Желео бих овом приликом да позовем све особе које су гласале за господина Асирка(у даљем тексту србенда) пре 2 сезоне на изборима, да ове сада сезоне, ових недељу дана док трају избори, угасе себи интернет, откину миш, одсеку руке само да не дају свој глас у пропаст! Котур је за србенду мало дете био.
Лепо нам се тада Србенда ухватио у коштац са Ивковићем и на фињака га избацио из игре да би довршио свој започети посао, и шта је урадио србенда, па обрукао се шта би друго, да се није ни кандидовао памтили би га сви, чак и ја, да је донео Србији полуфинале. А овако ћу га барем ја памтити као сујетног човека који ако нема времена ни не треба да игра ово а камоли да води репку, србенда се није удостојио ни 5 порука на форуму да постави у вези репке, а на чету је била мисаона именица видети га! Али добро барем смо бољи тренутно од Нигерија која има 53 корисника ( Србија 38, Нигерија 44) . Најгоре ми је што неко дође и кука како нема и играча у репки он дође ту две сезоне каже да се одлично ради а када га неко замени шта је било па опет Србији фали играча..Хвала богу. Ето пре можда месец дана Мод Трбази је поново вратио свог пулена Грубора код себе, а ако је знао да га неће моћи сачувати није то требао ни да ради, и где је ту био наш србенда да му каже немој да га доводиш ти, ја ћу код себе најбољег играча Србије у првој лиги могу да га издржавам, па ја волим Србију. Шта ће бити са Грубором само бог зна отишао је у неку 4 лигу естоније у 3 лепе...
Зато вас најискреније од срца молим немојте да гласате, боље неки странац да нам дође можда га укења нешто, само да не слушам више ону причу али ми смо овде заборавили више него што сте ви научили како да вама дамо да управљате репком, па упропастићете је. А са вама само медаље узимамо. БРАВО СРБЕНДЕЕЕЕ!!