Γεια σας παιδιά ! Πολύ πολύ καιρός χωρίς να εχουμε ανταλλαξει μια κουβέντα .
Ξεχασα να συστηθώ , ελπίζω κάποιοι απο εσάς να με θυμούνται , είχα το όνομα Pavl0s , την ομάδα AO Anchialou και την φημη για του logo maker της ελλαδος , αλλά και για την "Buzzerbeatianes" , έλα τώρα που δεν θυμάστε ποιος είχε την πρώτη εφημερίδα στην ελλάδα :D . Πραγματικά ΤΟΣΟΣ πολύ καιρός ... νομίιζω η τελευταία μου σεζον ήταν η 14 (!?) όταν βρισκόμουν στην 3 θεση της ΙΙΙ και απλα κουραστηκα , ειχα χασει την ορεξη μου για το παιχνιδι . Όλα είχα αρχίσει στο τέλος της σεζον 9 ..
Διανύουμε την 22 σεζον , που σημαίνει απουσιαζω 7 σεζον παιχνιδιου κοινως 22-23 ΜΗΝΕΣ .. Πω , κοντά δύο χρόνια , και φαίνεται σαν να μην πέρασε τιποτα.. Λόγω του μικρού της ηλικίας μου , έχω την ευχάριστη δυνατότητα να θυμάμαι ! Σίγουρα θυμαμαι των αγκαλιώτη ή οπως λεγεται που παιζει στην Εθνική μας , που είχε βγει απο μια ομαδα που την είχα φτιάξει για να "κλέψω" αλλά τελικά τα λεφτά ποτέ δεν εφτασαν σε εμένα αφού με είχε πείσει να μην το κάνω ο Γιάννης (JohnyB) .. Επίσης θυμαμαι και αλλους αγαπημενους παιχτες μου , όπως τον Muncelevicious (Αγαπημένος , τον είχα παρει την πρώτη σεζον και τον είχα παζαρεύσει στον Θάνο και νομίζω μετα τον είχα ξαναπάρει πίσω ;D) ..
Ελπίζω να είστε ακόμα ενεργοί να ανταλάξουμε μια κουβεντα ! Δεν νομίζω πως θα κατσω να παίξω , δεν ειναι το οτι δεν θελω , απλα βαριέμαι να ξανα χτίσω όλα αυτα που ειχα χτισει τοτε.. :)
Υ.Γ. Με ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ χαρά ανακάλυψα πως στη "Βοήθεια" υπαρχει ακόμα stickied το θεμα μου με τα Draft .
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thread=120038&m=1
Last edited by fuma13 at 2/11/2013 9:14:48 AM