikoli nisem imel stika z njim ali karkoli drugega in razen imena o njem ne vem ničesar, pa igram od 16. sezone dalje Tako da, ni presenetljivo vse skupaj. Veliko lažje je zaupati managerju, ki je aktiven že vrsto let in je tudi dokazal da je sposoben vodenja ekipe na najvišjem nivoju v zadnjih sezonah, obenem pa ima motivacijo in čas za delo selektorja.

Clementino, želim ti obilo sreče in upam da boš Slo repko popeljal še višje!

This Post:
11
279724.7 in reply to 279724.6
Date: 5/30/2016 5:10:47 AM
Overall Posts Rated:
335335
Hvala za pozitivne želje, vsekakor se bom trudil po svojih najboljših močeh za uspehe naše reprezentance :)

Tudi kar se tiče foruma in poročila reprezentančnih tekem je moj namen redno objavljati vso dogajanje in s tem tudi privabiti uporabnike k aktivnem spremljanju reprezentančnih akcij. (y)

This Post:
00
279724.8 in reply to 279724.4
Date: 5/30/2016 11:35:34 AM
Overall Posts Rated:
130130
Dobro
Saj je ok.Zaslužiš si,da vodiš NT,po vseh teh sezonah v BB/SKL in lovrikah.Tvoje udestovanje na forumih,pa je dobrodošlo,da motiviraš še druge k debati.Nekaterim staroselcem, je pač Gover ikona in ga zato brezkompromisno podpiramo.Tebi zelo privoščim vodenje NT,čeprav si pometel s staroselsko ikono.Naj ti bo to v čast
l.p.

This Post:
00
279724.9 in reply to 279724.8
Date: 5/30/2016 2:52:25 PM
Overall Posts Rated:
335335
Dobro :)
Saj je ok.Zaslužiš si,da vodiš NT,po vseh teh sezonah v BB/SKL in lovrikah.Tvoje udestovanje na forumih,pa je dobrodošlo,da motiviraš še druge k debati.Nekaterim staroselcem, je pač Gover ikona in ga zato brezkompromisno podpiramo.Tebi zelo privoščim vodenje NT,čeprav si pometel s staroselsko ikono.Naj ti bo to v čast (y)
l.p.

Te povsem razumem in se strinjam da je gover ikona BBja, vsekakor mi je v čast in definitivno želim upravičit zaupanje večine ki je glasovala zame. V BBju sem vztrajal tudi čez težje čase, ko je primanjkovalo časa, ko je že zmanjkovalo volje, ko je bilo treba vse nanovo, trenutno pa sem zopet poln elana in imam več prostega časa, zopet se počutim motiviran kot pred leti, ko sem lovil svoje prve lovorike, zato je funkcija selektorja zame prišla res ob idealnem trenutku in se ji bom maksimalno posvetil (y)

This Post:
00
279724.10 in reply to 279724.9
Date: 5/30/2016 5:54:19 PM
Prekmurje Storks
III.3
Overall Posts Rated:
162162
Second Team:
Prekmurje Farmers
čestitke tudi z moje strani

This Post: