Selam millet
Öncelikle seçim konuşması için biraz geciktim kusura bakmayın.
Milli takımda malesef çoğu as oyuncumuz artık yaşlandı ve özellikleri düşüşe geçebilir. O yüzden alttan gelen oyuncuların doğru yönlendirmeliyiz. Burada belirtmek istediğim bir şey var.
(32633)Teselli şampiyonasında malesef takımımız sadece içerden taktiklerle etkili oynayabildiği için mghye takılıp elendik.(Yanlış anlaşılmasın seçilen taktiği eleştirmiyorum.) Bu yüzden artık mtde daha fazla taktik kullanabilmek için alttan gelen oyuncuları biraz daha çeşitlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla dış taktiklerle oynayamamızın en büyük sebebi gardlarda ki menzil eksikliği. Halbuki gardlarımızdan dış hücumlardan verim alabilseydik elimizde ercüment gibi her taktikte etkili olabilecek bir uzun varken içeri baka hapsolmayacaktık.
Yeni gelecek oyuncularan bahsettim. Onunla ilgili de tmac1(serdar) sağolsun bir veritabanı oluşturdu. Ordan takipe alacağımız oyuncularla bir havuz oluşturmayı planlıyorum. Bunun sonucunda ilerde daha esnek yapıda olacak bir kadro kurmayı amaçlıyorum.
İşin taktik kısmına gelirsek geçmiş tecrübelerimize baktığımızda içeri bak yine bizim için en iyi seçim olacaktır fakat isolation gibi taktiklere daha fazla önem vermeyi düşünüyorum.
Taktik konusunda yardım alacağım kişiler var fakat buraya isim yazarak işin taktik kısmının sadece o kişilere indirgenmesini istemiyorum. Milli maçlardan önce herkes ister bb mailden ister milli takımın başlığından taktik konusunda yardımcı olabilir. Herkesin düşüncelerini duymak isterim.
Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar elbet konuşmamda eksik kalmış yerler vardır. Eğer merak ettiğiniz bir şey varsa ''Milli Takım Seçimi Tartışma Başlığı '' nda sorarsanız cevaplamaya çalışırım.
Bütün adaylara başarılar !