Iskreno sam se nadao da će Ibra odraditi još jedan mandat kako bi kapitalizirali naše ulaganje u skauting, praćenje i pomaganje u treningu, te planski razvoj igrača…
No, pošto on odustaje od izborničke pozicije odlučio sam se kandidirati.
Dakle, ja ray_barone, ovime proglašavam svoju kandidaturu za izbornika U21 reprezentacije.
Bez lažne skromnosti, iskreno sumnjam da bilo tko u našoj BB zajednici zna više o našim igračima od mene.
Sudjelujem aktivno u radu mlade i stare repke već sezonama i samim time sam upoznat sa svim događajima i aktivnostima vezanim za repku, a pošto igram BB od 2. sezone, i definitivno sam jedan od najdugovječnijih igrača BB-a naše zajednice, iskustva mi ne manjka.
Planiram i dalje aktivno sudjelovati u razvoju svih domaćih igrača, te pomagati gdje god ta pomoć bude potrebna, te nastaviti tijesnu suradnju s izbornikom stare repke, Starostom, i svim starim i novim NT skautima.
Komunikacija nikad nije bila problem, upravo suprotno, to mi je uvijek bila jaka strana, no ako je igdje moguće napraviti napredak i korak naprijed, to sigurno neću propustiti učiniti.
Cilj je napraviti novi iskorak u završnicu turnira, i naravno dati sve od sebe za korak dalje, a isto tako i razvoj igrača koji bi nakon U21 za 2-3 sezone mogli kandidirati za staru repku, te samim time širiti bazu naših top igrača što nam je uvijek bio problem.
Mislim da je Ibra vrhunski vodio mladu repku i svojom kandidaturom želim nastaviti započeti posao s stvaranjem novih naraštaja naših vrhunskih igrača, te bi se s time trebali početi ubirati prvi plodovi našeg zajedničkog rada.
Ako vas što zanima slobodno pitajte.
Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...