375 online at 23:47:15

BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
33
199912.2 in reply to 199912.1
Date: 11/1/2011 3:31:10 AM
Overall Posts Rated:
8484
Dobar dan gospodo. Evo i ja se kandidiram za u21 izbornika. Zašto? Pa zato jer vjerujem da je vrijeme da i ja dobijem šansu. U vođenju kluba i nisam previše uspješan ali vjerujem da za izbornika mlade repke imam one najbitnije tri stvari. A to su: Muda, srce, glava. Upravo sa tim stvarima koje imam mogu odvesti ovu repku do uspjeha, ali još važnije stvoriti podlogu za A repku. Pratim naše reprezentacije već dugi niz sezona i potpuno sam upućen u stanje naše repke. Mislim da je naša mlada repka u prošle dvije sezone pod vodstvom Ibrakadabre ostvarila vrlo dobre rezultate, ali sada mislim da netko drugi treba dobiti šansu kako bi stvorio novu generaciju koja će harati BB svijetom :) Naravno, šalim se malom trebat će nam i toga kroz ovu kampanju, ali mogu vam obećati da će se na svakog protivnika ići maksimalno ozbiljno te da će se svaki protivnik skautirati do najsitnijeg detalja kako ne bi bilo neugodnih kikseva koji su nam se znali događati kroz povijest. Isto tako, obećajem da se neće desiti da ne postavim momčad, jer tjedan dana između svake tekme je sasvima dovoljno da se odlično pripremimo za svakog protivnika, te da ga naravno pobjedimo :) Moj tim se neće sastojati od samo nekoliko ljudi kao što je to slučaj u većini izborničkih kampanja, moj tim će se sastojati od cijelog naroda. Da, dobro ste čuli, u mojem timu će biti ama baš svi hrvati u ovom BB svijetu jer tako ćemo dobiti širinu i neće se dogoditi da na forumu piše 5 jedno te istih ljudi. Oživjet ću forum tako da po tjednu ima do 100 postova kao što to i treba biti, i kao što to i je u svim velikim BB državama. A vi mene sad možete pitatit što god hoćete, rasturite me, sve ću vas pobjediti xD
Pozdrav, i neka najbolji pobjedi

From: Jukic
This Post:
11
199912.3 in reply to 199912.2
Date: 11/1/2011 5:47:03 AM
Zivine
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
485485
evo u kratkim crtama zasto se kandidiram

-zato sta sam ovaj posao vec obavljao
-doveo nas do cetvrtfinala turnira jednako kao i ibra
-ovim svojim ispadanjem u trecu ligu i preuzimanjem opet mladih igraca za trening mislim da sam daleko prikladniji za mladu repku od drugih kandidata
- iskustvo imam to svi zanju
- sta se tice tima i baze podataka njih vec imam jer mlade igrace pratim zadnjih 4 sezone kao skaut

mislim da se samnom nece puno pogrijesiti ... vec sam bio na ovom mjesstu i solidno obavio posao dalje od cetvrtfinala niko nije do sada odveo mladu repku a ja sada u planu imam popraviti i taj rezultat ;)

This Post:
22
199912.4 in reply to 199912.3
Date: 11/2/2011 11:28:59 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48264826
Iskreno sam se nadao da će Ibra odraditi još jedan mandat kako bi kapitalizirali naše ulaganje u skauting, praćenje i pomaganje u treningu, te planski razvoj igrača…
No, pošto on odustaje od izborničke pozicije odlučio sam se kandidirati.
Dakle, ja ray_barone, ovime proglašavam svoju kandidaturu za izbornika U21 reprezentacije.
Bez lažne skromnosti, iskreno sumnjam da bilo tko u našoj BB zajednici zna više o našim igračima od mene.
Sudjelujem aktivno u radu mlade i stare repke već sezonama i samim time sam upoznat sa svim događajima i aktivnostima vezanim za repku, a pošto igram BB od 2. sezone, i definitivno sam jedan od najdugovječnijih igrača BB-a naše zajednice, iskustva mi ne manjka.
Planiram i dalje aktivno sudjelovati u razvoju svih domaćih igrača, te pomagati gdje god ta pomoć bude potrebna, te nastaviti tijesnu suradnju s izbornikom stare repke, Starostom, i svim starim i novim NT skautima.
Komunikacija nikad nije bila problem, upravo suprotno, to mi je uvijek bila jaka strana, no ako je igdje moguće napraviti napredak i korak naprijed, to sigurno neću propustiti učiniti.
Cilj je napraviti novi iskorak u završnicu turnira, i naravno dati sve od sebe za korak dalje, a isto tako i razvoj igrača koji bi nakon U21 za 2-3 sezone mogli kandidirati za staru repku, te samim time širiti bazu naših top igrača što nam je uvijek bio problem.
Mislim da je Ibra vrhunski vodio mladu repku i svojom kandidaturom želim nastaviti započeti posao s stvaranjem novih naraštaja naših vrhunskih igrača, te bi se s time trebali početi ubirati prvi plodovi našeg zajedničkog rada.

Ako vas što zanima slobodno pitajte.

Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...