Какво можете да предложите какво познание имате за тактическите схеми и като цяло гейм енджина на играта.Какъв опит имате.Имате ли точна представа аджаба като ви изберат какво ще направите или ..те да ме изберат пък кавото стане.Предварителен план със виканите играчи за предстоящите мачове.
За гейм енджина не се наемам да развивам теми,мисля че не е напълно ясно как точно работи,освен че 2-3 схеми в нападение работят по ефективно от другите.
Ако стана национален треньор,вече изброих преспективните играчи,които заслужават внимание.Ако са във форма всяка седмица - Христо Деянов,Петър Байков,Димитър Дюлгеров,Драган Дражев и Петър Лефтеров изглеждат като най-логичната стартова петица.Галип Барай,Евгени Акрабов,Александър Горанов и Божил Бабански дадоха каквото могат на отбора и може би скоро ще трябва да се спрат повиквателните им.Играчите от типа на Мирослав Арнаутски и Георги Геранов са доста конфликтна тема,заслужават място в националния,но дали трябва да се използват като титуляри главно зависи от от дадения мач.
Схеми комфорт и самочуствие да ги използвате представа за настоящето състояние на отбора.Запознати ли сте с принципа за повиквателни за националния и ентусиазмът.Какво различно можете да предложите.
Гледай вътре /Лична защита със празна схема и нека треньора реши не е висш пилотаж във професията
Чак комфорт и самочувствие за схемите надали някой има,в момента имаме добри стрелци под коша Дражев и Грозев.Заради тях си заслужава да се играе Гледане/Нисък пост(да не е празна схема).От периферията Метев,Евдокимов,Йорнек,Байков са доста солидни стрелци и Бягане и стреляне/Движение изглеждат силни тактики.
Принципа на повикване и ентусиазъма за свързани до толкова,че след нулирането на ентусиазъма трябва да си с готов състав.
Както написах и преди трябва да се търси нещо нестандартно.Например 4-ма гарда и един център срещу по-слаба защита от периферията или един гард,един 1 мултифункционален като SG и 3-ма центрове за игра под коша.Тези предложения надали са нови за някого де.
Екип/Кординация ,скаути връзки с треньори.Обновяване на изискванията за национали/тренировъчни програми съобразени с настоящата действителност.
Какви са целите за този мандат 1,2,3 ...(не Х хипотетични победи )
Приоритети за циклите от приятелски мачове върху какво ще се работи как да не се губи връзката между У21 и НО.
Главната цел е топ 50,което не е невъзможно с правилния брой победи.
Екип,имам и той е световноизвестен.Викнал съм Хаким Олайджуон за работа с центровете, Меджик Джонсън за работа с гардовете и Леброн Джеймс за крилата.
Стари познати сме с треньора на U21,ще намерим начин с него да стимулираме подрастващите с Нескуик,ако се наложи.
Малко си прекалил със сериозноста на въпросите,та трябваше да разчупя малко обстановката.