BuzzerBeater Forums

Hellas - III.16 > Season 26

Season 26

Set priority
Show messages by
This Post:
11
252454.2 in reply to 252454.1
Date: 12/25/2013 2:08:27 PM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Χρόνια πολλά παιδιά και καλές γιορτές σε όλους!!!
Καλή σεζόν να έχουμε με ωραία παιχνίδια! Εγώ δύσκολα να βοηθήσω σ αυτό καθώς αποφασίστηκε ανανέωση του ρόστερ μετά από πολλές σεζόν και αρκετές ανεπιτυχείς προσπάθειες να ανεβούμε στη II...Οπότε μάλλον θα είναι και η τελευταία σεζόν σ αυτή τη κατηγορία (μέχρι την επόμενη δλδ... :P)
Καλωσόρισες φίλε Nickleon...γενικά το φόρουμ της κατηγορίας είναι λίγο νεκρό...ας ελπίσουμε να υπάρχει λίγο περισσότερη συμμετοχή!

Last edited by Fearless pigeon at 12/25/2013 2:09:14 PM

This Post:
00
252454.3 in reply to 252454.1
Date: 12/25/2013 7:18:55 PM
Overall Posts Rated:
2727
Νίκο καλωσήρθες πίσω!! Πως και αυτό το ξαφνικό? Ουσιαστικό δεν πέτυχες κανέναν από τον "παλιό" όμιλο γιατί την δική μου ομάδα την έχει αναλάβει πλέον ο μπέμπης.. ;)

This Post:
11
252454.5 in reply to 252454.4
Date: 12/26/2013 6:02:25 PM
Batsi
A1
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Καλώς ήρθες Νίκο..!!!
Ίσως είσαι μια ελπίδα για να ζωντανέψουμε το φόρουμ)
Καλες γιορτές σε όλους!!
Να χουμε καλή σεζόν και να τα λέμε στο φόρουμ όχι όπως την προηγούμενη σεζόν..

Υ.Γ Εγώ τον Ατρόμητο τον είχα για φαβορί πέρσυ κι αφού δεν τα κατάφερε τον είχα και για φέτος αλλά μετά την απόφαση του να μην διεκδικήσει άνοδο μένουμε χωρίς φαβορί :Ρ ... ξανασκέψου το φίλε ;)

This Post:
00
252454.6 in reply to 252454.5
Date: 12/27/2013 5:49:22 AM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Για σου φίλε Johnny κ χρόνια πολλά!!!
Δυστυχώς οι ηλικίες των παικτών μου είχαν ξεφύγει αρκετά οπότε σκέφτηκα ότι θα ήταν ανούσιο να τους κρατάω να πέφτουν τα skills τους και να διεκδικήσω μια άνοδο η οποία στη τελική δεν ξέρω αν θα μου πρόσφερε και κάτι ιδιαίτερο αφού πάλι την επόμενη σεζόν θα έπρεπε να τους πουλήσω και θα έπαιρνα και πολύ λιγότερα χρήματα πιθανώς.

Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα κ λίγο από την τρίτη χαμένη προσπάθεια ανόδου και ίσως να έπαιξε κ αυτό το ρόλο του! Και αν πεις ότι με τους Τρομοκράτες την σεζόν 24 πέσαμε πάνω σε ντουβάρι...με Saltrick και Skinheads ίσως να είχα καλύτερη ομάδα αλλά λίγο οι γνώσεις των 2 αυτών παιδιών για το παιχνίδι λίγο ο Θεός του buzzer δεν μας άφησαν να πάμε στα σαλόνια της ΙΙ.

Το μόνο καλό από τα παιχνίδια με τον Skinheads είναι οτι επιτέλους αντιλήφθηκα τι λάθος κάνω στο παιχνίδι...Πρώτη φορά είδα καθαρά γιατί η ομάδα μου δεν είναι απόλυτα σωστά στημένη για "Κοίτα μέσα" και πλέον ξέρω πως να την στήσω από την αρχή!!! Το ματς κλειδί για να το καταλάβω ήταν ο 1ος τελικός στην έδρα μου...όπου ενώ βγάζω καλύτερα ομαδικά ποσοστά χάνω με 12...Γιατί??? ;)

Πάντως εφόσον εγώ βγαίνω απ τη μέση περιμένω εσύ να πρωταγωνιστήσεις αυτή τη σεζόν αφού βλέπω χτίζεις πολύ καλή ομάδα! Από την άλλη μεριά φαντάζομαι ο Νίκος θα χτυπήσει πρωτιά ως πιο έμπειρος αλλά και επειδή γενικά ο μπλε υπο-όμιλος έχει αποδυναμωθεί!

This Post:
00
252454.8 in reply to 252454.6
Date: 12/27/2013 6:55:56 AM
Batsi
A1
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Φίλε κι εγώ νευριασμένος ήμουν :Ρ
Την προηγούμενη σεζόν μπορούσα βάση ρόστερ να χτυπήσω πλέι αλλά κάτι πήγε στραβά και βγήκα 6ος..
Λίγο οι ήττες σε όλα τα ντέρμπι,λίγο ότι άργησα να φτιάξω το ρόστερ οδήγησαν στην αποτυχία..
Γι αυτό φέτος έδιωξα γρήγορα την περσινή ομάδα κι έχτισα τουλάχιστον τον κορμό του ροστερ γρήγορα.Στόχος είναι να μην κινδυνέψω ποτέ και να μπω στα πλέι..επίσης θέλω μια καλή πορεία στο κύπελλο αν έχω και τις κατάλληλες κληρώσεις την τύχη δηλαδή.
Έχω σαφώς καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη ομάδα απο πέρσι αλλά οι προπονήσεις του Τσόγκα ίσως μου στοιχίσουν κάποια παιχνίδια που θα με εμποδίσουν να είμαι στις πρώτες θέσεις αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία αν δεν μπω στα πλέι οφ..
Φίλε εσύ είχες καλή ομάδα..δεν τολμούσα να κατέβω καν στο γήπεδο ενώ με τον Σκίνχεντ κάτι πάλεψα..περίμενα να ανέβεις αλλά δεν είχες την τύχη με το μέρος σου.Στον 1ο τελικό βέβαια ο αλλος έβγαλε αρκετά καλύτερο εσ.σκορ αλλά είχες καλύτερες άμυνες.Είχες ένα (μάλλον 2) θέματα στο κοίτα σου πέρσι..δεν τα γράφω γιατί δεν τα γραψες κι εσύ οπότε θεωρώ ότι δε θες να μαθευτούν κι έχεις και δίκιο..
Νομίζω φαβορί θα πρεπε να λέγαμε τον Νίκο λόγω εμπειρίας..θα χω την τύχη να τον αντιμετωπίσω και σήμερα εγώ για να δω αν τραβάει το ρόστερ)

This Post:
00
252454.10 in reply to 252454.9
Date: 12/27/2013 7:53:15 AM
Batsi
A1
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Το γήπεδο είναι στο πρόγραμμα
Το παραμέλησα εγώ λίγο τελευταία για να μαζέψω για ρόστερ αλλά ότι βγάζω εκεί θα πάει..
Σήμερα θα γίνει ωραίο ματσάκι..είσαι απρόβλεπτος πλέον,θα δούμε..
Εγώ θα μαι στο τσατ λογικά..αν μπορείς μπες (το ξέρω είναι αργά αλλά μπερδεύτηκα με τις ωρες).

This Post:
00
252454.11 in reply to 252454.10
Date: 12/27/2013 8:54:10 AM
Kyanos Asteras B.C.
III.12
Overall Posts Rated:
7777
Παραπάνω απο 16.000 θέσεις για να χτυπησεις ανοδο στη ΙΙ? Νομίζω είναι αρκετα μεγάλο ένα γήπεδο με 15.000 θέσεις τουλάχιστον...οχι? Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια...