Jaz standardno vlagam 10k/teden, torej 140k na sezono. V 8 sezonah igranja sem tako za draft zapravil 1.12mio, dobil pa sem 2 dobra igralca (potencial večno slaven in NKI), ter še enega igralca s potencialom ključni igralec ekipe, ki sem ga treniral. Ostale igralce sem bodisi odpustil ali pa prodal po majhnih cenah (cca 1k).
NKI igralca sem po treh sezonah treninga prodal za slab milijon, drugega treniranca za 200k, torej sem z denarjem ravno nekje na ničli. No, imam še večno slavnega Berlaka, ki je verjetno po trenutnih cenah vreden kar nekaj milijonov, tako da dolgoročno gledano se mi je vlaganje v draft obrestovalo. Res pa, da bi verjetno tudi v primeru nevlaganja dobil nekaj pametnega... Ampak teh 140k na sezono že nekako sprejmem, ni tako veliko in dobiti dobrega slovenca je vredno precej več. Sploh pa so cene na trgu vedno višje, zato teh 140k pomeni vedno manj

No, letos pa sem dobil enega zvezdnika, ki bi ga verjetno lahko spravil v U21 in potem prodal za soliden denar... In to kljub temu, da sem izbiral med zadnjimi. Je pa res, da sem po draftu vedno malo razočaran hehe.