Националният отбор на България в тази игра е доста дискутирана тема особено в последните два мандата. Разменяха се какви ли не обвинения от знайни и незнайни играчи.Това което трябва да се направи с отбора е съвсем просто да се назначи човек,които има свежи идеи и е готов да направи нещо нестандартно за да се опита да разчупи тежките слова на "разбирачите",които винаги има какво да упрекнат.
Достатъчно опитен съм в играта и вижданията ми са,че националният отбор има потенциал и всеки един мач може да го разгърне.Съвсем обективно погледнато за да се вземат достатъчно победи ще трябва да се прибегне до поне 2 мотса от 8-те мача,като 2-3 мача трябва да се отпишат и срещу отборите от нашето равнище ще трябва да ги излъжем с тактика при нормал на нормал.
В момента имаме много преспективни играчи като Костадин Атанасов,Здравко Евдокимов,Иван Виачев,Васил Метев и разбира се Пламен Мечков.Винаги съм готов да помогна при развитието на младите играчи,ако ме потърсят за това.Конкретните играчи не влизат в този списък,защото мениджърите им са достатъчно опитни,но за да имаме добри играчи трябва да действаме като едно,а не всеки сам за себе си.
Ако имате въпроси,чувствайте се свободни да ги зададете.
Last edited by rustakil at 3/5/2013 4:26:33 AM