538 online at 14:32:21

BuzzerBeater Forums

BB Hellas > ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2014 ΑΡΗΣ-ΠΑΟ

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2014 ΑΡΗΣ-ΠΑΟ

Set priority
Show messages by
This Post:
11
254927.1
Date: 2/8/2014 2:23:16 PM
Overall Posts Rated:
186186
Ανοιγω το νημα σχεδον για ενα 24ωρο
για να πουμε ολοι τις αποψεις μας για το αυριονο ματς!

Θα ειναι ντερμπι?
Κανεις δεν ξερει ... μακαρι .... για τη χαρα του μπασκετ!

Θα κερδισει ο καλυτερος?
Κανεις δεν ξερει .... μακαρι ..... για να ανεβει το επιπεδο του ελληνικου μπασκετ!

Θα γινουν επεισοδια?
Κανεις δεν ξερει.... μακαρι οχι .... για να κερδισεις και αλλους φιλαθλους!

Θα αλλαξει το ελληνικο μπασκετ αν κερδισει ο Παναθηναικος?
Δεν νομιζω να αλλαξει κατι .... μακαρι ομως!

Θα αλλαξει το ελληνικο μπασκετ αν κερδισει ο Αρης?
Εν μερη ναι αμεσα θα ανεβει ο ΠΑΟΚ και αμεσα θα φανει οτι και αλλες ομαδες περαν των 2 εχουν στοχους να διεκδικησουν.... μακαρι ομως!

Θα παιξει ρολο η διαιτησια?
Λαθος ερωτηση.... μακαρι ΟΧΙ!

Θα επρεπε ισως... λεω ισως... να κερδισει ο ΑΡΗΣ?
Για μενα ακρως αντικειμενικα ΝΑΙ..... για πολλους λογους! θα τους αναφερω παρακατω!

Θα επρεπε να υπαρχουν φιλαθλοι στο γηπεδο?
Για μενα και παλι ΝΑΙ δεν πολεμας κατι που φοβασαι με αποχη!!! αν ειναι επειδη υπαρχει το AIDS να μη κανουμε ΣΕΧ!!!

ΤΕΛΟΣ απο μενα οι ερωταποκρισεις....
Λοιπον παρολο που ειμαι Αρειανος θα ειμαι αντικειμενικος σαφης και γρηγορος...
Σαφως ο ΠΑΟ ειναι καλυτερη , πληρεστερη, βρισκεται γενικα σε καλη φορμα και ειναι εμπειροτερη ομαδα και εχει το προβαδισμα για τη νικη... απλα ειναι ενα παιχνιδι κυπελλου και εκει ειναι που διαφερει !
σε ενα παιχνιδι ολα μπορουν να γινουν και εκει ειναι που ο ενθουσιασμος των νεων παικτων του Αρη μπορει να κανει τη ζημια....
Ο ΠΑΟ εχει επιφορτισμενο προγραμμα τις τελευταιες βδομαδες και ερχονται ακομα πιο δυσκολα ματς ενω ο ΑΡΗΣ προσπαθει να βρει τα πατηματα του μετα την αλλαγη προπονητη οποτε και εκει δεν ξερουμε αν ο ενας θα κανει οικονομια δυναμεων ή αν ο αλλος θα ψαχνει να βρει τροπο να πλησιασει τους παικτες του οπως ο Αγγελου....
Το μυαλο μου αχταρμας ... ποναει..... παντως αν θελει ο ΑΡΗΣ να ελπιζει στη νικη θα πρεπει να μπουν τα πρωτα κρισημα καλαθια ωστε να μη πεσουν οι παικτες ψυχολογικα και κθνηγαν στο σκορ που φυσικα θα ειναι κατι αδυνατο να καταφερει λογο διαφορα εμπειριας!!!

Αυτα τα λιγα μπορω να γραψω χιλιαδες λεξεις αλλα δεν εχει νοημα
2 τεραστιοι μπασκετικοι συλλογοι απο τους μεγαλυτερους στην Ευρωπη αναμετρουνται....
απλα σαν φιλαθλος του μπασκετ ... μακαρι να κερδισει ο αδυναμος....
και αυτος ειναι η ομαδα μου....
επιτελους πρεπει να εχουν περισσοτερες απο 2 ομαδες στοχους σε αυτο το αθλημα... ειναι ασχημο να ξερεις οτι πριν να ξεκινησει το πρωταθλημα θα εισαι κομπαρσος καπου.....

ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ

ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!

Last edited by autokratoras78 at 2/8/2014 4:25:41 PM

This Post:
00
254927.2 in reply to 254927.1
Date: 2/8/2014 8:39:18 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Ευτυχώς μετά από χρόνια δεν βλέπουμε πάλι τον ίδιο τελικό. Ευτυχώς. Είπαν να σπάσουν την μονοτονία μια φορά. Τώρα σε δέκα χρόνια ξανά.

Κακά τα ψέματα ο παναθηναϊκός έχει σχεδόν όλες τις πιθανότητες με το μέρος του αλλά όπως είπες είναι ένα παιχνίδι και πότε δεν ξέρεις. Πιστεύω ότι και να μπορεί αύριο ο Άρης ή διαιτησία δεν θα αφήσει. Θα ήθελα να το πάρει ο Άρης ειλικρινά. Και αυτό το λέει ένας παοκτσης μέχρι το κόκαλο αλλά πάνω από όλα φίλος του αθλήματος.

This Post:
00
254927.4 in reply to 254927.3
Date: 2/9/2014 11:37:40 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Αν και Παναθηναικός θα ήθελα πολύ (και θα ήταν σημαντικό) να κερδίσει σήμερα ο Άρης.

Κακά τα ψέματα όμως , αυτό θα ήταν έκπληξη super πρώτου μεγέθους, αυτός νομίζω είναι και ο λόγος που το ματς δεν έχει πάρει την δημοσιότητα που αναλογεί στην ιστορία των δύο ομάδων

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
254927.5 in reply to 254927.4
Date: 2/9/2014 12:19:00 PM
Overall Posts Rated:
7070
Εγώ πάλι είμαι Ολυμπιακός οπότε είμαι πικραμένος από την ήττα στον ημιτελικό εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος. Χάσαμε ένα τίτλο και φέτος από νωρίς πάμε να διεκδηκήσουμε τους δύο άλλους αν και δεν έχω πολύ εμπιστοσύνη στη φετινή ομάδα του ολυμπιακού.

Μακάρι το παιχνίδι να είναι ντέρμπι και ο Άρης να πέσει μαχόμενος μέχρι το τελευταίο λεπτό!!!

The enemy of good is...the better!
This Post:
00
254927.6 in reply to 254927.5
Date: 2/9/2014 12:41:28 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
Καταρχην συγχαρητηρια για ανοιγμα του θεματος...Κατα δευτερον μπαλακι δεν εχει γιατι για ακομα μια φορα με εστησες σημερα...Τα του ματς σημερα παιζουν οι δυο απο τρεις μεγαλυτερες ομαδες της Ελλαδος. Η αλλη ειναι ο Ολυμπιακος...Συγγνωμη για τους φιλους μου τους παοκτσηδες αλλα παω βαση τιτλων...
Η ομαδα του 20ου αιωνα ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ του ελληνικου μπασκετ απεναντι στο μεγαλο παναθηναικο. Τι να πρωτο θυμηθουμε εμεις οι παλιοι???για τους νεους υπαρχει το youtube....Τις αξεχαστες Πεμπτες που επαιζε ο ΑΡΗΣ της Ελλαδας στην Ευρωπη και εκλειναν τα ΠΑΝΤΑ ακομη και τα θεατρα??τον ευρωπαικο τιτλο απενατι στην τουρκικη Τοφας το 97 οταν χασαμε μεσα στο Παλε και κερδισαμε μεσα στην καρδια της Τουρκιας αναγκαζοντας τους να εκκενωσουν το γηπεδο??Το final four του 98 οταν ο μεγαλος ΑΡΗΣ το κατεκτησε με 6 κυριολεκτικα παικτες αποκλιοντας τον Παναθηναικο στον ημιτελικο και την μετεπειτα πρωταθλητρια Αεκ στον τελικο???που κατεβηκε ο τρελο Ιταλος Super Μαριο Μπονι για να παιξει σε εκεινο το ματς. Που ο τεραστιος παικτης Ζαρκο Πασπαλι (ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΞΕΝΟΣ που περασε απο Ελλαδα) επαιξε τραυματιας??Τι να θυμηθουμε τον τελικο της ντροπης στο Λιντο απεναντι και παλι στον Παναθηναικο οπου για νικηθει ο Αρης βοηθησαν τα γκρι κορακια σπρωχνοντας απροκαλυπτα τον Παναθα???Και τελος τον τελευταιο μεχρι στιγμης τιτλο του αυτοκρατορα απεναντι στον Ολυμπιακο το 2005....
Αυτα τα ολιγα πριν το ματς..Ευχομαι να διαψευστω, αλλα αν δεν νικαει ο Παναθηναικος ευκολα, οι διαιτητες θα αναγαστουν να τον σπρωξουν...Βεβαια ο Παναθηναικος εχει πολυ καλυτερη ομαδα για να μην ξεγελιομαστε...
Καλο ματς να χουμε!!

This Post:
00
254927.7 in reply to 254927.1
Date: 2/9/2014 2:50:38 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
ολοι συμβαλλαμε στη γιορτη που εστησε η ΕΟΚ για να δωσει το κυπελλο στον Παναθηναικο και το πρωταθλημα στον Ολυμπιακο. Ο τελικος παρωδια κακως εγινε στο Ηρακλειο στο ΟΑΚΑ επρεπε να γινει αφου ετσι και αλλιως ηταν γνωστο ποιος θα το παρει...Περα απο αυτα συγχαρητηρια στον Παναθηναικο...
Υ.Γ. Μινιτς παραιτησου χτες!!!εισαι πολυ λιγος
Υ.Γ.2 Αρβανιτη φερε τον Γιαννακη χτες...

This Post:
00
254927.8 in reply to 254927.7
Date: 2/9/2014 3:22:53 PM
Overall Posts Rated:
419419
Υ.Γ. Μινιτς παραιτησου χτες!!!εισαι πολυ λιγος

Φίλε μου, αυτό δεν το καταλαβαίνω αν το λες μόνο για τον σημερινό τελικό, εκτός και αν το λες ειρωνικά ή ξέρω γω... Ο Άρης έπαιζε με 5άρι τον Ασημακόπουλο, έχει μόνο Έλληνες και πιτσιρικάδες κατά βάση και αντιμετώπιζε τον ΠΑΟ, που φαντάζομαι δεν έχει παίχτη (βασικούς και πάγκο) που να μην έπαιζε καραβασικός και πενταδάτος στον Άρη.

Εντελώς αντικειμενικά, δεν νομίζω ότι μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο ο Άρης από αυτό που είδαμε... Τι θα μπορούσε να κάνει ο Μίνιτς δηλαδή;

This Post:
11
254927.9 in reply to 254927.8
Date: 2/9/2014 3:49:50 PM
Overall Posts Rated:
186186
και αφου τελειωσε
δεν ειναι κριμα ρε μεγαλε Παναθηναικε
να δινεις πατηματα στον Αρη
τυπου οτι ειχες μονομερως φιλαθλους?
κριμα ειναι πραγματικα
τα παιδια φανηκε και το καταλαβα απο το 3ο τριποντο
στην αρχη του 3ου δεκαλεπτου ετρεμαν τα χερια τους....
και τους κοπηκαν τα ποδια!!!
δικαιη η επικρατηση του Παο αλλα κριμα ρε ετσι κριμα και για τον κοσμο των ομαδων

This Post:
11
254927.10 in reply to 254927.8
Date: 2/9/2014 3:53:10 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
το λεω καθαρα γιατι εχω απαιτησεις απο τον προπονητη μου...δεν μπορει να παιζεις με το Ρεθυμνο και να σου κανουν σερι 15-0 μεσα στο Παλε και να μην παιρνεις ταιμ αουτ...δεν μπορει να με παιζεις σημερα σε ολο το δευτερο ημιχρονο με τον Ασημακοπουλο (καλος φιλοτιμος αλλα 40 χρονων!!) να μην εχεις μεσα Βεζενκοφ 4αρι, Χαριση 5αρι και να διασυρεσαι ετσι απλα..Ενταξει ειπαμε Παναθηναικος ειναι αλλα οχι και ετσι....δηλ. ο ΚΑΟΔ καλυτερος απο εσενα ειναι??... ισως να μαι λιγο υπερβολικος αλλα οι αρειανοι της γενιας μου ξερουμε τον Αρη αλλιως...Και τον προπονητη τον θελουμε για να βλεπουμε κατι μεσα στο γηπεδο οχι μαριονετα στη φιεστα που στηθηκε για τον Παναθα...
Η νικη του Παναθηναικου ειναι περα για περα δικαιη για να ξεκαθαριζω τη θεση μου...

This Post:
00
254927.11 in reply to 254927.10
Date: 2/9/2014 3:56:42 PM
Overall Posts Rated:
186186
εχεις απολυτο δικαιο
αλλα τι να κανουμε ψωνιζουμε απο τις εκπτωσεις
ο Ασημακοπουλος ηταν σαν τον Καραδημο σημερα
αιντε θα σε βαλω και μπαλακι γιατι τα γραφεις ωραια
δεν ειμαι τσιγγουνης σαν εσενα κουμπαρε