BuzzerBeater Forums

BB Srbija > BB Reprezentacija Srbije -24-

BB Reprezentacija Srbije -24- (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Navaro
This Post:
00
244276.1
Date: 6/17/2013 7:37:30 AM
Overall Posts Rated:
178178
Evo i nove teme seniorske reprezentacije.. Jos uvek smo u iscekivanju protivnika na utesnom turniru.. Sto se sastava za ovu sezonu tice najverovatnije ce pretrpeti malo vece promene u odnosu na prethodna takmicenja iako jos nije doneta konacna odluka.. Glavni razlog za to je svakako novo pravilo na BB-u koje se odnosi na pad forme igraca usled transfera.. To zapravo znaci da na veliku vecinu igraca sa ogromnom platom koji se sele iz kluba u klub necemo racunati.. Ovih 13 igraca koje trenutno vidite u timu ce gotovo sigurno ciniti okosnicu za ovu sezonu, uz Istvana koji trenutno nije u sastavu.. Za ostale cemo videti kako ce se razvijati situacija, ko ce se sigurno zadrzati u istoj ekipi tokom sezone.. Naravno nesto vise cemo znati kada dobijemo protivnike jer cemo moci videti ko nam je sve potreban za sam pocetak takmicenja..

From: kotoor

This Post:
11
244276.2 in reply to 244276.1
Date: 6/17/2013 9:47:54 AM
Overall Posts Rated:
500500
ti si jos selektor??? dokle vise? :)

From: *DJolle*

This Post:
00
244276.3 in reply to 244276.2
Date: 6/17/2013 1:48:59 PM
Overall Posts Rated:
199199
A jel ti stvarno mislis da treba menjati nekog ko nam je napunio vitrine(e sad cime necemo da polemisemo)? :D

This Post:
11
244276.4 in reply to 244276.3
Date: 6/18/2013 5:11:14 AM
Overall Posts Rated:
178178
Dobili smo prva dva protivnika, prosto za pozeleti :) Da nam je protivnike birao neko ko nas mrzi tesko nam je mogao dati teza prva dva kola, Rusija gostovanje, Nemacka domaci teren :)

From: Sire

This Post:
11
244276.5 in reply to 244276.4
Date: 6/18/2013 5:20:29 AM
Scorpions Mld
Prva Liga
Overall Posts Rated:
280280
pun gas u obe tekme, pa se posle ladi ;)) Sve osim toga nam ne daje nikakvu mogucnost za osvanje utesnog...

To: Sire
This Post:
00
244276.6 in reply to 244276.5
Date: 6/18/2013 5:29:15 AM
Overall Posts Rated:
178178
A bas sam ti juce rekao kako se nadam povoljnom zrebu bar na pocetku takmicenja :) Ja bih drugacije formulisao, sve osim toga nam ne daje nikakvu mogucnost za prolazak u doigravanje uopsteno :)

This Post:
00
244276.7 in reply to 244276.6
Date: 6/18/2013 5:39:34 AM
Scorpions Mld
Prva Liga
Overall Posts Rated:
280280
Iskreno, nakon prvog izvlacenja mislim da su nam ovo najtezi protivnici koji nam do kraja grupe sleduju. Rizikovao bih na tvom mestu u nadi da nam nece pasti mnogo jaki protivnici kasnije u grupi. Bolje i nesto slabiji Ent a prednost domaceg terena u ovako jakim utakmicama. Ako kiksnemo jednu od ove dve tekme onda i nismo za bolje ;))

Samo ostro i na djon ;))

Last edited by Sire at 6/18/2013 5:40:39 AM

To: Sire
This Post:
00
244276.8 in reply to 244276.7
Date: 6/18/2013 5:48:26 AM
Overall Posts Rated:
178178
Videcemo kako cemo, bar da je obrnuto domacinstvo, mislim da sa Nemcima mozemo i kod njih dok sa Rusima tamo nisam optimista.. Pitanje je i kakve su nam sanse protiv Nemaca ako se izduvamo u prvom kolu sa entom odmah na startu.. A i Nemci su se usrecili, dobili Francuze u prvom kolu kuci tako da mozda se i oni zalete odmah :) I onda pogledam npr. protivnike Crne Gore i pitam se koga sam gadjao kamenjem :)

This Post:
00
244276.9 in reply to 244276.8
Date: 6/18/2013 6:03:26 AM
Scorpions Mld
Prva Liga
Overall Posts Rated:
280280
Bolje sto ranije dobiti jake protivnike, nego da ti odlucujuce tekme budu u poslednja 2 kola.. Steta jedino sto nisu prvo Nemci kod nas, pa gostovanje Rusiji:S

This Post:
22
244276.10 in reply to 244276.9
Date: 6/24/2013 5:44:07 AM
Overall Posts Rated:
178178
Danas od 16h krecemo utesni turnir.. Prvo kolo i odmah protivnik koji spada u krug favorita za osvajanje ovogodisnjeg utesnog turnira, Rusija, 12 reprezentacija sveta, i to na njihovom terenu.. S obzirom da je tek prva nedelja u sezoni i da su tek formirani timovi forma dveju ekipa je na dosta slicnom nivou gde ima samo po jedan igrac na obe strane sa formom 9.. Posle jucerasnjeg reseta i entuzijazam je na istom nivou.. Oni su favoriti naravno zbog prednosti domaceg terena i boljeg ranga, ali ne idemo sa belom zastavicom i pokusacemo da napravimo iznenadjenje..
Ovih dana sam bio u malo vecoj guzvi pa ne stigoh da napisem nesto o sastavu.. U sustini ovih 12 igraca krece takmicenje.. Imamo problem na bekovskim pozicijama jer je Damjanac u losoj formi, sada menja i klub i po novim pravilima trebace bar 2-3 nedelje da bi opet mogli da racunamo na njega.. Vukicevic je povredjen tako da smo i tu opciju izgubili u prvih par kola, dok je Istvan promenio klub i sada moramo da sacekamo i njegovu bolju formu.. Imao sam opciju da za danasnji mec pozovem nekog od starijih, tipa Balatov ali ipak je bolje da nam ne zauzima mesto i da sacekamo ove pomenute jer ce nam dosta znaciti njihova igra kasnije.. Na bekovskim pozicijama najozbiljnije se racuna i na Janjusevica ali i njegova forma trenutno nije na zadovoljavajucem nivou pa cemo sacekati sa njegovim pozivom.. Sto se krila tice tu vec imamo cetvoricu u sastavu i tesko da ce neko drugi dobiti sansu, mozda Eklem u nekim taktickim varijantama jer je on igrac zadatka za zaustavljanje dominatnih unutra orijentisanih krila.. Sto se centara tice mozete videti 2 nova imena.. Doslo je vreme da nas najveci talenat na toj poziciji Radosavljevic dobije sansu, igrac koji ce praviti cuda i veliku razliku u narednim sezonama.. Drugo novo ime je Branezac, koji ce nadam se da nam dosta pomogne u zatvaranju reketa, i moze posluziti kao sablon za pravljenje buducih igraca za ovaj engine.. Barac, Batic i Glusac su vec starosedeoci u timu, iako po godinama jos uvek mladi.. Na centarskim pozicijama cekamo jos neki up do poziva kod drugog velikog talenta Muslina, koji ce sa Radosavljevicem ciniti strasan tandem u buducnosti.. Ima tu jos starijih centara koji mogu da uskoce ali mislim da nece biti preke potrebe jer su svi ovi u ozbiljnim klubovima, sem Batica svi kod nas tako da ne bi trebalo da imamo bilo kakavih problema sa formom i napretkom.. Mozda Cirovic kao i Eklem kao igrac zadatka, ali to tek za par nedelja kada se desi neki od up-ova koje ocekujemo..
Ovaj tim ima veliku perspektivu, mozda je i bolje sto imamo tezak start takmicenja, pa ako se iscupamo u ova 2 kola nekako postajemo dosta ozbiljan konkurent jer imamo dosta kvalitetnih mladih igraca koji ce brzo napredovati tokom sezone.. Naravno pod uslovom da nas u nastavku takmicenja malo pogleda i sreca u zrebu..
Toliko u ovom javljanju, ocekujem vas u velikom broju od 16h da podrzite nas tim.. :)

From: BUM

This Post:
00
244276.11 in reply to 244276.10
Date: 6/24/2013 6:54:24 AM
KrejziMadrFakr
III.2
Overall Posts Rated:
4747
Milutin Cirovic
Milutin Cirovic
Milutin Cirovic