BuzzerBeater Forums

Hellas - III.16 > Seazon 16 Awards

Seazon 16 Awards

Set priority
Show messages by
This Post:
00
189027.2 in reply to 189027.1
Date: 7/7/2011 5:23:00 PM
Overall Posts Rated:
4141
bale kai 6h parametro thn poio atyxh omada!

This Post:
00
189027.3 in reply to 189027.1
Date: 7/8/2011 3:28:39 AM
Overall Posts Rated:
5959
Καλύτερη ομάδα - Αν και δεν διεκδικεί με αξιώσεις κάτι καλό στα playoff λόγω έδρας, θεωρώ τον apollo γιατί ανέβασε κατά πολύ τις νίκες του φέτος και γιατί χρόνια αποτελεί μια σταθερή αξία στον ομιλο

Καλύτερος προπονητής - Τον σύντεκνο και τις Piges γιατί κατάφεραν να διατηρήσουν τις ομάδες στα ίδια επίπεδα με πέρυσι και είναι από τις πλέον ανταγωνιστικές στον όμιλο

Καλύτερος παίχτης - Τον Grekousis και τον Kolleris γιατί είναι έλληνες. Πολύ καλός είναι και ο center του Pyrassos

Ευχάριστη έκπληξη - O Otinane γιατί όπως ειπώθηκε και σε παλιότερο Post με χαμηλό budget έχει μια αξιοπρεπή ομάδα

Δυσσάρεστη έκπληξη - To Egaleo που από το palyoff πέρυσι, φέτος είναι στα playout με μειονέκτημα έδρας.

Μην ξεχάσω τον πιο γκρινιάρη που είναι ο tsamp!!!!!! :)

From: BORBA

This Post:
00
189027.4 in reply to 189027.3
Date: 7/8/2011 4:31:35 AM
BORBA B.C.
II.1
Overall Posts Rated:
347347
Οι καλύτεροι, λοιπόν, της φετινής σεζόν... χμμμμ... θέλει πολύ σκέψη το πράγμα...

1.Καλύτερη Ομάδα: giouxtas γιατί έχει ένα πολύ δεμένο και δυνατό σύνολο! Μία ολοκληρωμένη ομάδα που εκτιμώ ότι θα φτάσει στον τελικό!

2.Καλύτερος προπονητής: Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα... και πάλι giouxtas.... στις λεπτομέρειες πήρε την ψήφο μου και αυτό γιατί δεν αρκεί απλά να έχεις ένα καλό σύνολο, αλλά να ξέρεις να το διαχειρίζεσαι σωστά και ο Νικόλας το έχει αποδείξει στη φετινή σεζόν.

3.Καλύτερος παίχτης: Εδώ θα διαφοροποιηθώ λίγο από τους άλλους και θα πω τον Samuel Konte της ΑΕΚ γιατί αποτελεί το βαρόμετρο της ομάδας... ένας παίχτης που και στην κακή του μέρα η παρουσία του στο παρκέ μόνο απαρατήρητη δεν θα περάσει.

4.Ευχάριστη έκπληξη: Χμμμ... αν και δεν ήμουν εδώ την προηγούμενη σεζόν από την απόδοσή του και μόνο σε σχέση με πέρυσι θα πω τον P.Faliro bc.

5.Δυσάρεστη έκπληξη: Με το ίδιο ακριβώς σκεπτικό θα πω το Egaleo City F.C. (F.C. βρε φιλαράκι;... πόσο να αντέξουν οι ποδοσφαιριστές να παίζουν μπάσκετ; χαχαχαχα!)

Να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία σε play-off και play-out!

Last edited by BORBA at 7/8/2011 4:32:22 AM

From: Apollo

This Post:
00
189027.5 in reply to 189027.4
Date: 7/8/2011 5:12:39 AM
Overall Posts Rated:
2828

1.Καλύτερη Ομάδα: BORBA, νομίζω η πιο πλήρης ομάδα

2.Καλύτερος προπονητής: giouxtas από όσο μπόρεσα να παρακολουθήσω έκανε κινήσεις μέσα στη σαιζόν που βελτίωσαν την εικόνα της ομάδας σημαντικά

3.Καλύτερος παίχτης: Bajic θεωρώ παίζει σημαντικό ρόλο στην ομάδα του σε μια από τις δυσκολότερες θέσεις

4.Ευχάριστη έκπληξη: Θα μου επιτρέψετε να βάλω την ομάδα μου μιας και με μόνο μια μεταγραφή κατάφερε να αλλάξει θεαματικά πρόσωπο προς το καλύτερο.

5.Δυσάρεστη έκπληξη: Αναμφίβολα το Egaleο, με πτωτική πορεία σε όλη τη σαιζόν.

Να προσθέσω εδώ ότι πρέπει να σημειώσουμε και τη προσπάθεια βελτίωσης που έκανε και ο φίλος απ' τη Νάουσα μέσα στη σαιζόν, χωρίς τελικά να καταφέρει να σωθεί αλλά νομίζω ότι είναι σε καλό δρόμο.

καλή επιτυχία σε όλους στα play off/out

This Post:
00
189027.6 in reply to 189027.5
Date: 7/8/2011 7:19:16 AM
Overall Posts Rated:
4141
1.Καλύτερη Ομάδα: BORBA

2.Καλύτερος προπονητής: BORBA

3.Καλύτερος παίχτης: Bajic, Δεν κατάφερε να τον πουλήσει στην τιμή που ήθελε κ έμεινε κ κάνει την διαφορά!

4.Ευχάριστη έκπληξη: ΟΤΙΝΑΝΕ εύκολη παραμονή, χωρίς σπατάλες!

5.Δυσάρεστη έκπληξη: Egaleο

Καλή επιτυχία σε όλους στα play off/out ,και πάνω από όλα με υγειά και στο BB κ στην ζωή!
;-)