Φίλε κι εγώ νευριασμένος ήμουν :Ρ
Την προηγούμενη σεζόν μπορούσα βάση ρόστερ να χτυπήσω πλέι αλλά κάτι πήγε στραβά και βγήκα 6ος..
Λίγο οι ήττες σε όλα τα ντέρμπι,λίγο ότι άργησα να φτιάξω το ρόστερ οδήγησαν στην αποτυχία..
Γι αυτό φέτος έδιωξα γρήγορα την περσινή ομάδα κι έχτισα τουλάχιστον τον κορμό του ροστερ γρήγορα.Στόχος είναι να μην κινδυνέψω ποτέ και να μπω στα πλέι..επίσης θέλω μια καλή πορεία στο κύπελλο αν έχω και τις κατάλληλες κληρώσεις την τύχη δηλαδή.
Έχω σαφώς καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη ομάδα απο πέρσι αλλά οι προπονήσεις του Τσόγκα ίσως μου στοιχίσουν κάποια παιχνίδια που θα με εμποδίσουν να είμαι στις πρώτες θέσεις αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία αν δεν μπω στα πλέι οφ..
Φίλε εσύ είχες καλή ομάδα..δεν τολμούσα να κατέβω καν στο γήπεδο ενώ με τον Σκίνχεντ κάτι πάλεψα..περίμενα να ανέβεις αλλά δεν είχες την τύχη με το μέρος σου.Στον 1ο τελικό βέβαια ο αλλος έβγαλε αρκετά καλύτερο εσ.σκορ αλλά είχες καλύτερες άμυνες.Είχες ένα (μάλλον 2) θέματα στο κοίτα σου πέρσι..δεν τα γράφω γιατί δεν τα γραψες κι εσύ οπότε θεωρώ ότι δε θες να μαθευτούν κι έχεις και δίκιο..
Νομίζω φαβορί θα πρεπε να λέγαμε τον Νίκο λόγω εμπειρίας..θα χω την τύχη να τον αντιμετωπίσω και σήμερα εγώ για να δω αν τραβάει το ρόστερ

)