pozdrav svima

evo kao sto mozete vidjeti ja sam se opet prijavio.....iskreno nadao sam se da ce se jos netko prijaviti ali sam nazalost bio u krivu....
zasto sam se opet prijavio....nazalost razlog je opet jedan jedini.....jukic
iskreno nadao sam se da je napravio bolji posao.....ali od navedenog sta je bio najavljivao prije 2 sezone napravio je nazalost jako jako malo.....skoro pa nista.....
ovo su stvari koje nije radio: zazivo forum-U-21 (da ne kazem da je htio otvoriti forum za svakog pojedinacnog igraca)....ovaj forum je samo tu i tamo koristen da se kurtuozno cestita na pobjedi ,onda po mom misljenju njegov igraca nije uvijek bio najbolji, takoder njegovim izborom taktika sam nekada bio jako razocaran da ne kazem ljut .(pitam se koliko se puta sa nekim konzultirao u vezi taktike--nije ja mislim bio problem poslati poruku nekome...ko u svojim nogama i rukama ima iskustva u napetim utakmicama)......jos jedna stvar je nedostatak SF...koji se tek sada zamjecuje....pa to se napravi planski kada jos imaju 18 ili 19....
ali preko toga bi svega presao....da nisam nazalost iz prve ruke saznao....da je bilo slucajeva da cijele sezone neki vlasnici U-21 reprezentativaca cijele sezone nisu primili niti jednu poruku.....niti jednu jedinu.....cisto sumljam da su to bili izolirani slucajevi

(
mogao bi sada tu jos toga nabrajati.....ali po meni nebi imalo previse smisla
iz zbog svega toga ja sam se morao prijaviti.....jer mislim da bi napravio....ako ne duplo onda sigurno 20 puta bolji posao