763 online at 12:19:39

BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Coach_D
This Post:
00
237283.2 in reply to 237283.1
Date: 3/5/2013 4:30:04 AM
Overall Posts Rated:
7373
Към всички кандидати за национални селекционери. Какво можете да предложите какво познание имате за тактическите схеми и като цяло гейм енджина на играта.Какъв опит имате.Имате ли точна представа аджаба като ви изберат какво ще направите или ..те да ме изберат пък кавото стане.
Схеми комфорт и самочуствие да ги използвате представа за настоящето състояние на отбора.
Предварителен план със виканите играчи за предстоящите мачове.
Запознати ли сте с принципа за повиквателни за националния и ентусиазмът.
Какво различно можете да предложите.
Гледай вътре /Лична защита със празна схема и нека треньора реши не е висш пилотаж във професията
Екип/Кординация ,скаути връзки с треньори.Обновяване на изискванията за национали/тренировъчни програми съобразени с настоящата действителност.
Какви са целите за този мандат 1,2,3 ...(не Х хипотетични победи )
Приоритети за циклите от приятелски мачове върху какво ще се работи как да не се губи връзката между У21 и НО
Как да се стимулират тренирането на Национали(в чуждите форуми има съзтезания за най-добре развит играч)

This Post:
00
237283.3 in reply to 237283.2
Date: 3/5/2013 5:16:19 AM
Radomir Measures
II.3
Overall Posts Rated:
6868
Second Team:
Princo Center
Какво можете да предложите какво познание имате за тактическите схеми и като цяло гейм енджина на играта.Какъв опит имате.Имате ли точна представа аджаба като ви изберат какво ще направите или ..те да ме изберат пък кавото стане.Предварителен план със виканите играчи за предстоящите мачове.

За гейм енджина не се наемам да развивам теми,мисля че не е напълно ясно как точно работи,освен че 2-3 схеми в нападение работят по ефективно от другите.
Ако стана национален треньор,вече изброих преспективните играчи,които заслужават внимание.Ако са във форма всяка седмица - Христо Деянов,Петър Байков,Димитър Дюлгеров,Драган Дражев и Петър Лефтеров изглеждат като най-логичната стартова петица.Галип Барай,Евгени Акрабов,Александър Горанов и Божил Бабански дадоха каквото могат на отбора и може би скоро ще трябва да се спрат повиквателните им.Играчите от типа на Мирослав Арнаутски и Георги Геранов са доста конфликтна тема,заслужават място в националния,но дали трябва да се използват като титуляри главно зависи от от дадения мач.

Схеми комфорт и самочуствие да ги използвате представа за настоящето състояние на отбора.Запознати ли сте с принципа за повиквателни за националния и ентусиазмът.Какво различно можете да предложите.
Гледай вътре /Лична защита със празна схема и нека треньора реши не е висш пилотаж във професията

Чак комфорт и самочувствие за схемите надали някой има,в момента имаме добри стрелци под коша Дражев и Грозев.Заради тях си заслужава да се играе Гледане/Нисък пост(да не е празна схема).От периферията Метев,Евдокимов,Йорнек,Байков са доста солидни стрелци и Бягане и стреляне/Движение изглеждат силни тактики.
Принципа на повикване и ентусиазъма за свързани до толкова,че след нулирането на ентусиазъма трябва да си с готов състав.
Както написах и преди трябва да се търси нещо нестандартно.Например 4-ма гарда и един център срещу по-слаба защита от периферията или един гард,един 1 мултифункционален като SG и 3-ма центрове за игра под коша.Тези предложения надали са нови за някого де.

Екип/Кординация ,скаути връзки с треньори.Обновяване на изискванията за национали/тренировъчни програми съобразени с настоящата действителност.
Какви са целите за този мандат 1,2,3 ...(не Х хипотетични победи )
Приоритети за циклите от приятелски мачове върху какво ще се работи как да не се губи връзката между У21 и НО.

Главната цел е топ 50,което не е невъзможно с правилния брой победи.
Екип,имам и той е световноизвестен.Викнал съм Хаким Олайджуон за работа с центровете, Меджик Джонсън за работа с гардовете и Леброн Джеймс за крилата.
Стари познати сме с треньора на U21,ще намерим начин с него да стимулираме подрастващите с Нескуик,ако се наложи.
Малко си прекалил със сериозноста на въпросите,та трябваше да разчупя малко обстановката.

This Post:
00
237283.4 in reply to 237283.3
Date: 3/5/2013 5:36:04 AM
Overall Posts Rated:
7373
Съжалявам много но със Леброн за крилата ме загуби.

From: Coach_D

This Post:
00
237283.6 in reply to 237283.5
Date: 3/5/2013 6:24:40 AM
Overall Posts Rated:
7373
Кои са най-приоритетните проблеми пред НО,И какви грешки смятате,че са допуснали предшествениците ви,къде смятате че бихте справили по-добре.И как смятате ,че се е представял досега националния отбор под или над възможностите си в перспектива.

This Post:
00
237283.7 in reply to 237283.6
Date: 3/5/2013 6:36:24 AM
White Chocolates
II.2
Overall Posts Rated:
162162
Second Team:
Basket Brains
Интересно ми е да чуя вашето мнение относно каква е вашата оценка за представянето на Стамат като национален треньор, както и за моята работа при младежите досега, и къде виждате слаби моменти при работата с младежите?

This Post:
11
237283.8 in reply to 237283.7
Date: 3/5/2013 9:53:48 AM
Cosmic Flowers
II.2
Overall Posts Rated:
2929
искам и аз да се кандидатирам ,ама няма да имам много време може би да влизам ама все тая за отбора все време ще намеря.На какво залагам е па много ясно гледай вътре ,въпреки че предпочитам стрелбата от тройката ,но след пенсионирането на георги младенов ,само кедъра може да играе добре на тази позиция ,ама пък той не ще да тренира-само коментира.Както и да мисля че отговорих на всички ваши въпроси ,ако някой нещо иска да ме пита да се обръща към другите ,ама ако мога ще му отговоря.Иначе надеждата ми е директ да разпродаде преди мача в събота и да го тресна едно хубаво за началото на сезона.
Та въпроси....оти шо !!!
Аз честно за да отговоря на наско не следя националният отбор имам предвид мъжкият от един две сезона защото е бозава работа ,защо немога да си отговоря ама не ме кефи и не ми е на сърцето.Но младежкият е друга работа ,направо му се чудя на наско какво прави както имаше една българска приказка от нищо нещо ,само адмираций.
На този етап ,който и да е мениджър на мъжкият отбор (дори моята светла милост) единствената цел която трябва да е да се задържа класирането и да не се пада по назад,ама това си е мое мнение гледайки така отстрани,все едно гледам челси - мога да ги гледам ,ама не ме кефят само блъскане
Е те това е от мене, успех на всички кандидати

Message deleted
This Post:
00
237283.11 in reply to 237283.10
Date: 3/5/2013 2:13:11 PM
Meerkats
A Grupa
Overall Posts Rated:
176176
Second Team:
Meerkats Nest
@Aramazov поста ти го изтрих понеже е в нарушение на изборните правила, ако искаш да си пуснеш кандидатурата, го направи в правилната тема - National Team Speeches thread (237282.1)
Тази тук е само за дискусии около изборите ;)

Last edited by Mod-raptor666 at 3/5/2013 2:13:29 PM