pa da krenemo od povećanja baze igrača za reprezentaciju...koliko ja znam to je još aktualno, izbornik i skauti u-21 reprezentacije rade na tome, javljaju se svim vlasnicima mvp i ČKS potencijala i daju im savjete..a sad i sam znaš da se to ne može na silu, to smo već 100 puta spominjali, neki žele poslušat, neki ne žele (nažalost dosta njih uopće ne odgovara na poruke, znam iz iskustva dok sam ja bia skaut). srića neki igrači su prodani i udemljeni kod managera koji će sve posvetit njima, evo sad mi padaju na pamet selestrin, ozren petrović, onda onaj trojac kod nike&juraja, petroša, naravno vicko, moj mužek, itd.. srića je ta da ima ljudi koji žele napravit sve za stvaranje budućih zvijezda za reprezentaciju, i to je po meni najbitnija stvar momentalno.
ppvo drugo pitanje..hm, pa možda bi valjalo napravit nekakav širi popis i da manageri znaju šta tribaju napravit da njihov igrač uđe u reprezentaciju. koliko znam dosad je takvih razgovora bilo isključivo putem pm-a, savjetovanje i uspoređivanje skillova pojedinih igrača na istoj poziciji.. to svakako nije loša stvar da se motiviraju manageri nadolazećih igrača pa i ovi koji imaju sadašnje reprezentativce da ih ne zapuste i preposte poziciju nekom drugom..
lista potrebnih skilova je promjenjiva naravno.. a koliko znam choda je bija spominja neke skilove za krila i krilne centre i isto tako kako želi da verbić izgleda za koju sezonu.. naravno da se mogu stavit skilovi najboljih pojedinaca reprezentacije na jedno misto pa nek to bude vodilja za sve koje žele stvarat igrače.. zašto ne?