BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Milli Takım Seçim Demeçleri

Milli Takım Seçim Demeçleri (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Revenge
This Post:
00
269264.2 in reply to 269264.1
Date: 4/29/2015 5:14:22 PM
Overall Posts Rated:
8989
Merhaba Millet

Öncelikle Milli takıma adaylığımı koyuyorum.Sizlerle şahsi fikirlerimi paylaşmak ve nedenlerimi sıralamak istiyorum:

Kendi fikrimi soracak olursanız Milli Takımda istikrarın devam etmesi taraftarıyım fakat bunu yaparken diğer seçenekleri tamamen görmezden gelmek haksızlık olur.

Bu iki sezon boyunca kendi takımıma çok fazla vakit harcamama gerek kalmayacak U21e seçilen as oyuncularımdan dolayı ve onların formlarını diğer herşeyden öne koyacağımdan hedeflerimi gayet düşük tutarak tanking dediğimiz olayı,geçen sezondan yapmış olduğum planı devreye sokacağım.Bu yüzden Milli Takım için gerekli zamanı rahatça sağlayabileceğimi söyleyebilirim.

İstikrar demiştim,öyleyse niye aday oluyorum? Bunu az çok şöyle açıklayabilirim.Oyundaki tekdüzelikten sıyrılmak Milli Takımda çoğumuza fantastik gelebilecek olayların üstünde durmak için uğraşacağım bu ise bazı taktikleri sürekli önde tutup diğerlerini görmezden gelmek demek olmayacak.Gerçekçi bir bakışla genel olarak söyleyebileceğim önceliğim "Önce Defans!" olacaktır.

Son olarak bu tip tecrübeyi yaşamanın benim için güzel bir olay olacağını düşünüyorum.

Saygılar ve sevgilerle

Çağdaş

This Post:
55
269264.4 in reply to 269264.3
Date: 4/30/2015 5:47:04 AM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
Selam millet

Öncelikle seçim konuşması için biraz geciktim kusura bakmayın.

Milli takımda malesef çoğu as oyuncumuz artık yaşlandı ve özellikleri düşüşe geçebilir. O yüzden alttan gelen oyuncuların doğru yönlendirmeliyiz. Burada belirtmek istediğim bir şey var.

(32633)

Teselli şampiyonasında malesef takımımız sadece içerden taktiklerle etkili oynayabildiği için mghye takılıp elendik.(Yanlış anlaşılmasın seçilen taktiği eleştirmiyorum.) Bu yüzden artık mtde daha fazla taktik kullanabilmek için alttan gelen oyuncuları biraz daha çeşitlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla dış taktiklerle oynayamamızın en büyük sebebi gardlarda ki menzil eksikliği. Halbuki gardlarımızdan dış hücumlardan verim alabilseydik elimizde ercüment gibi her taktikte etkili olabilecek bir uzun varken içeri baka hapsolmayacaktık.

Yeni gelecek oyuncularan bahsettim. Onunla ilgili de tmac1(serdar) sağolsun bir veritabanı oluşturdu. Ordan takipe alacağımız oyuncularla bir havuz oluşturmayı planlıyorum. Bunun sonucunda ilerde daha esnek yapıda olacak bir kadro kurmayı amaçlıyorum.

İşin taktik kısmına gelirsek geçmiş tecrübelerimize baktığımızda içeri bak yine bizim için en iyi seçim olacaktır fakat isolation gibi taktiklere daha fazla önem vermeyi düşünüyorum.

Taktik konusunda yardım alacağım kişiler var fakat buraya isim yazarak işin taktik kısmının sadece o kişilere indirgenmesini istemiyorum. Milli maçlardan önce herkes ister bb mailden ister milli takımın başlığından taktik konusunda yardımcı olabilir. Herkesin düşüncelerini duymak isterim.

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar elbet konuşmamda eksik kalmış yerler vardır. Eğer merak ettiğiniz bir şey varsa ''Milli Takım Seçimi Tartışma Başlığı '' nda sorarsanız cevaplamaya çalışırım.

Bütün adaylara başarılar !

This Post:
11
269264.5 in reply to 269264.4
Date: 4/30/2015 6:10:12 AM
I_AM
IV.2
Overall Posts Rated:
2626
Bir iddaam yok, uzun seçim konuşmasına da gerek yok. Kim gelirse gelsin elinden geleni yapıp Türk Milli Takımını en iyi yere getirmek için uğraşacaktır. Ben de dahil burada aday tüm arkadaşlar bu bilgiye ve tecrübeye sahiptir. Milli Takımın başında beni görmek isteyen arkadaşların oylarını bekliyorum. Saygılar..

I_AM

This Post:
11
269264.6 in reply to 269264.5
Date: 5/1/2015 8:27:47 AM
Overall Posts Rated:
202202
bu sezon bir değişiklik yapıp mt için aday olmaya karar verdim....
seçilmem durumunda başarı sözü kesinlikle veremem... sadece takımıma gösterdiğim ilgiyi mt için harcayacağıma söz verebilirim...

artılarım :

oyun ortamında çok samimi olduğum ya da kavgalı olduğum hocalarımız olmadığı için en azından mt hakkında gereksiz/gerekli spekülasyonlar olmayacaktır...

oyunu 16. sezondan beri oynuyorum ve tbl seviyesinde de mücadele etmiş bir oyuncuyum.

kesinlikle fikirlere açığım, gerek kadro gerekse taktik konusunda tavsiye isteyeceğim....

not: uzun zamandır aklımda olan bir şeyi denemeyi düşünüyorum.... u-21 geleceği olan, öncelikle Türk takımları tarafından ant alan 19-20 yaşındaki oyuncuları mt kadrosuna alıp,önemsiz maçlarda dk almalarını sağlamayı planlıyorum. bu uygulama ile bu oyuncular 21yaşında u21 kadrosuna daha tecrübeli olarak katılabilirler...

elbette bu proje ciddi şekilde değerlendirilmeli ve 2-3 oyuncu çok ciddi takip edilmelidir...

son olarak kim ne derse desin "ARIZA" Ali Rıza'yı mt kadrosuna alacağım :)) oy veren bunu bilerek versin...

Last edited by mustafa78 at 5/1/2015 9:11:53 AM