1258 online at 17:29:46

BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Takımımızın ruhu ve hikayesi

Takımımızın ruhu ve hikayesi

Set priority
Show messages by
From: Sigun
This Post:
00
170107.1
Date: 1/12/2011 10:39:14 AM
Sigun
III.4
Overall Posts Rated:
3232
Takım oyunu oynayan bir kadromuz var. Üç sezondur 3. ligdeyiz. İlk iki sezonu düşme hattının üzerinde 7. ve 6. olarak tamamladık, düşme maçlarını kazanarak ligte kaldık, geçen sezon 4. olduk. Bu sezon birincilik iddiamız var.

Genel hedefimiz maaşları 10.000-20.000 arası olan 9 oyuncu ile kemikleşmiş bir kadromuzun olması.

İşte yeni sezona girerken kadromuz:

Abdurrezzak Bergüzar- All Star- (Yedek Oyun Kurucu): Takımı ilk aldığımda kadroda bulunan ve pek ümit vaad etmese de zaman içindeki gelişmesiyle takımda kalmayı başaran bir oyuncu. Geçen sezona kadar şutör guarddı ama oyun kurucu olarak mevki değiştirdi. Tam olarak görev adamı. İçeri girip turnike atmayı sever. Yedek oyuncu olarak yerine göre oyun kurucu, şutör guard ve kısa forvet olarak oynar. Bazen aldığı kısa sürelerde dahi iki haneli sayılara çıkar. Bana Volkan Aydın'ı hatırlatır.

Uzaktan Şut: becerikli Şut Menzili: vasat
Dış Defans: iyi Top Tutma: güçlü
Top Sürme: güçlü Pas Verme: vasat
İçeriden Şut: iyi İç Defans: berbat
Ribaunt Alma: berbat Blok Yapma: korkunç
Kondisyon: vasat Serbest Atış: becerikli

Lim Wee Hao - Tüm Zamanların En İyisi - (Oyun Kurucu): Takımıza geçen sezon 832.000'e transfer ettiğimiz ama henüz özelliklerine göre belirgin bir performans gösteremeyen oyun kurucumuz. Özellikleri iyi, potansiyeli tüm zamanların en iyisi ama gel gör ki sayı yüzdesi düşük. Birkaç maçı onun düşük şut yüzdesi yüzünden (üçlükleri kötü) verdik. Henüz maç kazandırmadı. Bu sezon gerçek gücünü göstermesini bekliyoruz yoksa üzülerek yollarımızı ayıracağız. Bana bir ara Naumoski yerine Efes de oyun kurucu olan Amerikalı bir oyun kurucuyu hatırlatıyor.

Uzaktan Şut: iyi Şut Menzili: iyi
Dış Defans: becerikli Top Tutma: heybetli
Top Sürme: sansasyonel Pas Verme: vasat
İçeriden Şut: işe yaramaz İç Defans: işe yaramaz
Ribaunt Alma: iyi Blok Yapma: berbat
Kondisyon: zayıf Serbest Atış: değersiz

Besian Karaj - Efsane - (Şutör guard): Takımımızda bir buçuk sezondur bulunan, inatçı Arnavutluk milli takım oyuncusu. 1.325.000'e aldık. Belki değerinin biraz fazlasını verdik ama performansıyla bu parayı hak etti. Joker oyuncularımızdan biri: şutör guard dışında oyun kurucu olarak da çok iyi oynuyor ve skorer. O bir kazanan. Bazen takım sayıya üretemediğinde sazı eline alan. Bana Erman Kunter'i anımsatıyor.

Uzaktan Şut: verimli Şut Menzili: güçlü
Dış Defans: becerikli Top Tutma: iyi
Top Sürme: iyi Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: değersiz İç Defans: korkunç
Ribaunt Alma: değersiz Blok Yapma: zayıf
Kondisyon: becerikli Serbest Atış: değersiz

Turgay Sarıcabay - Daimi All Star - (Kısa Forvet): İlk draftımızda takıma gelen göz bebeğiiz. Özelliklerini dengeli geliştirmeye çalıştığımız yıldız. Uzun forvet olarak da oynuyor. Çok maçı tek başına kazanan. Takımımızda emekli olacak. Bana Ufuk Sarıca'yı hatırlatıyor, belki soyadı nedeniyle. Ah bir de çok sakatlanmasa. Bu sezon İçeriden şut ve pas özelliklerini vasata yükseltmeye çalışacağız.

Uzaktan Şut: üstün Şut Menzili: iyi
Dış Defans: vasat Top Tutma: becerikli
Top Sürme: vasat Pas Verme: zayıf
İçeriden Şut: zayıf İç Defans: güçlü
Ribaunt Alma: becerikli Blok Yapma: vasat
Kondisyon: iyi Serbest Atış: becerikli

Tantrika Vikesh - Tüm Zamanların En İyisi - (Kısa Forvet): Üçüncü lige ilk çıktığımızda büyük umutlarla aldığımız ama ilk sezonunda hayal kırıklığı yaratan Hintli yedek kısa forvetimiz. Ama şimdi iyi oynuyor. 883.500 liraya almışız. Hindistan milli takımı ilgileniyor. Turgay'dan farklı olarak savunması daha etkili. Özellikle içeri penetreleriyle en fazla faul yaptıran oyuncumuz. Birçok maçta rakibin en etkili oyuncularının 6 faulle dışarıya gitmesine neden oldu. Skorer sayılmaz ama bazen kısa sürelerde bile takımın en çok sayı atan oyuncusu olur. Şutör guard mevkisinde de oynar. Bana Hido'yu hatırlatıyor

Uzaktan Şut: becerikli Şut Menzili: vasat
Dış Defans: güçlü Top Tutma: becerikli

Last edited by Sigun at 1/12/2011 10:42:49 AM

From: Kemal

This Post:
00
170107.2 in reply to 170107.1
Date: 1/12/2011 10:43:02 AM
Overall Posts Rated:
5555
hocam başka takımlara karşı kadronu açman mantıklı mı sonuçta en iyi dışından tut en iyi içinde kadar her şey ortada

This Post:
00
170107.4 in reply to 170107.2
Date: 1/12/2011 10:45:23 AM
Sigun
III.4
Overall Posts Rated:
3232
Bence sorun değil hocam, zira maaşlarına göre zaten oyuncuların durumu aşağı yukarı tahmin ediliyor :)

Birkaç oyuncumuz kaldı onları da ekleyeyim:

Sezgin Karçiçeği - Daimi All Star - (Uzun Forvet): Takımıza draftle gelen, defansımızın bel kemiği, ribaund makinesi, hırçın gencimiz. Çoğu zaman faul problemine girer. Bu sezon skor açısından da istatisklerini arttırarak bizi memnun etti. Söylemeye gerek var mı: bana Mirsad Türkcan'ı hatırlatıyor. O da büyük ihtimal takımızdan emekli olacak. Uzaktan şut özelliği güçlü ama pek üçlük kullanmaz. Bu açıdan bizi memnun eder zira ona ribaundda ihtiyacımız var.

Uzaktan Şut: güçlü Şut Menzili: zayıf
Dış Defans: korkunç Top Tutma: vasat
Top Sürme: becerikli Pas Verme: işe yaramaz
İçeriden Şut: güçlü İç Defans: güçlü
Ribaunt Alma: güçlü Blok Yapma: vasat
Kondisyon: değersiz Serbest Atış: güçlü

Rasim İris - Daimi All Star - (Pivot): Takımızı ilk aldığımızdan beri olan ikinci basketbolcumuz. Pek iyi bir pivot sayılmaz, defansı yetersiz ama pas dağıtan bir oyuncu. Çoğu zaman takımın asist lideri olur. Geçen sezon aldığımız Honk Kong'lu pivotun yedeği şimdi ama Sezgin Karçiçeği'nin yedeği olarak uzun forvet olarak da iyi performans sergiliyor. Hong Konglu'yu sattığımız zaman yine asil pivotumuz olacak. Bana Memo'yu hatırlatıyor zira üçlük atmayı çok seviyor.

Uzaktan Şut: değersiz Şut Menzili: berbat
Dış Defans: değersiz Top Tutma: berbat
Top Sürme: berbat Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: iyi İç Defans: becerikli
Ribaunt Alma: güçlü Blok Yapma: iyi
Kondisyon: vasat Serbest Atış: vasat

Ho Chee Sing - All Star - (Pivot): Takımımızın iç defans sorunu çin 650.000 lira vererek aldığımız Hong Konglu oyuncumuz. Şu anda takımımızın en çok maaş alan oyuncusu. Ribaund ve defansta güven veriyor. Yine de takımızda sadece bir-iki sezon oynamasını planlıyoruz. Performansı beklentilerimden daha iyi. 2. lige çıktığımız ilk sezon oynayacak, ikinci sezonumuzda satacağız.

Uzaktan Şut: berbat Şut Menzili: değersiz
Dış Defans: korkunç Top Tutma: berbat
Top Sürme: iyi Pas Verme: zayıf
İçeriden Şut: becerikli İç Defans: becerikli
Ribaunt Alma: sansasyonel Blok Yapma: iyi
Kondisyon: güçlü Serbest Atış: işe yaramaz

İşte maçları bize zevk veren kadromuz :)

This Post:
00
170107.5 in reply to 170107.3
Date: 1/12/2011 10:47:31 AM
Sigun
III.4
Overall Posts Rated:
3232
Üst düzey antrenörüm var. Bir ara daha iyisini de kullandım ama benimkisi tercih hocam.

Dengeli özellikle geliştirmeye maaşlarının çok artmamasına dikkat ediyorum :)

Message deleted

This Post:
00
170107.8 in reply to 170107.7
Date: 1/12/2011 10:59:26 AM
Sigun
III.4
Overall Posts Rated:
3232
Sağol hocam; hem sabırlı, hem de yavaş yavaş hedeflerine varmayı seven biriyim. Maç kaybetsem de zor durumlarda kazanmayı veya son anlara başabaş girmeyi seviyorum :)

From: varyemez

This Post:
00
170107.9 in reply to 170107.8
Date: 1/12/2011 3:57:41 PM
Overall Posts Rated:
118118
bende yazayım takımımın hikayesini..

taraftarların önünde her sezon pırıltılı bir yıldız bulundurur milli takımın gururu olduğundan dem vurup takım başarısını sallar taraftarı uyuturuz. kah 4. lig yolunu tutar kah kupadan 2. turda eleniriz ama yıldızımızla mutluyuz.

bi 5 10 sezon sonra benimde takım başarısı hayalim var:)

From: aquila

This Post:
00
170107.10 in reply to 170107.9
Date: 1/12/2011 4:34:16 PM
Overall Posts Rated:
227227
sabit e talibim söylemişmiydim :)

From: varyemez

This Post:
11
170107.11 in reply to 170107.10