Bok svima!
Evo za početak da se predstavim široj BB javnosti. Većina dugogodišnjih korisnika me dobro poznaje pošto sam ovdje od 2. sezone, a negdje od tada sam i na LA funkciji, osim toga neko vrijeme sam bio i GM, ali sam odustao od te funkcije zbog prevelikog oduzimanja vremena. Osim toga imam i mogućnost moderiranja foruma, tako da mogu reći da kod nas pratim veliku većinu forumske konverzacije, te da pokušavam biti upućen u sve sfere hrvatske nam BB zbilje. Moja ostvarenja u BB-u su šarolika, imam čak osvojeni jedan pradavni kup, šećem se od prve do treće lige, uglavnom jer tu i tamo pop***, ali tako mi je bar zanimljivije. Sa samim izborničkim radom sam dosta upoznat jer sam bio naš prvi U21 izbornik, makar je to tada bilo izborništvo u povojima i svjestan sam da današnji pristup zahtjeva veću posvećenost i ozbiljnost.
Što se tiče mojih izborničkih namjera, situacija je slijedeća; nemam namjeru vam tu davati neka grandiozna obećanja jer smo svi svjesni da je razlika između reprezentacija iz država sa velikim brojem korisnika i nas značajna, tako da se nama odn. meni čini da bi naš cilj realno bio prolazak kvalifikacijske skupine, sve više od toga su pusti snovi, ali ponekad se i snovi ostvaruju, pa ne želim reći da ću odustati od stremljenja prema višem cilju od navedenog.
Oko reprezentativne taktike se nema što puno filozofirati, već ptice na grani znaju da taktika "Pod koš (Look Inside)" i "Čovjek (Man to Man)" je jedina koja funkcionira kako je zamišljeno, sve ostale su ful randomizirane. Što opet ne znači da ću je se držati ko pijan plota, jer kako sam već prije spomenuo, favorizirane reprezentacije se suhoparnim pristupom se teško može dobiti, tamo ipak treba potegnuti u torbu iznenađenja. Apsolutno sam otvoren za prijedloge, i imam namjeru se dosta konzultirati sa BB zajednicom, makar naravno sam preuzimam odgovornost za sve odluke.
Imam namjeru biti u redovitom kontaktu sa svim vlasnicima trenutačnih reprezentativaca i naravno sa vlasnicima potencijalnih ili budućih reprezentativaca, kod prvih ponajviše na temu održavanja forme, jer uglavnom se kod vlasnika istih radi o iskusnim menadžerima kojima u većini slučajeva nisu potrebni savjeti oko treninga, makar sam naravno otvoren i za konzultacije na tu temu. Također imam namjeru biti u dnevnom ili češćem kontaktu sa izbornikom U21 repke oko zajedničkih ciljeva, i svega ostalog vezanog uz reprezentativni rad.
Nadam se da sam dosta zasad rekao, a ako netko ima kakvo pitanje ili već neku drugu namjeru neka mi se slobodno obrati u temi predviđenoj za izborničko debatiziranje.
Hvala na čitanju, pozdrav!
Last edited by LA-Kasie K. at 8/21/2012 9:38:00 AM
It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing